VIDEO | ”Cu toții în Ghencea”! SC Oțelul, susținere specială înaintea șocului cu Steaua. Fanii au făcut atmosferă și anunță că vor fi prezenți în număr mare pe stadion

Andrei PASCU 24 Oct. 2022, 16:02 Liga 2
VIDEO | ”Cu toții în Ghencea”! SC Oțelul, susținere specială înaintea șocului cu Steaua. Fanii au făcut atmosferă și anunță că vor fi prezenți în număr mare pe stadion

SC Oțelul se află în fața unuia dintre cele mai importante meciuri ale sezonului de Liga 2, cu Steaua, în Ghencea, marți, de la ora 17:00, în format live-text pe Liga2.ro! Gălățenii au plecat cu încredere spre București, iar fanii i-au motivat suplimentar pe elevii lui Dorinel Munteanu.

Fanii echipei SC Oțelul, susținere pentru elevii lui Dorinel Munteanu

Luni, la unul dintre ultimele antrenamente ale echipei înaintea deplasării, zeci de suporteri au mers să le dea un plus de moral jucătorilor, având și un mesaj special: ”cu toții în Ghencea”. Ultrașii au aprins torțe și fumigene și au cerut ca SC Oțelul să câștige derby-ul etapei în Liga 2.

Dat fiind mesajul pe care l-au afișat fanii, e destul de sigur faptul că SC Oțelul va avea susținerea câtorva zeci de oameni pe stadionul din Ghencea, dacă nu mai mulți, mai ales că nou-promovata este cunoscută pentru faptul că meciurile de pe teren propriu, de la Galați, le dispută cu un număr important de spectatori, de ordinul miilor.

SC Oțelul și Steaua, despărțite de două puncte în clasamentul din Liga 2

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2 înaintea derby-ului cu Steaua, iar formația lui Daniel Oprița este pe 2, cu 23 de puncte, cu două lungimi peste gălățeni. Pe primul loc e Unirea Dej, cu 24 de puncte, dar și cu un meci în plus. Clujenii au evoluat deja în runda actuală, a 11-a.

Iată ce spunea Daniel Oprița despre jocul de marți, dintre Steaua și SC Oțelul:

Nu mi-e teamă de meciul cu Oțelul, dar am emoții, ca la fiecare joc. E o echipă la două puncte de noi, am emoții și mă gândesc că va fi un joc dificil, în care trebuie să fim atenți. E o echipă agresivă, muncitoare, cu un antrenor care știe să pună jucătorii în teren, a fost pe locul 1, iar nouă nu ne va fi ușor”.

Foto și video: SC Oțelul

Andrei PASCU 24 Oct. 2022, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă