Victorie la pas obținută de FK Miercurea Ciuc cu CSC Dumbrăvița. Francisc Dican e încântat: ”Felicit toți jucătorii, au luptat.” Unde mai sunt lucruri de îmbunătățit

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2022, 16:13 Liga 2
Victorie la pas obținută de FK Miercurea Ciuc cu CSC Dumbrăvița. Francisc Dican e încântat: ”Felicit toți jucătorii, au luptat.” Unde mai sunt lucruri de îmbunătățit

FK Miercurea Ciuc s-a impus fără probleme în partida din etapa a 11-a a Ligii 2, cu CSC Dumbrăvița, scor 3-0. Richard Jelena a fost omul meciului cu o dublă, în minutele 39 și 60, iar Lorant Kovacs a închis tabela în minutul 71.

FK Miercurea Ciuc, victorie la pas cu CSC Dumbrăvița

Deși ciucanii nu au avut emoții cu nou-promovata în Liga 2, antrenorul Francisc Dican a remarcat faptul că, per total, în urma meciurilor jucate până acum de echipa sa, mai e nevoie ca jucătorii să progreseze, întrucât vrea mai multă luciditate în fața porții, dar și o circulație mai bună a jocului de pase.

Francisc Dican, la finalul partidei FK Miercurea Ciuc – CSC Dumbrăvița: ”Mai e ceva de îmbunătățit în jocul nostru”

Francisc Dican nu a uitat partida de acum două etape, cu CSM Slatina, din deplasare, scor 0-2. Antrenorul încă are un regret în urma duelului din Olt. Referitor la jocul cu CSC Dumbrăvița, ”principalul” a remarcat că echipa sa a început să arate mai bine după marcarea golului de 1-0, când a prins mai multă încredere.

Felicit toți jucătorii, au luptat, toată lumea a făcut totul pentru a câștiga. În ceea ce privește jocul, încă nu văd ce vreau. Mai este ceva de îmbunătățit în jocul nostru, de exemplu acuratețea paselor, deciziile decisive, mici nuanțe. Cred că golul înscris în prima repriză a atenuat presiunea, iar apoi am jucat ceea ce lumea aștepta.

Sper ca această victorie să redea echipei încrederea pe care am pierdut-o în meciul de la Slatina. Referitor la Dumbrăvița, este o echipă nouă, o echipă muncitoare care încearcă să joace fotbal.

(N.r. – Despre partida următoare) În continuare, ne așteaptă un meci dificil la Iași, un derby, iar de acum ne pregătim pentru el”, a spus Fracisc Dican conform Szekely Sport, într-o traducere aproximativă din limba maghiară.

  • FK Miercurea Ciuc: Gyenge – Gal-Andrezly, Kelemen (cpt.), Nemanic, Vita, P. Pîrvulescu (Csuros 82′), Panos (Schieb 82′), Vereș, L. Kovacs (P. Ivanovici, 82′), El Sawy (M. Kovacs 76′), Jelena (T. Suciu 76′)
    Rezerve neutilizate: Moga – Apro, R. Takacs, Csiszer

FK Miercurea Ciuc, pe 4 în Liga 2 după victoria cu CSC Dumbrăvița

Pe locul 4 se află, momentan, FK Miercurea Ciuc, în urma a 11 partide jucate în Liga 2, având 20 de puncte. E la egalitate cu Poli Iași, chiar următoarea adversară, locul 5, însă poate termina runda pe locul 5 dacă Unirea Slobozia va învinge duminică, pe teren propriu, Poli Timișoara.

Foto: Zoltan Pal / FK Miercurea Ciuc

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2022, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă