Victoria obținută de Concordia Chiajna cu Unirea Constanța e doar începutul, promite Claudiu Niculescu: ”Jucătorii au înțeles, au avut atitudine. Acum rămâne doar să demonstrăm”

Andrei PASCU 02 Aug. 2021, 14:15 Liga 2

Concordia Chiajna și-a păstrat statutul în prima etapă a noului sezon de Liga 2. A câștigat cu 2-0 contra unei echipe a Unirii Constanța care s-a organizat greu în această vară, în perioada de pregătire.

Antrenorul ilfovenilor, Claudiu Niculescu, a declarat că partida nu a fost una ușoară, mai ales că s-a jucat sâmbătă la ora 11:00, pe o căldură puternică. Au fost multe momente care i-au plăcut ”principalului”, dar și aspecte, puține după cum a precizat, la care trebuie să mai lucreze

Claudiu Niculescu: ”Trebuie să luăm totul pas cu pas” 

Niculescu a fost mulțumit de determinarea jucătorilor, în special de cei care au tranșat partida cu Unirea Constanța, Adrian Voicu, autorul golului din minutul 36, și Gabriel Deac, care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 85.

Nu a fost ușor, pentru că și temperatura de afară și-a spus cuvântul, dar până la urmă și adversarii au jucat pe același teren. E important pentru noi că am reușit să începem acest campionat cu dreptul. Ne așteaptă un drum lung, le-am spus și băieților în această săptămână premergătoare acestui joc, acestei etape. Trebuie să luăm totul pas cu pas.

Să îndeplinim obiectivul intermediar, de a ne califica în play-off, iar după aceea ne vom lupta pentru promovarea în Liga 1, pentru că aici sunt chiar toate condițiile pentru a realiza acest lucru. A fost azi, scorul putea fi mai mare, dar până la urmă e important că am început cu dreptul, iar acest lucru e extrem, extrem de important pentru moralul jucătorilor.

O victorie muncită, nu a fost ușor. Mai avem de muncă, mai avem de reglat, dar ușor, ușor o să reglăm. Asta le-am spus jucătorilor, că trebuie să știm să și suferim. Să fim modești și umili, mai ales în Liga 2, să punem osul la treabă, pentru că numai astfel putem obține o promovare. Au înțeles, au avut atitudine, s-au făcut și greșeli, dar vom merge cu încredere și speranță mai departe.

Am avut discuții și cu conducerea, cu domnul președinte, sunt toate condițiile și depinde exclusiv de ei, de jucători. Am încredere în toți, avem un lot bun. Acum, rămâne doar să demonstrăm”, a spus Claudiu Niculescu la finalul partidei cu Unirea Constanța, pentru Metropola TV.

Claudiu Niculescu: ”Nu e voie să facem pași greșiți” 

Claudiu Niculescu așteaptă acum partida următoare, din deplasare, cu Poli Iași. A recunsocut că speră la alte trei punte, mai ales că și gruparea moldoveană este una cu foarte multe probleme, de la cele financiare până la valoarea lotului. Antrenorul Concordiei Chiajna a afirmat că e important un început foarte bun de campionat.

Dat fiind faptul că se joacă în sistem tur sezonul regular, el a scos în evidență faptul că nu își dorește prea mulți pași greșiți, ținând cont de pretențiile din acest sezon.

Trebuie să ne gândim la mai departe, la jocul următor. O luăm pas cu pas, următorul obiectiv e să mergem la Iași, să ne întoarcem cu puncte de acolo, pentru că avem capacitatea de a realiza acest lucru. Sper să facem asta. Ne vom bucura azi, mâine, dar după ne întoarcem la treabă.

În acest campionat nu se joacă tur-retur și nu e voie să facem pași greșiți în cele 19 etape”, a mai declarat Claudiu Niculescu.

Partida dintre Poli Iași și Concordia Chiajna este programată sâmbătă de la ora 11:00. În etapa a 2-a a Ligii a 2-a, Unirea Constanța va primi vizita celor de la FC Hermannstadt, joi de la 17:30.

Foto: Concordia Chiajna și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-debut-cu-stangul-cu-unirea-constanta-in-liga-2-antrenorul-considera-ca-jucatorii-concordiei-chiajna-n-au-fost-cu-nimic-mai-buni-decat-noi-19193883

https://liga2.prosport.ro/liga-3/portar-al-echipei-de-liga-3-somesul-dej-decedat-in-urma-unui-accident-rutier-s-a-izbit-cu-masina-de-un-copac-decizia-luata-de-club-in-memoria-fostului-ei-jucator-19194130

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-semnat-cu-inca-doi-jucatori-si-si-a-anuntat-lotul-pentru-startul-noului-sezon-de-liga-2-19194121

 

Andrei PASCU 02 Aug. 2021, 14:15 Liga 2
Pe aceeași temă