Victoria dramatică a Universității Cluj cu Metaloglobus, ca un deja vu pentru eroul Alexandru Boiciuc: ”Știam că vom marca”. Reacția fotbalistului care a înscris în minutul 90+5

Andrei PASCU 29 Aug. 2021, 12:20 Liga 2

Alexandru Boiciuc (24 de ani) a fost omul etapei a 5-a pentru Universitatea Cluj, în partida disputată acasă, pe Stadionul Luceafărul, cu Metaloglobus. A marcat golul victoriei la ultima fază, în minutul 90+5, a făcut 2-1 și a adus toate punctele formației sale.

Universitatea Cluj a avut serios de tras cu Metaloglobus, mai ales că a luat gol în minutul 28, de la Ovidiu Herea, și a intrat la cabine în dezavantaj. A întors scorul pe final, cu un gol marcat de Victor Dican în minutul 84, după care Alexandru Boiciuc a lovit la ultima fază de joc.

Alexandru Boiciuc: ”Știam că vom reuși să marcăm” 

La finalul partidei, Boiciuc a explicat cum au reușit el și colegii lui să întoarcă scorul, deși cu mai puțin de 10 minute rămase din meci, Metaloglobus se afla în avantaj:

Jocul se termină când fluieră arbitrul, deci speram până în ultima clipă, până în ultimul moment și uite că am reușit să scoatem victoria din acest meci. În prima repriză simțeam că suntem în stare să marcăm, s-a simțit spiritul echipei în atitudinea colegilor. Eram încrezători în forțele noastre și știam că vom reuși să marcăm în a doua repriză.

Ne lipsește numărul de suporteri de pe Cluj Arena, dar au venit totuși în număr mare și aici fanii, ne-au susținut și asta ne ajută foarte mult”.

Alexandru Boiciuc, despre eșecul cu Poli Iași: ”Ne-am învățat lecțiile, am învățat ce trebuie să facem”

Fotbalistul ardelenilor nu a uitat ce s-a întâmplat runda trecută, când ”U” Cluj a cedat pe teren străin contra Politehnicii Iași. A declarat că motivația din ultimele minute ale confruntării cu Metaloglobus a venit și pe fondul celor întâmplate în Moldova.

Astfel, el și colegii săi au dat totul până la final și au reușit să treacă în contul ”studenților” cele trei puncte, în drumul lung al sezonului, pentru promovare.

Asta e cel mai important, că am câștigat după un eșec (n.r. – înfrângerea de la Iași), ne-am învățat lecțiile, am învățat ce trebuie să facem și uite că am reușit să câștigăm.

(N.r. – despre promovare) Ăsta e scopul, ăsta e obiectivul și vom face totul să realizăm acest lucru”, a mai transmis Alexandru Boiciuc la finalul jocului.

Universitatea Cluj are 12 puncte după cinci etape în Liga 2, cu patru victorii și o înfrângere. În etapa a 6-a, peste două săptămâni, după acțiunile echipelor naționale, ”U” Cluj va juca în deplasare, cu FK Csikszereda.

Foto și video: FC Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-sincer-sau-teatral-dupa-ce-u-cluj-a-invins-in-extremis-metaloglobus-a-anuntat-ca-se-gandeste-sa-plece-am-nevoie-de-o-pauza-de-sase-sapte-zile-antren-19198132

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-la-superlativ-dupa-succesul-categoric-al-petrolului-cu-dacia-unirea-un-meci-bun-ma-bucur-ca-am-marcat-mai-mult-de-doua-goluri-cuvinte-mari-pentru-omul-partidei-19198364

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-la-prima-victorie-in-liga-2-horia-popa-decisiv-pe-final-din-penalty-ilie-stan-suntem-cam-la-20-la-suta-din-ceea-ce-vreau-eu-19198321

 

 

 

Andrei PASCU 29 Aug. 2021, 12:20 Liga 2
Pe aceeași temă