Vești bune pentru Dan Alexa înaintea celor două meciuri din această săptămână. Patru jucători ai FC Brașov au revenit la antrenamente

Adi MARICA 27 Sep. 2022, 12:28 Liga 2
Vești bune pentru Dan Alexa înaintea celor două meciuri din această săptămână. Patru jucători ai FC Brașov au revenit la antrenamente

Dan Alexa a primit vesti bune înaintea celor două meciuri din această săptămână ale FC Brașov, cu FC Hermanstadt în Cupa României și cu CSM Slatina în campionatul Ligii 2.

Accidentați înaintea întreruperii campionatului pentru meciurile echipelor naționale, Dan Spătaru, Diogo Izata, Alexandru Saim Tudor și Yanis Mbombo sunt refăcuți și vor putea fi folosiți în meciurile din acestă săptămână. Dintre aceștia, Izata si Mbombo încă nu au apucat să debuteze pentru FC Brașov în acest sezon.

Și Ivan Fustar, accidentat în meciul cu SC Oțelul Galati, și-a reluat antrenamentele și ar putea fi apt de joc pentru partida din campionat cu Slatina.

Ghinionistul Sorsa

În schimb, continuă coșmarul pentru Tomislav Sorsa.

Croatul s-a accidentat în meciul din etapa a 3-a cu Poli Timișoara și încă nu se știe cât va sta departe de gazon.

Și-au refăcut moralul cu juniorii

În lipsa meciului oficial la finalul săptămânii trecute, Dan Alexa a programat luni după-amiază un meci școală cu juniorii U19 ai clubului, antrenați de Marian Cristescu.

Seniorii s-au impus lejer, scor 6-0 (4-0), prin golurile marcate de Adrian Chica-Roșă (2), Andrei Marc, Rareș Lazăr și Milcho Angelov (2).

Pentru FC Brașov urmează meciul din Play-off-ul Cupei României, acasă cu FC Hermannstadt (joi, ora 16:30) și apoi jocul din campionat cu CSM Slatina, tot pe teren propriu, în etapa a 8-a a Ligii 2 (duminică, ora 11:00). Ulterior, în campionat, FC Brașov va mai întâlni Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în deplasare, și FK Miercurea Ciuc, acasă.

Echipa antrenată de Dan Alexa ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 8 puncte acumulate în șapte meciuri.

Adi MARICA 27 Sep. 2022, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă