Verdict amânat cu încă o săptămână!

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 14:25 Liga 2
Verdict amânat** cu încă o săptămână!

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal nu a dat nici în această săptămână verdictul în cazul litigiului dintre FC Botoșani și Rapid CFR Suceava. Oficialii botoșăneni spun că au așteptat ca acest litigiu să se finalizeze dar au fost anunțați că verdictul se amână cu încă o săptămână.

Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani a precizat că acest caz a fost judecat, ambele părți au adus probele pe care le aveau și nu a mai rămas decât să se anunțe decizia finală. „Ne-am interesat la comisie și ne-au spus că în mod sigur, săptămâna viitoare vor da verdictul. Nu se mai pot aduce probe, nu vor mai fi noi termene de judecată. A rămas ca acea comisie să dea verdictul final”, a spus Cornel Șfaițer.

Litigiul dintre FC Botoșani și Rapid CFR Suceava a început în toamna anului trecut. În a doua etapă a turului, Rapid CFR Suceava s-a impus la Botoșani cu scorul de 2-1. Ulterior, oficialii botoșăneni au aflat că sucevenii au folosit mai mulți fotbaliști care nu aveau contractele înregistrate și s-au adresat comisiilor Federației Române de Fotbal. Două comisii au dat dreptate clubului FC Botoșani și a urmat judecarea cazului la a treia comisie cea care poate decide câștigarea meciului la masa verde. Dacă FC Botoșani va obține cele trei puncte din partida cu Rapid CFR Suceava și-a putea îndeplini obiectivul mai devreme. Totul depinde de ce vor face roș-alb-albaștrii în meciul de la Slobozia și în partidele de pe teren propriu cu CF Brăila și Săgeata Năvodari.

Sursa: Bt online

Marius ANGHEL 26 Apr. 2013, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă