Velescu încă nu știe cu exactitate când ar putea reveni pe gazon: „Sunt destul de trist”

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 13:36 Liga 2
Velescu încă nu știe cu exactitate când ar putea reveni pe gazon:**

Rapidul va aborda returul Ligii a II-a fără fundașul central Claudiu Velescu, unul dintre cei mai buni jucători ai grupării sucevene în turul campionatului. Apărătorul în vârstă de 33 de ani s-a accidentat grav în urmă cu trei săptămâni, chiar la ultima fază a meciului de pregătire cu Bucovina Pojorâta, disputat la Ițcani.

„Suprafața de joc era denivelată, cu porțiuni de teren înghețate. În urma unui contact cu un adversar am simțit o contractură la picior, mi s-a blocat mușchiul coapsei, iar în momentul în care m-am dezechilibrat am căzut rău, pe umăr. Am simțit o durere atroce și mi-am dat seama din prima clipă că este ceva grav”, a declarat fotbalistul sucevean.

În urma acestui incident nefericit, Velescu s-a ales cu o fractură de claviculă de gradul trei, cu afectarea ligamentelor. A fost operat cu succes la Spitalul Județean Suceava de către medicul Răzvan Bandac, iar în prezent are umărul imobilizat. Numai că accidentarea la picior s-a dovedit la fel de serioasă: dublă ruptură a mușchiului biceps femural, o leziune care are nevoie de o perioadă de recuperare destul de îndelungată.

„Eu trag speranțe să revin pe gazon la jumătatea lunii viitoare, chiar dacă este încă prematur de pronosticat acest lucru. În aceste momente sunt destul de trist, deoarece traversam un moment foarte bun și mă simțeam pregătit la maxim după cantonamentul de la Poiana Negri. Știu că-mi va fi greu până voi intra din nou în circuit. E bine că la echipă sunt soluții deocamdată, important este continuăm pe linia evoluțiilor din tur. Îmi doresc ca Rapidul să înceapă campionatul cât mai bine, ar fi o injecție de moral și pentru mine”, a precizat Claudiu Velescu.

Berceniul vine la Suceava cu un nou antrenor

Altfel, sucevenii vor juca sâmbătă în fața Berceniului, echipă care tocmai și-a schimbat antrenorul. Adrian Mihalcea, secondat de suceveanul Mugur Bolohan, un cuplu de tehnicieni care s-a ocupat până în urmă cu două săptămâni de defuncta Unirea Slobozia, au fost instalați marți la clubul ilfovean.

„Mihalcea este un antrenor apreciat, care a făcut o treabă bună la Slobozia, echipă cu care sezonul precedent s-a clasat pe locul al treilea în ierarhia Seriei I, la egalitate de puncte cu locul doi promovabil ocupat de Rapid București. Este știut faptul că atunci când vine un antrenor nou se produce un șoc la echipă, așa că din acest punct de vedere mă aștept să avem un meci greu”, a declarat antrenorul grupării sucevene, Bogdan Tudoreanu.

Partida Rapid Suceava – ACS Berceni este programată pentru ziua de sâmbătă și va începe la ora 11:00. Costul unui bilet de intrare este de 5 lei, cu precizarea că accesul femeilor și copiilor este gratuit.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 05 Mar. 2015, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă