Valentin Suciu și-a ”atins” jucătorii, deși FK Miercurea Ciuc a învins Unirea Dej: ”Nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta”. Analiza antrenorului

Andrei PASCU 27 Feb. 2022, 11:52 Liga 2

Victoria cu Unirea Dej nu a făcut ca Valentin Suciu să nu remarce și părțile mai puțin bune ale FK Miercurea Ciuc. În etapa a 17-a a Ligii a 2-a, pe teren propriu, echipa sa s-a impus cu 2-0 în fața formației din Dej, dar cu toate acestea a fost nemulțumit de atitudinea jucătorilor.

Valentin Suciu: ”Am lăsat loc ca adversarul să ia inițiativa, am încercat doar să contracarăm” 

FK Miercurea Ciuc a început bine, lucru remarcat de Valentin Suciu, a presat, dar, paradoxal, după marcarea primului gol, din minutul 21, prin Lorant Kovacs, a intrat într-o oarecare stare de relaxare, astfel că Unirea Dej putea restabili egalitatea.

În cele din urmă, FK Miercurea Ciuc a reușit să marcheze și golul de 2-0, în minutul 60, prin Richard Jelena, și a închis meciul. Acum, Suciu speră ca greșelile să nu se mai repete în etapa următoare, cu CS Comunal Șelimbăr.

Am avut situații, am strâns jocul în jumătatea adversarilor, nu prea le-am dat șanse, dar după ce am marcat n-am mai forțat, nu am înțeles de ce. Nu înțeleg de ce. Am lăsat loc ca adversarul să ia inițiativa, am încercat doar să contracarăm. Ar fi trebuit să fim calmi, să avem răbdare în jocul nostru. Oricum, tot am mai fi putut marca.

Dej a jucat bine, cred că toți cei care au urmărit meciul din tribune sau de la televizor au avut ce să vadă. Mă bucur că am câștigat. Suntem fericiți azi și vom începe să ne pregătim pentru următorul meci, din etapa următoare”, a spus Valentin Suciu, citat de Szekely Sport, într-o traducere aproximativă din limba maghiară.

Valentin Suciu avertizează înaintea partidei cu CS Comunal Șelimbăr

Antrenorul a făcut și o analiză a partidei cu CS Comunal Șelimbăr și le-a atras atenția jucătorilor săi. Speră să aibă o atitudine superioară celei cu Unirea Dej, remarcând meciurile bune făcute de Șelimbăr pe teren propriu, chiar și cu formațiile puternice, din fruntea Ligii a 2-a.

Șelimbăr va fi un adversar foarte dificil, mai ales acasă, unde echipele mai mari au probleme. Sper și am încredere că acest lucru nu ni se va întâmpla nouă. Trebuie să mergem la Șelimbăr și mai motivați, și mai organizați pentru a lua cele trei puncte”, a mai spus Suciu.

FK Miercurea Ciuc, la limita play-off-ului 

FK Miercurea Ciuc va termina prima etapă din 2022 pe locul pe care a început-o, 7, cu 29 de puncte, la două puncte de formațiile clasate deasupra ei, pe 5 și 6, FC Buzău și Steaua.

După meciul cu CS Comunal Șelimbăr din runda următoare, FK Miercurea Ciuc va termina sezonul regular cu un meci acasă, cu FC Brașov.

Foto: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-executat-unirea-constanta-satelitul-neoficial-al-fcsb-daniel-oprita-era-putin-suparat-la-pauza-aveam-vechea-noastra-problema-cum-vrea-antrenorul-sa-sca-19220926

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-de-la-fc-hermannstadt-incurajati-de-suporteri-la-ultimul-antrenament-inainte-de-primul-meci-oficial-din-2022-marius-maldarasanu-despre-gestul-fanilor-si-asteptarile-de-la-partida-cu-dunar-19220918

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-dupa-semiesecul-din-copou-cu-fc-brasov-nu-am-stiut-sa-gestionam-avantajul-rezultatul-nu-ne-multumeste-ce-parti-pozitive-a-gasit-antrenorul-echipei-poli-iasi-19220909

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-rasufla-usurata-dupa-victoria-cu-cs-comunal-selimbar-marius-burca-aveam-nevoie-ca-de-aer-de-victorie-insa-bucurestenii-pastreaza-sanse-foarte-mici-la-play-off-19220859

 

 

Andrei PASCU 27 Feb. 2022, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă