Valentin Suciu laudă CS Mioveni înaintea partidei cu FK Csikszereda. Antrenorul ciucanilor o consideră o echipă cu multe plusuri: ”Are o apărare bună, dar și jucători de atac periculoși”

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2020, 18:15 Liga 2
Valentin Suciu laudă CS Mioveni înaintea partidei cu FK Csikszereda. Antrenorul ciucanilor o consideră o echipă cu multe plusuri: ”Are o apărare bună, dar și jucători de atac periculoși”

FK Csikszereda va juca în etapa a 13-a din Liga 2 contra celor de la CS Mioveni, în deplasare, sâmbătă de la ora 11:00. Echipa din Miercurea Ciuc trece printr-un moment bun în campionat, în ultimele patru partide fiind neînvinsă. Totuși, adversara din runda următoare are și ea un parcurs bun, după venirea lui Alexandru Pelici.

Din acest motiv, Valentin Suciu, antrenorul ciucanilor, știe că partida va fi una foarte dificilă. Se așteaptă ca Mioveniul să stea bine pe faza de apărare, mai ales că a încasat cele mai puține goluri dintre toate echipele, doar patru de la începutul campionatului. ”Principalul” de la FK Csikszereda a analizat ultimele meciuri ale formației lui Pelici și a văzut un plus și pe faza de atac.

Valentin Suciu: ”Sper că vom sta bine în apărare și ne vom descurca așa cum trebuie pe faza de atac” 

Suciu și-a pus în gardă fundașii, considerând că orice greșeală, în anumite momente din joc, pot fi decisive.

Din fericire, nimeni din echipă nu are coronavirus. Nici noi nu avem vreun jucător care absentează din acest motiv, dar avem câțiva jucători cu accidentări minore. Abia cu puțin timp înaintea meciului vom cunoaște cine poate să joace. Mergem la o echipă cu o apărare bună, care a încasat doar patru goluri în 11 meciuri. Are și jucători foarte buni de atac, care pot profita la maximum dacă vom lăsa spații. Sper că vom sta bine în apărare și ne vom descurca așa cum trebuie pe faza de atac”, a declarat Valetin Suciu, citat de Szekely Sport.

FK Csikszereda pe locul 13, CS Mioveni pe 10 

În ultimele cinci meciuri din Liga 2, FK Csikszereda a adunat 8 puncte, din două victorii, două egaluri și o înfrângere. În acest moment se află pe locul 13 în clasament, cu 15 puncte în 11 partide.

CS Mioveni este pe poziția a 10-a, cu două puncte mai mult. De la venirea lui Alexandru Pelici, echipa arată mai bine și a început să urce în clasament. În ultimele trei meciuri a dunat două victorii și un rezultat de egalitate.

Foto: Zoltan Pal / FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-meciurilor-16-imilor-cupei-romaniei-scm-gloria-buzau-joaca-in-incheiere-cu-fcsb-u-cluj-farul-dunarea-calarasi-si-concordia-printre-echipele-netelevizate-19158369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cazuri-de-covid-19-la-farul-inaintea-meciului-cu-csm-resita-comunicatul-clubului-si-ce-se-intampla-cu-partida-din-etapa-a-13-a-din-liga-2-19158652

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-florin-matache-inca-sub-contract-cu-turris-oltul-are-restante-salariale-si-intelegerea-nu-s-a-incheiat-am-clauza-de-reziliere-dar-las-de-la-mine-ce-i-a-transmis-condu-19158637

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Nov. 2020, 18:15 Liga 2
Pe aceeași temă