Valentin Suciu acuză arbitrajul după meciul cu Petrolul: ”Nu ne-am luptat doar cu oaspeții, ci și cu arbitrii. A fost prea mult”. Antrenorul consideră că FK Csikszereda a fost dezavantajată

Andrei PASCU 22 Sep. 2020, 18:04 Liga 2

FK Csikszereda a pierdut cu 1-2 meciul cu Petrolul, din etapa a patra a Ligii a 2-a, iar antenorul Valentin Suciu a avut reproșuri la adresa jucătorilor, pentru că nu au respectat sarcinile stabilite de el la antrenamente. A fost nemulțumit de mijlocași, dar și de atacanți, care nu au înscris din situțiile bune de gol în care se aflau.

Valentin Suciu: ”În a doua repriză, nu am primit un penalty pe care, cred eu, trebuia să îl primim” 

Valentin Suciu a fost nemulțumit și de deciziile pe care le-a luat arbitrul central, la anumite faze în care au fost implicate ambele echipe. Antrenorul consideră că situațiile au fost judecate în avantajul ploieștenilor, subliniind acțiunea din prima repriză, de la penalty-ul acordat gazdelor.

Antrenorul ciucanilor nu a uitat nici de faza petrecută în minutele de prelungire ale meciului cu U Craiova 1948 SA, când oltenii au primit o lovitură liberă din care au marcat și au restabilit egalitatea.

Suntem triști pentru că nu am putut obține mai mult din meci. Nu am putut fructifica situațiile pe care le-am avut, cele din care trebuia să obținem ceva. Nu a existat un joc clar la mijlocul terenului, care să ne pună în situații bune pe atac, dar nici pasele exacte pe care le-am exersat în sesiunile de antrenament nu ne-au ieșit. Când au ieșit, nu era nimeni în fața porții. Meciul împotriva Petrolului a fost ca o luptă, dar a trebuit să ne luptăm nu doar cu oaspeții, ci și cu arbitrii. De obicei nu judec arbitrajul, dar a fost prea mult.

În minutul doi, a fost acordat un penalty împotriva noastră, dar acțiunea s-a petrecut în afara careului. În a doua repriză, nu am primit un penalty pe care, cred eu, trebuia să îl primim. Anterior, în meciul împotriva Craiovei, în minutul 93, s-a dat un henț din care, din păcate, am primit gol. Pe reluare s-a văzut că balonul a atins umărul jucătorului atunci, nu mâna”, a declarat Valentin Suciu după meciul cu Petrolul, citat de Szekelyhon.

FK Csikszereda, meci cu Aerostar Bacău în etapa a cincea 

FK Csikszereda a disputat trei meciuri în primele patru etape, pentru că în etapa a treia a fost, conform tragerii la sorți efectuate la începutul campionatului, desemnată să stea. Are patru puncte, înregistrând următoarele rezultate: 1-0 cu Fotbal Comuna Recea, 1-1 cu U Craiova 1948 SA și 1-2 cu Petrolul. În runda a cincea, echipa din Miercurea Ciuc va juca pe teren advers, cu Aerostar Bacău, promovată în această vară în Liga 2 și care ar rămas fără antrenor după etapa a patra.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-incantat-enorm-de-jucatorii-petrolului-si-dupa-succesul-cu-sudoare-cu-csikszereda-astea-sunt-victorii-muncitoresti-cand-te-imbraci-in-salopeta-si-dai-drumul-in-teren-la-tur-19149117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-petrolul-de-la-ora-1800-echipa-ploiesteana-are-sansa-sa-urce-pe-podium-19149028

 

Andrei PASCU 22 Sep. 2020, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă