„Va fi foarte dificil, întâlnim o echipă arțăgoasă, incomodă”

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 15:37 Liga 2

Deși FC Botoșani pornește ca favorită în partida cu Dunărea Galați, meciul se anunță unul foarte dificil. Gălățenii sunt într-o formă bună în primele două etape ale returului au învins cu 1-0 pe CS Otopeni și a pierdut în minutul 92 cu Delta.

„Dunărea Galari a jucat cu două candidate la promovare. Au reușit să câștige la Otopeni, de o manieră categorică. Otopeniul a avut un șut la poartă, iar în a doua repriză vreo două învălmășeli în careu. În etapa trecută, au pierdut întâmplător în minutul 92, printr-un șut de la 30 și ceva de metri. Am urmărit echipa în ambele meciuri. Cu siguranță jocul de sâmbătă va fi foarte dificil. Întâlnim o echipă arțăgoasă. Din șase deplasări pe care le-au avut până acum, au marcat patru goluri și au primit doar șase. E o echipă incomodă care câștigă sau pierde la scoruri foarte strânse. Este o echipă mult mai harnică față de turul campionatului. Iulian Apostol este un jucător foarte important pentru ei”, a spus Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoșani care a adăugat: „Jucătorii noștri sunt datori să răspundă cu foarte multă concentrare, foarte multă atitudine și în special foarte multă muncă”.

4-5 mii de spectatori sunt așteptați la stadion

Atât staff-ul tehnic cât și conducerea clubului au făcut un apel către suporteri și le-a solicitat acestora să vină într-un număr cât mai mare pentru a susține echipa. Tehnicianul Cristi Popovici spune că aportul suporterilor în acest retur de campionat va fi foarte important în realizarea obiectivului.

„Mă aștept ca mâine să avem al 12-lea jucător. Să ne susțină pe toată durata partidei, să fie într-un număr cât mai numeros și la sfârșit să ne bucurăm împreună de obținerea a altor trei puncte”, a spus Cristi Popovici, antrenorul principal al FC Botoșani.

De asemenea, Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani se așteată la un număr important de spectatori. El consideră că indiferent de vreme, suporterii botoșăneni trebuie să vină la stadion deoarece este cel mai important an din istoria fotbalului local.

„Din păcate nu va fi un timp favorabil la ora jocului și probabil vom avea mai puțini susținători. Anul trecut, la meciul cu Dunărea Galați au fost 4000 de spectatori. Mizăm și acum pe 4000-5000 de spectatori. Sunt puține meciuri și ar fi normal ca botoșănenii să vină la stadion și să fie alături de echipă. Să susțină echipa în momentele grele”, a spus Cornel Șfaițer.

În ultimii ani, Botoșaniul a fost în top în ceea ce privește numărul de spectatori la meciurile de liga a II-a, depășind inclusiv echipe din prima liga a fotbalului românesc.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă