UTA poate da lovitura în iarnă. Adrian Petre e aproape de un transfer în Italia. „E o ‘bijuterie’, unul dintre cei mai buni din întreagă Europă!”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2016, 10:14 Liga 2
UTA poate da lovitura în iarnă. Adrian Petre e aproape de un transfer în Italia.**

Atacantul Adrian Petre, în vârstă de 18 ani, de la UTA Bătrâna Doamnă, se află pe lista de transferuri a clubului italian Genoa, informează site-ul tuttomercatoweb.com. Tânărul arădean a impresionat în acest sezon de Liga 2, iar în ultimul meci a reușit să înscrie nu mai puțin de patru goluri, în victoria cu 4-2 de la Balotești.

„Genoa este pregătită să pună mâna pe unul dintre cei mai promițători tineri atacanți din Europa. Roș-albaștrii sunt aproape de a ajunge la un acord pentru Adrian Petre, fotbalist care poate să joace atât ca playmaker, cât și ca extremă dreapta. Este atletic, are o tehnică bună și un simț tactic excelent. Poate fi comparat cu Ivan Perisic, de la Inter Milano. Este o >, pe care o putem vedea curând în Serie A, dacă e să ținem cont de ultimele informații”, scriu jurnaliștii italieni.

La meciul de la Balotești, atacantul de 18 ani al UTA-ei a fost urmărit de Omar Milanetto, șeful departamentului de scounting de la Genoa Calcio. Pe lângă acesta, alți conducători din fotbalul românesc, cât și alți agenți de jucători au fost, sâmbătă, în tribunele stadionului din Balotești, acolo unde UTA Bătrâna Doamnă s-a impus cu 4-2, toate golurile arădenilor fiind înscris de Adrian Petre.

„A fost un meci greu, pe alocuri, pe un teren greu, dar suntem obișnuiți. Am revenit de la 0-1, demonstrând, din nou, că suntem un grup puternic. Sperăm să nu mai stăm cu emoții, să câștigăm și mai lejer. Sunt fericit că îmi ajut echipa meci de meci, dacă marca alt coleg patru goluri eram la fel de fericit. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine și rămân modest. Așa sunt eu, nu îmi place să fiu cu nasul pe sus, încă nu am realizat nimic. Mă bucur că mi-am ajutat echipa”, a spus, citat de uta-arad.ro, Petre după meciul de la Balotești.

Cu cele patru goluri date în meciul cu CS Balotești, Adrian Petre a devenit noul golgheter al Ligii 2, la egalitate cu Attila Hadnagy de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Petre a marcat 17 goluri în 14 meciuri jucate în acest sezon.

Foto: UTA Media Design

Marius ANGHEL 21 Nov. 2016, 10:14 Liga 2
Pe aceeași temă