Unirea Slobozia, temătoare înaintea partidei cu Unirea Constanța. Cele două victorii obținute de echipa lui Leo Strizu l-au făcut atent pe Adrian Mihalcea: ”A început să crească și ne va fi greu”

Răzvan STÎNGĂ 29 Oct. 2021, 17:35 Liga 2
Unirea Slobozia, temătoare înaintea partidei cu Unirea Constanța. Cele două victorii obținute de echipa lui Leo Strizu l-au făcut atent pe Adrian Mihalcea: ”A început să crească și ne va fi greu”

Unirea Slobozia este în căutarea victoriei, după ce runda trecută a făcut doar 1-1 în deplasare cu FC Buzău. În etapa a 12-a a Ligii a 2-a pornește la prima vedere cu prima șansă, prin prisma faptului că întâlnește o echipă din partea de jos a clasamentului, Unirea Constanța, care a adunat până acum numai 7 puncte.

Adrian Mihalcea: ”Pentru noi, e necesar să câștigăm” 

Unirea Constanța a arătat însă o creștere de formă în ultimele etape, reușind să ia 6 puncte chiar în ultimele patru meciuri, când a câștigat cu Metaloglobus, scor 4-1, și cu Dacia Unirea Brăila, scor 2-0. Între cele două victorii a înregistrat două înfrângeri cu adversare mai valoroase, dar în fața cărora a pierdut la un gol diferență, 1-2 cu FK Csikszereda și 1-2 cu Viitorul Pandurii.

Tocmai de acest aspect s-a legat Adrian Mihalcea înaintea partidei, când a analizat Unirea Constanța. Vrea neapărat cele trei puncte, dar cu toate acestea e convins că Leonard Strizu va pregăti foarte bine meciul și Unirea Slobozia nu va avea deloc viață ușoară dacă nu va fi concentrată.

Nu va fi deloc un meci ușor, Unirea Constanța e o echipă care a început să crească în ultimul timp și cu siguranță va pune probleme. Locul din clasament nu arată exact situația ei din acest moment, sunt sigur că va mai urca. Acum, noi vom întâlni un adversar care a reușit să câștige etapa trecută, în timp ce noi n-am reușit asta. Putem să spunem că are un moral bun, va încerca să facă un meci bun și cu noi și ne va pune probleme.

Pentru noi e necesar să câștigăm, venim după un parcurs nu foarte bun în ultimul timp și e important să ne menținem aproape de echipele din fruntea clasamentului, să fim cât mai aproape de ele. E bine că jucăm acasă, avem un plus din acest punct de vedere, dar în același timp e trist că nu vor mai fi suporteri în tribune.

Trebuie să câștigăm, acasă nu am avut cele mai bune rezultate în acest sezon. E important să reglăm lucrurile acestea cât mai repede”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro, înaintea partidei cu Unirea Constanța.

Unirea Constanța, două victorii în ultimele patru meciuri 

Înaintea partidei directe, Unirea Slobozia ocupă locul 8 în clasamentul Ligii 2, cu 16 puncte, iar Unirea Constanța e pe poziția a 17-a, cu 7 puncte.

Impresiile lui Adrian Mihalcea despre creșterea de formă a Unirii Constanța au fost scoase în evidență chiar și de antrenorul formației de la malul mării, Leonard Strizu, la finalul confruntării cu Dacia Unirea Brăila.

Spunea că diferențele de joc și imaginea din teren dintre echipa lui și echipele aflate de la locul 7 în jos s-au mai diminuat:

Noi dorim să facem cât mai multe puncte, să mai micșorăm distanța față de echipele din fața noastră. Ne interesează să fim pe un loc 10, 11 la sfârșit. Deocamdată echipa se apropie, dacă judecăm corect și cinstit, de celelalte echipe care au unu, doi, trei, patru ani în Liga 2. Nu vorbesc de primele șase clasate, de la locul 7, la locul 10.

Se cam echilibrează situația, zic de joc. Acum, noi avem plusul că avem o echipă tânără și anumiți jucători chiar promit. Mai multe vedem pe parcur”.

Foto: Petronel Tudor și Răzvan Păsărică

https://liga2.prosport.ro/seria-1/duelul-suferinzilor-la-insuratei-poli-iasi-cauta-iesirea-din-criza-pe-terenul-ultimei-clasate-dacia-unirea-braila-costel-enache-si-pe-marte-daca-jucam-trebuie-sa-castigam-acest-meci-19207703

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/poli-timisoara-a-avut-doar-sase-rezerve-la-victoria-cu-rapid-nicolae-croitoru-a-pedepsit-jucatori-sper-sa-fie-o-masura-care-sa-aiba-efect-19207691

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-si-danut-coman-meci-special-cu-fc-hermannstadt-la-brasov-abia-astept-sa-i-revad-pe-toto-buga-si-surdu-sunt-convins-ca-vom-avea-viata-grea-19207687

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/conflictul-declaratiilor-continua-marius-milea-raspuns-pentru-cristian-pustai-dupa-esecul-categoric-al-calarasiului-cu-fc-buzau-nu-trebuia-sa-aiba-mila-fiecare-isi-face-jobul-de-19207675

Răzvan STÎNGĂ 29 Oct. 2021, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă