Unirea Slobozia s-a încurcat când se aștepta mai puțin, cu Poli Timișoara. Costel Enache nu s-a ascuns în spatele cuvintelor: ”E un eșec total. E cel mai slab meci al nostru”

Unirea Slobozia s-a încurcat când se aștepta mai puțin, pe teren propriu, cu Poli Timișoara, penultima clasată din Liga 2. Formația lui Constantin Enache a făcut doar 0-0, dar ceea ce îi dă de gândit antrenorului este modul în care echipa a arătat. Unirea Slobozia nu a avut ocazii.

Unirea Slobozia, meci slab și doar remiză cu Poli Timișoara, penultima clasată în Liga 2. Reacția lui Constantin Enache

Gazdele nu au făcut un meci solid, iar perioada fără rezultat cu victorie a ajuns la trei partide, două în Liga 2 și una în Cupa României. Constantin Enache a vorbit la final despre modul în care a jucat echipa, de ce nu a fost o exprimare solidă de această dată și unde are lucruri de reglat.

Antrenorul a afirmat că este dezamăgit de rezultat, de evoluția fotbaliștilor săi, de la care nu a văzut să pună în aplicare ceea ce s-a lucrat de-a lungul acestei săptămâni la antrenamente.

Constantin Enache, după ce Unirea Slobozia a făcut egal cu Poli Timișoara: ”E un eșec total pentru noi”

Constantin Enache a fost direct în exprimare și a catalogat evoluția avută de Unirea Slobozia cu Politehnica Timișoara drept una slabă, cea mai slabă a sezonului de Liga 2. Va încerca să regleze cât poate până la partida următoare, alta la îndemână pentru formația din Slobozia, cu Progresul Spartac, nou-promovată.

Nu cred că puteam obține mai mult la modul în care am jucat. Ne-a lipsit agresivitatea și viteza de joc. Nu am avut nici luciditate să luăm deciziile bune, am fost lenți, greoi, apatici. Nu am avut viteză de joc. Ce am discutat săptămâna asta nu am aplicat, iar pe un joc de luptă, hazardat, nu aveam cum să scoatem mai mult.

Trebuia să creștem ritmul în atac și mai multă combativitate în ultima treime, unde am pierdut dueluri și nu am ajuns în zona de finalizare. Cred că e cel mai slab meci al nostru și nu cred că am avut decât, poate, o ocazie, capul lui Golda din final.

Foarte puțin pentru pretențiile pe care le avem. Nu-s la rece să fi văzut statisticile, nu știu dacă am avut sau nu șut pe poartă.

E un eșec total pentru noi ce s-a întâmplat azi. Nu meciul de 0-0 e problema mea, modul în care am jucat. Primul lucru pe care eu trebuie să îl gestionez, e modul în care a jucat echipa. Apoi, scorul poate fi rezultatul unui joc slab, a ghinionului, a unei greșeli de arbitraj, lucruri pe care nu le pot gestiona. Dar jocul nostru a fost slab, fără ritm, fără idei, fără realizări.

Puteam câștiga și cu un joc prost, iar atunci nu mai avea loc acest dialog. Jocul în sine mă deranjează foarte, foarte mult”, i-a spus Constantin Enache reporterului Liga2.ro.

Constantin Enache nu se teme că Unirea Slobozia va pierde contactul cu plutonul fruntaș

Referitor la faptul că Unirea Slobozia a mai căzut în clasamentul din Liga 2, pe locul 6 acum, Constantin Enache nu crede că aceasta e o problemă, mai ales că, după ce s-a scurs aproape întreaga etapă a 11-a, echipele sunt despărțite de numai câteva puncte, iar situația se schimbă de la o rundă la alta.

Deși e prematur să se vorbească de înlocuirea sa, Constantin Enache a răspuns întrebării reporterului și a declarat că, dacă e cazul și conducerea cere schimbarea, pleacă fără probleme.

Ca un plus pentru Enache, Unirea Slobozia are cea mai bună defensivă din Liga 2, cu numai șapte goluri primite.

Nu s-au schimbat lucrurile în clasament, așa au fost lucrurile de la începutul campionatului. Poziția în clasament contează de un punct sau de trei, se schimbă foarte ușor situația. E un campionat imprevizibil, rezultate ciudate, nu mai zic de Constanța – Gloria Buzău.

Pierzi cu cine nu te aștepți câteodată, e un campionat echilibrat așa cum am anticipat. Eu îmi asum tot ce se întâmplă în club pe plan sportiv și sunt asumat să iau orice decizie, pro sau contra, decisiv.

Dacă e nevoie să plec eu, o să plec! Dacă va considera conducerea că vina e a mea, atunci nu e o problemă”, a mai declarat Enache în dialogul cu reporterul Liga2.ro.

Unirea Slobozia poate pica sub locurile de play-off dacă Gloria Buzău câștigă

Unirea Slobozia este, după remiza cu Politehnica Timișoara, pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte, dar poate termina runda a 11-a pe locul 7 dacă Gloria Buzău învinge Progresul Spartac luni.

Referitor la runda a 12-a din Liga 2, Unirea Slobozia va juca pe teren străin, cu Progresul Spartac, locul 17, 11 puncte.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/octavian-benga-dupa-egalul-politehnicii-la-slobozia-am-aratat-in-sfarsit-ca-o-echipa-noi-referiri-la-greaua-mostenire-19250983

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-tinuta-in-sah-pe-teren-propriu-de-poli-timisoara-dupa-un-meci-de-moartea-pasiunii-19250927

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-poli-timisoara-si-minaur-baia-mare-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1100-19250867

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/vom-retrograda-si-vom-fi-liberi-19250876

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorin-serdean-a-contestat-in-instanta-aprobarea-noului-plan-de-reorganizare-al-clubului-dinamo-verdictul-se-amana-19250873

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-explica-de-ce-unirea-constanta-are-multe-infrangeri-la-scor-calitatile-lor-sunt-in-primul-si-in-primul-rand-pe-partea-ofensiva-cum-vede-lansarea-fotbalistilor-la-ni-19250864

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-fara-punct-dupa-deplasarea-de-la-dej-dan-alexa-ne-lipseste-ceva-ne-lipseste-executia-si-suferim-foarte-mult-19250861

 

Pe aceeași temă