Unirea Slobozia obține încă un rezultat pozitiv împotriva unei adversare la play-off. Reacția lui Adrian Mihalcea după partida cu Concordia Chiajna

Andrei PASCU 28 Nov. 2023, 21:14 Liga 2

Unirea Slobozia a bifat un rezultat de egalitate în etapa a 14-a din Liga 2, contra unei adversare directe la play-off, Concordia Chiajna, cu care a remizat, în deplasare, scor 0-0. Clubul antrenat de Adrian Mihalcea a înregistrat al doilea rezultat pozitiv la rând, după 1-0 cu Campionii FC Argeș.

În același timp, Unirea Slobozia menține avansul de șapte puncte peste Cocordia Chiajna, dar are șase lungimi peste locul 7, primul care nu duce în play-off, CSM Ceahlăul.

Unirea Slobozia, remiză cu Concordia Chiajna, scor 0-0, în etapa a 14-a de Liga 2

Adrian Mihalcea a declarat că jocul echipei sale nu a fost unul spectaculos, dar că se gândește doar la puncte în acest sezon. Antrenorul era mulțumit de pragmatism rundele trecute, de faptul că Unirea Slobozia fructifică șansele de gol, dar acum a afirmat că problemele din față, din atac, vor fi reglate în pauza de iarnă.

  • Unirea Slobozia, contra Concodia Chiajna: D. Rusu – Ibrian, Gab. Lazăr, Pospielov, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Șt. Pacionel – Dorobanțu, Ekollo (Zukanovic 58′), Vlăsceanu – Afalna (Atanase 87′). Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Melniciuc, Mih. Șandru, Aioanei, Cojocari, Mih. Lemnaru, Bîrnoi.

De acum, antrenorul va face planurile pentru pauza de iarnă, când dorește să întărească lotul echipei Unirea Slobozia pentru abordarea play-off-ului de Liga 2, care poate fi ratat cu greu.

Adrian Mihalcea, reacție după Concordia Chiajna – Unirea Slobozia, scor 0-0

Unirea Slobozia va lupta pentru promovarea în prima divizie, având un parcurs foarte bun până în acest moment. În urma remizei cu Concordia Chiajna, Unirea Slobozia a ajuns la 28 de puncte, în urma a opt victorii, patru egaluri și două eșecuri. Are un golaveraj de 13 goluri marcate și cinci primite, cea mai bună apărare din Liga 2.

Un meci disputat, cu două echipe care au jucat la victorie. Am avut și noi situații de gol, am suferit în unele momente, dar îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Este succesul nostru de până acum că ducem aceste bătălii.

(N.r. – Rareș Lazăr, de la Concordia Chiajna, a cerut penalty în minutul 63) Dacă domnul arbitru n-a dat penalty înseamnă că n-a fost, nu vreau să comentez. Defensiv stăm foarte bine, toată echipa face un efort mare. O să încercăm să remediem problema ofensiva în pauza de iarnă. Faptul că nu luăm goluri ne aduce puncte, iar eu sunt satisfăcut.

Suntem într-o poziție liniștitoare, dar vrem să mai acumulăm puncte pentru a atinge obiectivul, acela de a juca în play-off”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul formației Unirea Slobozia, conform DigiSport.

Unirea Slobozia, pe podium în Liga 2, încheie anul cu Ceahlăul

După 14 etape scurse din Liga 2, Unirea Slobozia are 28 puncte, fiind pe locul 3, cu trei puncte mai puțin decât liderul CSC Șelimbăr, dar la egalitate cu locul 2, Corvinul Hunedoara.

În etapa următoare, a 15-a, Unirea Slobozia va întâlni CSM Ceahlăul, pe teren propriu, sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 11:30. Va fi ultima partidă a trupei lui Adrian Mihalcea din acest an.

Unirea Slobozia are două rezultate pozitive la rând în Liga 2. Înainte de remiza cu Concordia Chiajna a învins Campionii FC Argeș, scor 1-0, după 0-1 cu CSM Slatina și 0-1 cu Gloria Buzău.

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea a fost lider în Liga 2 la finalul etapelor 9, 10 și 11.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-unirea-slobozia-pune-punct-etapei-a-14-a-a-ligii-2-19294494

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-inceput-inscrierea-pentru-drepturile-tv-din-liga-2-perioada-2024-2027-19294522

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-intalneste-steaua-in-etapa-a-15-a-din-liga-2-19294529

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-s-ar-fi-mutat-din-targu-jiu-din-cauza-datoriilor-19294523

Andrei PASCU 28 Nov. 2023, 21:14 Liga 2
Pe aceeași temă