Unirea Slobozia rămâne pe locul 2 în Liga 2 și după meciul cu Unirea Dej. Costel Enache, laude pentru jucători și critici pentru arbitraj: ”Se vedea că sunt confuzi, au fost unul contra celuilalt”

Unirea Slobozia rămâne pe locul 2 în Liga 2 și după meciul cu Unirea Dej. Costel Enache, laude pentru jucători și critici pentru arbitraj: ”Se vedea că sunt confuzi, au fost unul contra celuilalt”

Unirea Slobozia a făcut remiză cu Unirea Dej, în etapa a 15-a a Ligii 2, pe teren propriu, sâmbătă. A fost condusă la pauză, a revenit în partea a doua, iar antrenorul Constantin Enache a remarcat doar detaliile pozitive în urma disputei de la Slobozia.

Unirea Slobozia, 1-1 cu Unirea Dej, în etapa a 15-a din Liga 2

De altfel, Enache nu a avut ce să le reproșeze jucătorilor săi, care, după marcarea golului de 1-1, au dominat clar partida, iar adversarii abia au ieșit din propria jumătate. Însă, chiar dacă a avut posesia, Unirea Slobozia nu a știut cum să gestioneze momentele în care ajungea în ultimii metri, jucătorii pasând greșit sau având execuții nu tocmai inspirate de la distanță.

Unirea Dej a marcat golul de 1-0 în minutul 34, prin Alexandru Pop, care a transformat o lovitură de la 11 metri. Reușita care a restabilit egalitatea a venit în minutul 61, când a punctat Christo Bolohan, însă toate eforturile gazdelor de a marca și golul al doilea nu au dat roade.

Constantin Enache, mulțumit de jucători după Unirea Slobozia – Unirea Dej

Constantin Enache se aștepta la un meci complicat, mai ales că ambele echipe au avut un parcurs solid de sezon până acum și se vor lupta, poate, până în ultimul moment la un loc în play-off. Oricum, antrenorul a remarcat dorință din partea jucătorilor săi, ceea ce vrea să vadă și în rundele rămase de jucat în sezonul regular, dintre care una rămasă de disputat în 2022.

Știam că suntem două echipe care avem șanse mari la primele șase locuri, dar lupta e atât de strânsă încât aproape fiecare meci e decisiv. Era absolut normal să fie presiune, dar sunt mulțumit de jucătorii mei, au muncit, au luptat, au controlat jocul în totalitate. Am avut multe ocazii, am ratat, dar nu am nici cel mai mic reproș.

Suntem într-un moment bun, încercăm la fiecare meci să câștigăm. Dacă mă deranjează ceva la un meci, e că abandonăm lupta, nu neapărat rezultatul. Azi nu e un rezultat extraordinar de bun, dar nici rău.

Jucătorii sunt setați, concentrați și își dau viața pe teren! Acesta e atuul cu care vom merge în continuare și cu care sperăm să ne câștigăm locul în play-off”, a spus Constantin Enache pentru Liga2.ro!

  • Unirea Slobozia: Contra – Ibrian, I. Dinu, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Prejmerean (Cruceru 64′)  – Boțogan (Dorobanțu 85′), Silaghi (Bolohan 10′), Afalna – Cip. Rus (Golda 64′)
    Rezerve neutilizate: Păduraru – Perju, Mih. Lemnaru, Ben Levy, Ekollo

Constantin Enache a fost, însă, nemulțumit de brigada care a condus Unirea Slobozia – Unirea Dej

Enache a avut ceva nemulțumiri cu privire la modul în care a fost condusă partida de către brigada ”centralului” Bogdan Dumitrache (Bucureşti), care i-a avut la margini pe Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa – Prahova) și George Bogdan Duță (Bacău).

Antrenorul a remarcat mai multe decizii luate diferit de brigadă la anumite faze, dar și că Unirea Dej a fost avantajată.

Din punctul meu de vedere, au fost foarte confuzi, iar asistenții, din realitatea mea… cred că la golul lor a fost offside, pentru că jucătorul lor, la pasa în adâncime, era în spatele liniei noastre defensive. Am fost chiar pe linie și mi s-a părut offside. Pe lângă el, a mai fost o fază cu trei-patru minute când, la fel, nu s-a ridicat fanionul.

Foarte confuzi, apoi, când am avut un corner, după decizia arbitrului central, arbitrul asistent a dictat out. Se vedea că sunt confuzi, nu știu care e realitatea, dar tot timpul au fost unul contra celuilalt.

Out-urile  pentru noi nu s-au dat, iar pentru ei mereu s-au dat. Nu știu, oricum, rămân la convingerea că au fost confuzi”, a mai spus Constantin Enache în dialogul cu reporterul Liga2.ro.

Unirea Slobozia și Unirea Dej, despărțite de trei puncte în ierarhia din Liga 2

Unirea Slobozia ocupă locul 2 în Liga 2, cu 29 de puncte, la trei puncte în spatele liderului Steaua, care are un meci în minus, pentru că momentan nu a jucat în etapa a 15-a. De partea cealaltă, Unirea Dej e pe locul 4, cu 26 de puncte.

În runda următoare, Unirea Slobozia va juca pe terenul formației Concordia Chiajna, iar Unirea Dej va întâlni Minaur Baia Mare pe teren propriu.

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă