Unirea Slobozia, pregătiri speciale pentru partida cu Progresul Spartac, câștigată la scor. Antrenamente diferite pentru formația lui Costel Enache. Ilie Lemnaru: ”Am luat meciul în serios”

Răzvan STÎNGĂ 30 Oct. 2022, 14:21 Liga 2

Unirea Slobozia a bifat victoria în etapa a 12-a din Liga 2, în partida cu Progresul Spartac, din deplasare, de la Buftea. A fost 4-1 pentru formația lui Constantin Enache, dar toate golurile meciului au venit în partea secundă, pentru că la pauză a fost un rezultat de egalitate, scor 0-0.

Unirea Slobozia, succes la scor cu Progresul Spartac, dar diferența s-a făcut după pauză

Constantin Enache a schimbat ceva la pauză, pentru că Unirea Slobozia a ieșit motivată de la cabine și a marcat de trei ori la rând, prin Serges Ekollo (min. 54), Ionuț Coadă (min. 65) și Denis Golda (min. 72).

S-a făcut apoi 3-1, în urma reușitei lui Luca Florică (min. 74) pentru Progresul Spartac, dar echipa lui Enache a refăcut diferența de trei goluri în minutul 88, când a închis tabela Vlad Prejmerean.

  • Unirea Slobozia: Contra – Ibrian, I. Dinu, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.) (Ben Levy 79′), Coadă (Prejmerean 79′), Ekollo (Cruceru 86′), Boțogan, Rob. Silaghi (Bolohan 72′), Afalna, Golda (Cip. Rus 72;)
    Rezerve neutilizate: Păduraru –  Perju, Mih. Lemnaru, Dorobanțu

Ilie Lemanru, după victoria obținută de Unirea Slobozia cu Progresul Spartac: ”Am pregătit foarte bine meciul”

Unirea Slobozia are șansa să termine runda pe podium, pe locul 3, iar Ilie Lemnaru, președintele clubului, a remarcat evoluțiile anumitor jucători, dar și modul special în care a pregătit Constantin Enache partida, una cu o nou-promovată până la urmă.

Pentru că formația din Slobozia avea neapărată nevoie de victorie pentru a fi în rândul locurilor de play-off, a făcut pregătirea premergătoare partidei cu Progresul Spartac pe două terenuri sintetice, unul fiind chiar cel de la Buftea, unde a și avut loc duelul de sâmbătă.

Mă așteptam să ne revenim la meciul acesta, pentru că am avut o perioadă în care am suferit, am suferit la atitudine, încredere, dar azi le-am recăpătat. Mă bucur că Afalna și Ekollo și-au revenit și sunt pe drumul cel bun, au tras echipa după ei, iar asta e bine. Felicit toată echipa și stafful tehnic.

Am întâlnit o echipă care joacă fotbal, la meciurile de acasă a pierdut doar cu CSA Steaua, cu Dinamo București… . Am pregătit foarte bine meciul, am fost la Modelu și am făcut antrenament pe teren sintetic, după care am făcut antrenament la Buftea. Am luat în serios tot ce a însemnat jocul cu Progresul.

Am alergat, am atacat, toată săptămâna despre asta am vorbit, că dacă punem presiune pe adversari vom reuși. Mă bucur că am reușit să câștigăm”, a spus Ilie Lemnaru la Metropola TV.

Unirea Slobozia, meci foarte important în runda următoare, cu SC Oțelul

Ilie Lemnaru își dorește ca victoria cu Progresul Spartac să fie dublată de un succes în runda următoare, cu SC Oțelul, una dintre adversarele la play-off și apoi, eventual, la promovarea în SuperLiga României.

Președintele Unirii Slobozia a făcut apel la fani, să vină și să susțină echipa lui Enache în duelul din runda a 13-a.

Mă bucur că am revenit pe locul 3, dar suntem obligați și avem o datorie față de suporteri, să câștigăm cu Oțelul. Trebuie să câștigăm și cu o echipă care se luptă pentru play-off. Publicul sper să fie alături de noi, lumea să nu mai vină doar ca la teatru. Trebuie să împingă echipa spre victorie.

Chiar și la meciurile cu Timișoara, cu Iași, dacă ne încurajau fanii poate, poate marcam un gol. Vin fanii în număr mare, dar mi-ar plăcea să și susțină”, a mai punctat Ilie Lemnaru.

Unirea Slobozia, momentan pe locul 3 în Liga 2

Unirea Slobozia este, după victoria cu Progresul Spartac, pe locul 3 în clasament, cu 22 puncte, deși înainte de startul rundei a 12-a era pe poziția a 6-a. Poate termina etapa pe locul 4, dacă SC Oțelul va învinge Gloria Buzău în partida de marți, de la Galați.

Referitor la runda a 13-a din Liga 2, Unirea Slobozia va juca pe teren propriu, cu SC Oțelul. Progresul Spartac, pe locul 17 cu 12 puncte, va întâlni Minaur Baia Mare, locul 14 cu 13 puncte, pe teren advers.

Foto: George Filip (Mediafax Foto) și Petronel Tudor (Info Ialomița)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cel-de-la-iasi-avand-in-componenta-ambele-echipe-pe-locuri-de-play-off-19251485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-csc-dumbravita-se-joaca-de-la-ora-1100-dan-alexa-isi-intalneste-cosmarul-din-sezonul-trecut-19251736

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-nu-mai-bate-pe-nimeni-octavian-benga-scoate-in-evidenta-lucrurile-pozitive-antrenorul-despre-scenele-violente-de-la-final-nu-suntem-in-jungla-suntem-oameni-civilizati-aici-19251733

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-pus-capat-seriei-negative-chiar-cu-liderul-steaua-florin-stinga-la-finalul-jocului-cu-7-goluri-a-fost-o-victorie-a-suferintei-19251729

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Oct. 2022, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă