Unirea Slobozia pregătește campania de transferuri. Prima mutare pe care o poate face și reacția lui Ilie Lemnaru: ”Suntem în discuții, sunt multe oferte”

Răzvan STÎNGĂ 28 May. 2022, 14:50 Liga 2
Unirea Slobozia pregătește campania de transferuri. Prima mutare pe care o poate face și reacția lui Ilie Lemnaru: ”Suntem în discuții, sunt multe oferte”

Unirea Slobozia va începe în curând să facă lista de transferuri, veniri și plecări, pentru stagiunea următoare din Liga 2. Ilie Lemnaru, președintele clubului, a oferit câteva informații despre strategia din această vară.

Deocamdată, Adrian Mihalcea nu a hotărât cine va continua la Unirea Slobozia din actualul lot, dar e posibil ca împrumutul lui Alexandru Ionuț Stoica (22 de ani) să fie prelungit. Accidentat la începutul sezonului 2021/2022, jucătorului luat pe perioadă determinată de timp de la FC Voluntari îi expiră împrumutul la finalul lunii iunie.

Alexandru Ionuț Stoica poate continua la Unirea Slobozia. Decizia îi aparține lui Adrian Mihalcea

Se pare că există posibilitatea ca Stoica să continue la Unirea Slobozia cel puțin pentru sezonul următor, dar decizia îi aparține în totalitate lui Adrian Mihalcea, potrivit declarațiilor lui Ilie Lemnaru.

În privința numelor care vor veni la Slobozia, antrenorul are de unde alege. Primește zilnic recomandări de fotbaliști care și-ar dori să ajungă la echipa pe care o pregătește.

Alex îmi place foarte mult. Acum, nu mai depinde de mine, jucătorul are contact cu noi până pe 30 iunie, Adrian Mihalcea va decide dacă va continua sau nu la noi. Deocamdată, nu am făcut lista pe care să punem cine va pleca și cine va rămâne. Suntem în discuții cu jucători în acest moment, sunt oferte foarte multe de a veni la Slobozia.

În fiecare zi primim recomandări, pentru că am demonstrat că s-a lucrat bine. E un lucru bun că jucătorii vor să vină la Slobozia”, a declarat Ilie Lemnaru la Metropola TV.

Alexandru Ionuț Stoica a jucat ultimul meci în octombrie 2021

Alexandru Ionuț Stoica a evoluat ultima dată în etapa a 11-a a sezonului regular din Liga 2, cu FC Buzău, în care nu a prins nici 10 minute, iar accidentarea suferită a fost una destul de gravă. În acest recent încheiat sezon a prins 10 meciuri în campionat și a marcat de trei ori.

Stoica s-a ales cu ruptură de ligamente, dar și meniscurile au fost afectate.

S-a operat acum două săptămâni de ligamente, are și meniscul afectat, trebuie să înceapă recuperarea, dar îl avem împrumutul până în vară. Undeva prin mai ar reintra, dar asta la modul cel mai optimist și mi-e greu să cred că după o operație atât de grea poate să revină prea repede la o condiție ok. Există posibilitatea, în funcție de recuperare, să nu mai joace la noi, fiind împrumutat până în vară.

Mai devreme de mai nu poate să revină, la cum arată acum situația. E vorba și de cum se recuperează, doctorii vor decide. Dacă el va reintra și o să fie în formă până atunci, va mai prinde un meci-două, dacă nu, nu”, spunea Adrian Mihalcea pentru Liga2.ro în februarie. Din păcate, Stoica nu a putut să revină în luna mai, așa cum și-ar fi dorit antrenorul.

Unirea Slobozia, sezon peste așteptări

Unirea Slobozia a terminat play-off-ul Ligii 2 pe ultimul loc, pe 6, cu 41 de puncte, la patru lungimi de poziția a 5-a, Concordia Chiajna, care a și prins barajul pentru accederea în prima divizie, unde dă peste Chindia Târgoviște, în dublă manșă, iar în tur a învins-o cu 2-1.

În cele 10 meciuri din grupa pentru promovare, formația din Slobozia a înregistrat o victorie, cinci egaluri și patru înfrângeri și a avut un golaveraj de șase goluri marcate și 12 primite. Singura victorie în play-off a ialomițenilor a fost pe Cluj Arena, 2-1 cu ”U” Cluj. Contra ardelenilor a remizat și acasă în play-off, scor 2-2.

Foto: Răzvan Păsărică și Petronel Tudor (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-isi-freaca-mainile-cj-ialomita-i-a-aprobat-bugetul-pentru-sezonul-2022-2023-unul-mai-mare-fata-de-cel-pentru-campionatul-recent-incheiat-19233010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/11-fotbalisti-din-27-convocati-la-nationala-u19-a-romaniei-pentru-primul-stagiu-de-pregatire-dinaintea-campionatului-european-sunt-de-la-echipe-din-liga-2-este-si-un-jucator-chemat-din-liga-3-19232983

https://liga2.prosport.ro/seria-1/20-de-cluburi-au-primit-licenta-pentru-noul-sezon-de-liga-1-printre-care-si-fc-buzau-participanta-in-play-out-ul-ligii-2-gaz-metan-si-clinceni-nu-sunt-printre-ele-19232952

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-si-a-dat-acordul-si-va-semna-prelungirea-cu-unirea-slobozia-antrenorul-informatii-despre-transferurile-pentru-sezonul-urmator-19232691

 

Răzvan STÎNGĂ 28 May. 2022, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă