Unirea Slobozia n-a stat la discuții cu Unirea Constanța. Succes la scor și evoluție pe placul lui Costel Enache: ”Pe lângă goluri, am ratat alte ocazii bune”. Analiza Ligii 2, după nouă etape

Andrei PASCU 10 Oct. 2022, 13:45 Liga 2

Unirea Slobozia a trecut fără emoții de Unirea Constanța, în etapa a 9-a din Liga 2, și și-a recăpătat moralul scăzut în urma precedentului joc, cu Dinamo, scor 0-1. Sâmbătă, formația lui Constantin Enache s-a impus ușor în fața trupei lui Dacian Nastai, scor 3-0.

Succes fără emoții pentru Unirea Slobozia cu Unirea Constanța. Impresiile lui Constantin Enache

Unirea Slobozia a rezolvat destul de repede partida, marcând toate golurile în primele 45 de minute. A deschis scorul prin Ionuț Coadă, după un sfert de oră, după care, în minutul 19, a profitat de autogolul lui Alexandru Șuteu. Pe finalul primei părți, în primul minut adițional, s-a făcut 3-0, prin Ciprian Rus.

După pauză, Unirea Slobozia a continuat atacurile, a presat, dar nu a mai reușit să puncteze. Însă, la finalul duelului, Constantin Enache a afirmat faptul că este mulțumit de evoluția jucătorilor săi, că nu au mai greșit ca în meciul cu Dinamo, au fost mai atenți și au mai adunat trei puncte în ierarhia din Liga 2.

Constantin Enache, la superlativ după ce Unirea Slobozia a trecut de Unirea Constanța: ”Vreau să subliniez jocul bun făcut de elevii mei”

Acum, Enache își dorește ca rezultatele pozitive să se prelungească, pentru ca Unirea Slobozia să se mențină între primele șase echipe în clasamentul diviziei secunde.

După cum s-a desfășurat jocul, l-am controlat. Spun asta fără să diminuez din calitatea adversarului. Vreau să subliniez jocul bun făcut de elevii mei, am gestionat bine centrul terenului, nu am lăsat spații pentru atacuri sau contraatacuri și am fost destul de incisivi. Pe lângă goluri, am ratat alte ocazii bune.

Avem de lucrat în continuare, dar era un moment în care speram la un rezultat pozitiv, pentru a ne recupera moralul pierdut runda trecută. Noi am fost avertizați de meciul din etapa trecută al Unirii Constanța, cu Buzău, un adversar greu.

Am făcut un lucru bun, am învățat din greșelile altora. Ideea e că, pe lângă tot ce am făcut până acum, trebuie să confirmăm în etapele următoare, să învățăm din eșecuri sau din partidele în care nu am adunat puncte. Un moment de neatenție poate conta foarte mult”, a punctat Constantin Enache la Metropola TV.

  • Unirea Slobozia: M. Contra – Ibrian (Ciobanu 63′), I. Dinu, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.), Coadă (Mih. Lemnaru 86′), Cruceru (Ekollo 46′), Boțogan, Bolohan (Ben Levy 68′), Afalna, Cip. Rus (Golda 63′)
    Rezerve neutilizate: G. Păduraru – Rob. Silaghi, Dorobanțu, Perju

Constantin Enache se așteaptă la un campionat regular echilibrat până la final

Referitor la campionat, la modul în care s-au scurs cele nouă etape de până acum, Enache nu e deloc surprins, încă de la începutul stagiunii spunând că întrecerea va fi una echilibrată, iar de la o etapă la alta se va schimba destul de ușor situația din fruntea Ligii 2.

Asta ne-am propus, încercăm să repetăm parcursul din sezonul trecut. Dacă putem să îmbunătățim, ar fi minunat. Obiectivul nostru e să terminăm în primele șase, iar de acolo, cu o reevaluare, să putem face cât putem de mult.

Campionatul e echilibrat, am anticipat un campionat strâns. Orice înfrângere, victorie, schimbă rapid perspectiva. Consider că așa va fi până la final și cred că echipele care greșesc mai puțin vor câștiga. Echipele care vor fi concentrate pe jocuri”, a mai spus antrenorul formației din Slobozia.

Unirea Slobozia, la un punct de liderul SC Oțelul

Unirea Slobozia, Poli Iași și Steaua fac parte din grupul echipelor cu 17 puncte. Peste ele, la un punct, se află liderul Unirea Dej și ocupanta locului 2, SC Oțelul. Unirea Slobozia e pe locul 3 în clasament, depășind formațiile cu care e la egalitate de puncte la golaveraj. Însă, Steaua are un meci mai puțin, urmând să joace miercuri restanța cu Unirea Constanța, din etapa a 7-a.

Referitor la runda a 10-a din Liga 2, Unirea Slobozia va juca pe teren advers, cu CS Comuna Șelimbăr, locul 8, cu 15 puncte.

Foto: Petronel Tudor (Info Ialomița)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sapte-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-in-care-se-regasesc-si-trei-echipe-aflate-pe-pozitii-de-play-off-steaua-intalneste-poli-timisoara-la-mioveni-19248481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-poate-reveni-pe-locul-1-in-liga-2-cu-o-victorie-la-buzau-tatar-si-natea-sunt-increzatori-eugen-beza-se-asteapta-ca-mihalcea-sa-schimbe-lucrurile-la-gloria-sigur-socul-e-19248879

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/banatul-no-country-for-old-football-csc-dumbravita-pe-giulesti-acasa-in-deplasare-cu-rapid-in-cupa-romaniei-19248876

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-a-salvat-din-nou-steaua-cu-poli-timisoara-trupa-din-ghencea-la-o-victorie-de-prima-pozitie-in-liga-2-aveam-mare-nevoie-sa-castigam-19248869

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-doua-performante-dintr-o-lovitura-pentru-angelo-cocian-a-dus-unirea-dej-pe-locul-1-si-a-urcat-pe-prima-pozitie-in-clasamentul-golgheterilor-dupa-jocul-cu-sc-otelul-ma-bucur-ca-pot-19248856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-furios-dupa-ce-sc-otelul-a-pierdut-cu-unirea-dej-evolutia-anumitor-jucatori-a-fost-penibila-ce-fotbalistii-l-au-dezamagit-19248846

Andrei PASCU 10 Oct. 2022, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă