Secretul succesului de la Unirea Slobozia. Cum a reușit Adrian Mihalcea să-și ducă echipa pe locul 1, deloc băgată în seamă de pretendentele la promovare

Andrei PASCU 11 Oct. 2023, 15:15 Liga 2
Secretul succesului de la Unirea Slobozia. Cum a reușit Adrian Mihalcea să-și ducă echipa pe locul 1, deloc băgată în seamă de pretendentele la promovare

Unirea Slobozia nu primește prea multă atenție din partea adversarelor din Liga 2 care vor play-off-ul și promovarea, are liniște și este, după nouă runde din sezonul regular, pe locul 1! Este singura formație din campionat fără înfrângere, având șase victorii și trei egaluri până acum.

Unirea Slobozia are un punct avans peste CSC Șelimbăr, pe care a învins-o chiar în runda a 9-a, scor 1-0, și a și urcat pe prima poziție în Liga 2.

Unirea Slobozia, liderul din Liga 2. Reacția lui Adrian Mihalcea

Adrian Mihalcea a vorbit despre motivele pentru care Unirea Slobozia se află în acest punct, fiind, la cum arată jocul și în urma rezultatele înregistrate, una din favoritele la promovarea în SuperLiga României.

Antrenorul a afirmat că liniștea este principalul argument pentru care echipa merge așa bine și se află în situația din prezent. Din acest motiv a și dat curs revenirii la Unirea Slobozia, după o experiență și în SuperLiga României, la Chindia Târgoviște.

Arătăm bine, e loc și de mai bine, am prins încredere odată cu trecerea etapelor și chiar dacă n-avem un joc spectaculos, nici nu putem avea, avem, în schimb, un joc eficient. Pentru mine asta contează în momentul de față.

La noi și șoferul de pe autocar ne ajută cu orice este nevoie. Știam de lucrul acesta și el a fost unul dintre motivele pentru care m-am întors la Slobozia. Îmi doream mult să am liniștea asta. Noi, antrenorii, ca ansamblu, suferim când conducătorii nu au răbdare”, a punctat Adrian Mihalcea, conform Sport Total FM.

Unirea Slobozia, singura echipă din Liga 2 fără eșec!

După nouă etape în Liga 2, Unirea Slobozia are 21 puncte acumulate, fiind pe locul 1, cu un punct peste fostul lider, locul 2 în prezent, CSC Șelimbăr. În runda a 9-a a învins chiar clubul din Șelimbăr, scor 1-0, în deplasare, și a urcat în fotoliul de lider.

În acest sezon de campionat, Unirea Slobozia nu a pierdut, având șase victorii (1-0 cu CSM Reșița, 3-1 cu CS Tunari, 1-0 cu Unirea Slobozia, 2-0 cu Metaloglobus, 1-0 cu CSM Alexandria și 1-0 cu CSC Șelimbăr) și trei egaluri (1-1 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu CS Mioveni și 0-0 cu Unirea Dej).

În etapa a 10-a de Liga 2, Unirea Slobozia va primi vizita echipei Steaua, locul 10, 12 puncte. Până atunci însă, în pauza competițională, va disputa un meci amical contra Progresului Spartac, sâmbătă, de la ora 12:00.

Foto: Valentin Macrea / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stafful-tehnic-condus-de-eugen-neagoe-la-campionii-fc-arges-complet-19288450

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cornel-stanila-considera-ca-cca-a-facut-o-delegare-neinspirata-la-selimbar-slobozia-19288447

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-nu-mai-este-antrenorul-unirii-dej-19288443

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ce-se-intampla-cu-cs-mioveni-dupa-ce-primarul-a-intrat-in-vizorul-dna-19288441

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciurile-amicale-stabilite-de-echipele-din-liga-2-19288436

Andrei PASCU 11 Oct. 2023, 15:15 Liga 2
Pe aceeași temă