Unirea Slobozia ia un punct din deplasarea din Crâng și continuă să spere la salvare. Adrian Mihalcea, mulțumit pe deplin: ”Asta înseamnă echipă, asta înseamnă să te sacrifici ca să îți atingi obiectivul”

Marius ANGHEL, Petronel TUDOR 15 Apr. 2021, 12:33 Liga 2
Unirea Slobozia ia un punct din deplasarea din Crâng și continuă să spere la salvare. Adrian Mihalcea, mulțumit pe deplin: ”Asta înseamnă echipă, asta înseamnă să te sacrifici ca să îți atingi obiectivul”

Unirea Slobozia a înregistrat al treilea rezultat pozitiv în play-out-ul Ligii 2, în tot atâtea meciuri, și continuă să spere la salvarea de la retrogradare. În cel mai recent joc, din intermediară desfășurată ieri, trupa ialomițeană a remizat la scorul de 0-0 în deplasare la SCM Gloria Buzău.

Egalul obținut de Unirea la Buzău o menține la șase puncte în spatele chiar celor de la SCM Gloria și o distanțează la două puncte de CSM Reșița, ocupanta ultimului loc retrogradabil direct, formație care a stat în această rundă.

Antrenorul Adrian Mihalcea a spus că remiza este una echitabilă și s-a declarat ”mulțumit pe deplin” de jucătorii săi.

Adrian Mihalcea, după remiza Unirii la Buzău: ”Un punct care ne menține în lupta noastră pentru a ne îndeplini obiectivul”

Adăscăliței (7), Diarra (30), Toma (50) și Năstase (88), acesta din urmă trimițând mingea cu capul în bara din stânga și având cea mai mare ocazie a Unirii, au fost jucătorii echipei din Slobozia care s-au aflat la finalizare în jocul de la Buzău.

De partea cealaltă, Ciprian Petre (43) nu l-a putut învinge în două rânduri în aceeași fază pe Gurău, din postura de unu la unu, iar Perju (60) a avut și el o ocazie importantă din lovitură liberă de la 17 metri ușor lateral dreapta, bătută peste poartă însă.

După meciul din Crâng, Adrian Mihalcea a tras concluziile.

”Sunt extrem de mulțumit de atitudinea băieților. Asta înseamnă echipă, asta înseamnă să te sacrifici ca să îți atingi obiectivul. Păcat că noi am avut meciul ăsta la două zile. Echipa adversă a jucat după o pauză de o săptămână (n.r. – Buzăul a stat etapa trecută, în timp ce Unirea a jucat acasă cu Viitorul Pandurii) și, pe final, s-a văzut lucrul acesta. Dar au continuat și au pus piciorul la muncă.

E un rezultat echitabil, ținând cont că ei au avut două ocazii mari, noi am avut pe final o ocazie extraordinar de mare. Și în prima repriză cred că am controlat în mare parte jocul. Un punct care ne menține în lupta noastră pentru a ne îndeplini obiectivul. Dacă am fi pierdut, ar fi fost mult mai dificil. S-ar fi depărtat și Buzăul de noi și poate n-ar mai trata meciurile cu intensitate maximă. Acum avem și noi zece zile de pauză să pregătim următorul meci.

E îmbucurător faptul că nu am primit gol. Atitudinea băieților, sacrificiul, au alergat extrem de mult m-au mulțumit pe deplin. Și, încă o dată, mă repet, dar este important. Am jucat la două zile după un meci crucial al nostru acasă”, a spus Mihalcea.

  • Unirea Slobozia în meciul cu SCM Gloria Buzău (scor 0-0): Gurău – Rob. Ghiță, I. Dinu, Ibrian, C-tin. Toma (cpt.)(Danciu 68′), Bg. Vasile (Mih. Năstase 68′), Vl. Suciu (Trașcu 68′), Gab. Lazăr, Mih. Adăscăliței, S. Diarra (Ozkara 89′), M. Ciobanu (Trucă 71′). Rezerve neutilizate: Poiană – Mih. Lemnaru, Ad. Moldovan, D. Radu.

Unirea Slobozia s-a disputanța la două puncte de CSM Reșița, clasată pe loc direct retrogradabil, însă are un meci în plus

După desfășurarea etapei a 3-a a Grupei B a play-out-ului Ligii 2, fără meciul Viitorul Pandurii – Petrolul, care oricum nu are mare importanță în lupta pentru evitarea retrogradării, Unirea Slobozia ocupă locul 5, de baraj de menținere, cu 24 de puncte. Sub ea sunt CSM Reșița (22 puncte) și Aerostar Bacău (10 puncte), ambele cu un meci mai puțin disputat însă. Deasupra sunt SCM Gloria Buzău (30 puncte) și Concordia Chiajna (31 puncte).

În etapa a 4-a, din weekend, Unirea Slobozia va sta, iar în runda a 5-a va întâlni pe teren propriu, în jurul datei de 24 aprilie, liderul Grupei B a play-out-ului, Petrolul Ploiești (34 puncte).

ÎNREGISTRAREA meciului SCM Gloria Buzău – Unirea Slobozia 0-0:

Foto: Petronel Tudor (Info Ialomița) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-dunarea-calarasi-cs-mioveni-incepe-de-la-ora-1630-in-play-off-alte-trei-jocuri-din-intermediara-din-play-out-au-startul-la-ora-1700-19179242

Marius ANGHEL, Petronel TUDOR 15 Apr. 2021, 12:33 Liga 2
Pe aceeași temă