Unirea Slobozia a programat primele amicale ale verii. Una dintre adversare, Dinamo

Răzvan STÎNGĂ 09 Jun. 2021, 18:07 Liga 2
Unirea Slobozia a programat primele amicale ale verii. Una dintre adversare, Dinamo

Adrian Mihalcea a finalizat, în mare măsură, perioada de pregătire pentru debutul în Liga 2, sezonul 2021/2022. Antrenorul a stabilit cantonamentul Unirii Slobozia, dar recent s-a ajuns la un acord și în privința a trei amicale din totalul celor care se vor disputa în această vară.

Unirea Slobozia a anunțat că reluarea pregătirilor se va face pe 21 iunie, iar cantonamentul va avea loc între 5 și 17 iulie, la Piatra Neamț. Până când se va face deplasarea pentru stagiul de pregătire centralizat, au fost programate trei partide test.

Unirea Slobozia a programat un amical cu Dinamo 

Potrivit Independent Online, Adrian Mihalcea își va verifica jucătorii, în primă fază, cu Recolta Gheorghe Doja, echipă care s-a menținut cu greu în Liga 3 la finalul sezonului trecut, fiind implicată în barajul pentru salvarea de la retrogradare. Respectiva confruntare va avea loc pe 26 iunie.

Apoi, Unirea Slobozia va evolua contra lui Dinamo, pe 30 iunie 2021. Disputa se va juca la Baza Săftica. În ceea ce privește al treilea amical, adversara va fi aleasă dintre CSM Fetești și Avântul Rovine, care evoluează una împotriva celeilalte în faza județeană a sferturilor de finală din Cupa României.

Clubul din Slobozia a căzut la un acord cu cele două, astfel încât pierzătoarea să dispute testul cu ea, în data de 3 iulie.

Unirea este echipa întregului județ și, de aceea, ne-am propus să disputăm cel puțin două meciuri amicale, din perioada de vară, cu echipe din Ialomița!”, a declarat președintele Unirii Slobozia, Ilie Lemnaru, citat de sursa amintită mai sus.

Unirea Slobozia, planuri mari pentru sezonul următor 

Până acum, Unirea Slobozia nu a făcut vreun transfer. Nu a anunțat nici plecări, nici veniri, dar o va face înaintea reluării pregătirilor. Săptămâna următoare, începând cu 14 iunie, clubul va face publice și primele modificări de lot.

S-ar putea ca la Unirea Slobozia să vină jucători importanți, ținând cont de anunțul îndrăzneț al lui Adrian Mihalcea, care a precizat că echipa se va lupta pentru ocuparea unui loc la mijlocul clasamentului sau chiar prinderea unei poziții de play-off, dacă sezonul următor al Ligii a 2-a va fi organizat ca precedentul.

Sigur că ne dorim să fim cât mai sus, iar dacă vom ajunge să luptăm pentru primele locuri, nu ne vom da la o parte. Însă, în mod realist, ne dorim să fim departe de grijile retrogradării. Nu știm, deocamdată, care va fi sistemul competițional, dar, în funcție de acesta, țintim clasarea în prima jumătate a clasamentului sau calificarea în play-off!

Nu vor fi schimbări masive în lot, dar vor veni jucători cel puțin de valoarea celor pe care îi avem! Discu­tăm intens cu fotbaliștii pe care dorim să-i aducem la Unirea, iar într-o săptămână, maxim două, veți afla primele noutăți din lotul nostru”, spunea Adrian Mihalcea zilele trecute.

Unirea Slobozia s-a salvat la limită de la retrogradare, sezonul trecut, după ce a jucat barajul de menținere în Liga 2, contra celor de la Fotbal Comuna Recea. Chiar dacă maramureșenii au triumfat în confruntarea de pe teren propriu cu 2-0, în retur, la Slobozia, Unirea s-a impus cu 3-0.

Foto: Răzvan Păsărică și George Flușter/ Sport Pictures

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Jun. 2021, 18:07 Liga 2
Pe aceeași temă