Unirea Slobozia a pierdut iar, Adrian Mihalcea a criticat arbitrajul: ”Dă-ne ce e al nostru!”. Fotbaliștii nu au scăpat nici ei, după eșecul cu ”U” Cluj: ”Ne-am obişnuit cu înfrângerile”

Andrei PASCU 03 Oct. 2021, 18:15 Liga 2

Adrian Mihalcea a criticat arbitrajul din partida Unirii Slobozia cu Universitatea Cluj, pierdută de echipa sa cu scorul de 0-2. Antrenorul a amendat două decizii luate într-un timp relativ scurt, în prima repriză, anume un penalty pe care echipa sa ar fi trebuit să îl primească, dar și un gol anulat.

Partida a fost condusă, la centrul, de arbitrul George Cătălin Găman, iar Adrian Mihalcea spera să nu fie vreo decizie care să îi dezavantajeze echipa. Cu toate acestea, nu a trecut cu vederea două faze petrecute în minutele 11 și 30, despre care consideră că Unirea Slobozia a fost în mod evident dezavantajată.

Adrian Mihalcea a criticat arbitrajul, dar și pe jucătorii Unirii Slobozia 

În minutul 11, Victor Dican, jucătorul Universității Cluj, a respins din propriul careu un balon cu mâna, în mod evident după cum au arătat reluările, dar în loc de panalty pentru Unirea Slobozia s-a dat fault în atac.

Apoi, în minutul 30, Ionuț Coadă, de la Unirea Slobozia, a marcat cu o lovitură de cap din careu, dar s-a dat offside. Decizia a fost una corectă însă de această dată, pentru că elevul lui Mihalcea se afla în afara jocului.

O nouă înfrângere. Se pare că ne-am obişnuit cu înfrângerile şi asta deja mă îngrijorează. Nu mai avem claritate în exprimare, ajungem până la un anumit punct cu construcţia şi de acolo totul se întunecă în mintea noastră.

Am avut şi noi nişte ocazii bune, plus un 11 metri, că revin şi la asta. Îţi vine o bridagă de Liga 1 şi în meciul ăsta deciziile greşite îţi strică ţie tot scenariul. Azi la fel, henţ ca lumina zilei, trebuia să conducem noi cu 1-0. Dacă ne-ar fi dat patru goluri nu era vreo problemă, dar dă-ne ce e al nostru. După care a fost faza primului gol, nici pic de fault!”, a afirmat Adrian Mihalcea, după eșecul Unirii Slobozia cu ”U” Cluj, scor 0-2, citat de TelekomSport.

Unirea Slobozia, doar două puncte adunate în ultimele cinci etape 

După un început de Liga 2 peste așteptări, Unirea Slobozia se află într-o scădere de formă clară în ultimele etape. Înaintea partidei cu ardelenii, în ultimele patru etape, adunase numai două puncte. Totuși, Unirea Slobozia se menține la cinci puncte de locul 6, FC Buzău, poziție care la finalul sezonului regular duce în play-off.

Acum, Unirea Slobozia e pe locul 8, cu 12 puncte, iar FC Buzău are 17 puncte. În etapa a 10-a, formația lui Mihalcea va evolua acasă, cu Politehnica Iași, locul 13.

Foto: Universitatea Cluj și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-continua-prestatiile-excelente-atacantul-stelei-a-facut-diferenta-cu-dunarea-calarasi-si-a-ajuns-la-sapte-goluri-in-liga-2-ma-bucur-ca-am-castigat-era-foarte-important-19204149

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-leaga-victoriile-nae-constantin-comenteaza-victoria-cu-selimbar-un-joc-destul-de-spectaculos-care-cred-ca-a-facut-deliciul-spectatorilor-ce-asteptari-are-de-acum-inainte-19204010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-incantat-de-victoria-obtinuta-de-u-cluj-cu-unirea-slobozia-a-fost-un-joc-deschis-echipele-s-au-luat-la-tranta-fotbalistul-care-a-primit-laude-suplim-19204014

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-spera-ca-viitorul-pandurii-sa-dea-lovitura-pe-terenul-buzaului-opinia-antrenorului-la-finalul-meciului-in-care-gorjenii-au-avut-om-in-plus-45-de-minute-si-cum-l-a-contrazis-pe-cristian-p-19204001

 

 

Andrei PASCU 03 Oct. 2021, 18:15 Liga 2
Pe aceeași temă