Unirea Slobozia a condus Petrolul, dar în cele din urmă a înregistrat o nouă înfrângere. Adrian Mihalcea știe unde s-a făcut diferența: ”Lucrul acesta pot să-l spun”

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2022, 15:17 Liga 2

Unirea Slobozia nu a reușit să aibă o evoluție prea solidă în partida cu Petrolul, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 2, de duminică, de pe ”Ilie Oană”. Chiar dacă a condus cu 1-0, formația lui Adrian Mihalcea a cedat, în cele din urmă, cu 1-3. Unirea Slobozia a deschis repede scorul, dar liderul campionatului a învins.

Unirea Slobozia a pierdut și cu Petrolul. Reacția lui Adrian Mihalcea

În minutul 16 a deschis scorul Unirea Slobozia, prin Florinel Ibrian, care a punctat cu o lovitură de cap, dar în cele din urmă Petrolul a marcat de trei ori și a luat cele trei puncte. Cosmin Tucaliuc (min. 26), Sony Diarra (min. 37) și Marian Huja (min. 49) au marcat pentru liderul Ligii 2 și au întors scorul.

  • Unirea Slobozia, cu Petrolul: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Gab. Lazăr, C-tin. Toma (cpt.) – Bolohan (Gîrbăcea 78′), Trașcu, Coadă (Cruceru 64′), Mustacă (Gherghiceanu 55′) – Seb. Ivan (Rob. Silaghi 78′), Gulceac (Afalna 55′); Rezerve neutilizate: Ciupercă – Mih. Lemnaru, Dorobanțu;

La finalul duelului de la Ploiești, Adrian Mihalcea nu a fost neapărat supărat pe evoluția jocului, recunoscând faptul că, deși Unirea Slobozia a marcat prima, Petrolul și-a demonstrat apoi valoarea și a câștigat meritat.

Un aspect scos în relief de Mihalcea a fost lipsa unui lot solid, lucru remarcat în mai multe rânduri, și în etapele trecute. De exemplu, la jocul cu Petrolul, Unirea Slobozia a avut pe banca de rezerve opt variante, în timp ce ”lupii galbeni” au avut nouă.

Adrian Mihalcea: ”Suferim din punct de vedere fizic”

Un alt detaliu scos în evidență de Adrian Mihalcea a fost ritmul ridicat de jocuri din ultima perioadă și timpul scurt de recuperare pe care îl au jucătorii săi.

”Știam că va fi greu, știam lucrul acesta înainte de meci. Am venit și cu probleme, am venit după cele trei jocuri într-o săptămână, am suferit enorm. Am condus cu 1-0 acum, am intrat bine în meci, dar din păcate au fost momente în care concentrarea sau valoarea individuală s-a văzut, contra unei echipe bune. Până la urmă, o să continuăm această luptă, încă sperăm la atingerea locului 4, dar e din ce în ce mai greu.

Suntem și puțini, nici nu am avut banca de rezerve completă. Nu sunt alibiuri, sunt fapte reale. Din păcate, avem un program greu. Avem cu FC Hermannstadt în câteva zile. Chiar suntem echipa de bătaie? Înainte de meciul cu Chiajna am avut patru zile pauză, acum iar jucăm peste câteva zile!

Suferim din punct de vedere fizic, lucrul acesta pot să îl spun. Ritmul este mult mai ridicat decât ce a fost în campionatul regular”, a spus Adrian Mihalcea, la microfonul DigiSport.

Unirea Slobozia, ultimul loc în play-off-ul Ligii 2

Următorul meci al Unirii Slobozia are loc peste câteva zile, joi, 21 aprilie, cu FC Hermannstadt, pe teren propriu, în prima rundă a returului play-off-ului Ligii 2. În sezonul regular, pe terenul formației din Sibiu, Unirea Slobozia a cedat cu 0-2.

Chiar dacă Adrian Mihalcea a declarat că se gândește încă la locul 4 în play-off, Unirea Slobozia este la șapte puncte de poziția respectivă, ocupată de Steaua, care are de jucat, în această a 5-a etapă, cu FC Hermannstadt. În cazul unui succes al ”militarilor”, obiectivul Unirii Slobozia ar deveni unul aproape imposibil de îndeplinit.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1230-in-deschiderea-etapei-a-5-a-a-play-off-ului-ligii-2-liderul-cauta-a-doua-victorie-consecutiva-ialomitenii-vor-primele-puncte-din-deplasare-19227674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-si-a-asigurat-mentinerea-in-liga-2-cu-victoria-cu-poli-timisoara-ciocalteu-omul-meciului-chiar-de-ziua-sa-am-fost-cu-adevarat-uniti-curtean-a-uitat-ca-a-jucat-19227688

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-au-saturat-de-umilinte-sustinatorii-dunarii-calarasi-reactii-dure-pe-facebook-dupa-0-3-cu-metaloglobus-si-parcursul-modest-din-play-out-scor-de-neprezentare-consum-de-apa-calda-19227703

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/ziaristii-au-plecat-ca-sa-nu-va-mai-deranjeze-niciodata-opinie-anda-deliu-19227678

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-se-autopropune-antrenor-la-poli-timisoara-dupa-ce-a-batut-o-cu-cs-comunal-selimbar-sper-ca-intr-un-viitor-sa-ajung-sa-antrenez-aici-acum-sa-stea-linistiti-ca-nu-se-pune-problem-19227668

Răzvan STÎNGĂ 17 Apr. 2022, 15:17 Liga 2
Pe aceeași temă