Unirea Slobozia, egal mulțumitor în partida cu CS Mioveni. Adrian Mihalcea remarcă echilibru în debutul de Liga 2: ”Nu mă adorm lucrurile acestea”. Campania de transferuri rămâne deschisă

Andrei PASCU 21 Aug. 2023, 15:35 Liga 2

Unirea Slobozia a făcut remiză în partida din etapa a 3-a a Ligii 2, cu CS Mioveni, în deplasare. A condus cu 1-0 din prima repriză, dar gazdele au revenit, au marcat în repriza a doua și s-a terminat 1-1 confruntarea de la Mioveni.

CS Mioveni și Unirea Slobozia sunt fără eșec în campionat până acum, cu trei, respectiv cinci puncte.

Unirea Slobozia, 1-1 cu CS Mioveni. Echipa lui Adrian Mihalcea a condus

Unirea Slobozia e cu gândul la un nou sezon în care vrea accederea în play-off-ul întrecerii de Liga 2, obiectiv pe care l-a ratat stagiunea trecută la limită. Acum, revenit la Slobozia, Adrian Mihalcea vrea să facă o echipă competitivă, bună, iar începutul de campionat îi dă încredere.

Chiar dacă a condus în toate cele trei etape, Unirea Slobozia nu a câștigat decât un meci, în prima etapă, cu CSM Reșița, scor 1-0. După 1-1 cu Viitorul Pandurii, același rezultat l-a înregistrat și în duelul de la Mioveni, după ce a condus.

A avut 1-0 la pauză, în urma reușitei lui Constantin Toma, din minutul 45+1, de la 11 metri. Însă, formația gazdă a restabilit egalitatea după pauză, în minutul 75, prin experimentatul Ștefan Blănaru, și duelul s-a încheiat 1-1.

  • Unirea Slobozia: D. Rusu – Ibrian, I. Dinu, Pospelov, C-tin. Toma (cpt.), Coadă, Aioanei (Melniciuc 67′), Ekollo (Șt. Pacionel 81′), Cojocari (Atanase 67′), Zukanovic (Afalna 60′), Vlăsceanu
    Rezerve neutilizate: Șt. Georgescu – Gab. Lazăr, Mih. Șandru, Dorobanțu, Bîrnoi

Adrian Mihalcea, analiza remizei dintre CS Mioveni și Unirea Slobozia

Adrian Mihalcea a declarat, într-un dialog cu Liga2.ro, că echipa lui mai trebuie să lucreze, printre altele, la omogenitate și la modul în care tratează acțiunile de atac.

A fost un meci greu, ne așteptam la lucrul acesta. Cine crede că Mioveni e o echipă neimportantă, greșește! Pe o căldură teribilă, dar asta e o idee generală pe care o scot din context. Un meci echitabil, s-au împărțit perioadele de dominare. Faptul că am condus și am fost egalați mă nemulțumește, dar sper să reglăm aceste lucruri.

Sper să nu mai pierdem puncte pe unele greșeli care pot fi evitate. Mioveni, până la meciul de ieri, a avut un joc bun, cu două echipe importante în Liga 2, cu pretendente la promovare. Am reușit în mare măsură să anihilăm, dar au avut și ei perioadele de dominare, ocazii.

Noi suntem în continuare în căutări, sper să îi fac pe jucători să înțeleagă că atitudinea în joc nu trebuie să dispară.

Ne lipsește omogenitatea până acum, dar în primele trei etape am avut și șase-șapte jucători noi, ca aproape toate echipele din Liga 2. Trebuie să avem și responsabilitate, dar și să tratăm în față fazele așa cum trebuie. Trebuie să muncim în continuare, să fim mult mai ancorați în realitate.

Trebuie să avem organizare și să fim consecvenți! În rest, avem stabilitate, liniște, avem susținere. E o perioadă ok, trebuie doar să reușim să transformăm în goluri ocaziile”, a spus Mihalcea pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea remarcă un start echilibrat de sezon. Unirea Slobozia, duel cu CS Tunari în runda următoare

Mihalcea, după trei etape de Liga 2, remarcă un sezon strâns, cu echipe care pun probleme chiar dacă sunt considerate mai slab cotate. În etapa următoare, Unirea Slobozia întâlnește o formație nou-promovată, CS Tunari, dar pe care antrenorul nu o subestimează.

Din contră, a văzut meciurile cu Gloria Buzău și Campionii FC Argeș, în care a condus și a jucat bine, chiar dacă a scos un singur punct.

E un început de campionat echilibrat. Văd echipe mult mai bune, valoric superioare nouă, care nu au început bun. Și noi am adus câțiva jucători, am avut cam toate meciurile sub control, am condus, dar important e că nu am pierdut. Dacă m-aș fi așteptat la mai multe puncte, da, dar sunt mulțumit și cu ce am făcut până acum.

Suntem într-o poziție mulțumitoare, dar sper să legăm victoriile. Dacă vom face numai egaluri, nu va fi foarte bine.

Jucăm cu o nou-promovată acum, dar care a adus, numai în ultima perioadă, jucători buni. A avut o campanie foarte bună, în ultimul meci, cu FC Argeș, a fost egalată pe final. Cu Buzău la fel, a condus, a pierdut, dar a jucat bine. Pe mine nu mă adorm lucrurile acestea, nu contează că întâlnim o nou-promovată.

Anul acesta va fi greu, toate meciurile sunt echilibrate… poate Progresul Spartac nu arată prea bine acum, dar pentru că a început mai târziu pregătirea. În rest, nu există o echipă care să nu pună probleme celeilalte”, a mai spus Adrian Mihalcea.

Unirea Slobozia mai poate consemna plecări sau veniri

Antrenorul a recunoscut și faptul că e posibil să mai vină, dar și să mai plece jucători de la Unirea Slobozia. În acest moment, pare ușor nemulțumit de modul în care s-au comportat anumiți fotbaliști.

Există posibilitatea să mai vină jucători, dar și să plece. Suntem mulțumiți de anumiți jucători, am avut discuții cu ei și trebui să înțeleagă ce le cer. Dacă nu înțeleg, ne putem despărți. Pretențiile sunt în conformitate cu ceea ce oferim.

Nu suntem la Slobozia o echipă la care toată lumea se simte bine, și cerem. Cine nu reușește, există posibilitatea să plece. Nu vor fi, însă, prea multe schimbări. Eu am vrut peste tot să am loturi conturate înainte de începerea campionatelor, dar mai pot apărea schimbări pe ultima sută”, a încheiat Mihalcea dialogul cu Liga2.ro.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-esec-drastic-cu-steaua-scor-2-6-19281306

https://liga2.prosport.ro/seria-1/flavius-stoican-antrenor-la-csm-resita-19281293

https://liga2.prosport.ro/special/radiografia-cni-unde-o-sa-avem-stadioane-noi-ce-contestatii-sunt-pe-rol-pentru-arenele-din-constanta-pitesti-si-hunedoara-ce-se-intampla-la-dinamo-harta-salilor-polivalente-si-a-bazinelor-de-inot-19281278

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-alexandru-pelici-dupa-cs-tunari-cfc-arges-1-1-19281301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-napadit-de-amintiri-la-revenirea-la-targu-jiu-19281298

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-la-mioveni-tunari-si-dej-in-etapa-a-3-a-a-ligii-2-19281158

Andrei PASCU 21 Aug. 2023, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă