Miracolul e tot mai aproape la Dej! Unirea învinge CFC Argeș, iar șansele salvării de la retrogradare au crescut considerabil. Victor Stancovici: ”Am fost umili, acesta e cuvântul care ne descrie cel mai bine”

Andrei PASCU 28 Apr. 2024, 11:19 Liga 2
Miracolul e tot mai aproape la Dej! Unirea învinge CFC Argeș, iar șansele salvării de la retrogradare au crescut considerabil. Victor Stancovici: ”Am fost umili, acesta e cuvântul care ne descrie cel mai bine”

Echipa Unirea Dej continuă să spere că se va salva de la retrogradare în acest sezon, acum fiind la numai trei puncte de prima echipă clasată deasupra liniei roșii, CSC Dumbrăvița. Sâmbătă, în etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 2, în Grupa A, dejenii au trecut de CFC Argeș, dar au beneficiat și de un eșec al dumbrăvițenilor.

Și de această dată era capitală victoria pentru formația lui Dragoș Militaru, care a și fost obținută. Cu 1-0 a câștigat Unirea Dej, poate surprinzător, contra Campionii FC Argeș, dar are nevoie de victorii și în următoarele două meciuri rămase pentru a reuși ceea ce părea un miracol în iarnă, la relaurea Ligii 2.

Unirea Dej, victorie contra Campionii FC Argeș!

Trupa din județul Cluj a bifat victoria în urma golului lui Albert Hofman, care a reușit să puncteze în minutul 69. Astfel, echipa acestuia a obținut trei puncte de aur, care o mai fac să spere, într-o salvare de la retrogradarea în Liga 3 și menținerea în Liga 2.

La final, la interviuri, a venit jucătorul Victor Stancovici, pentru că antrenorul Dragoș Militaru nu mai apare deloc cu reacții înaintea partidelor și după, așa cum obișnuia să le transmită ulterior Unirea Dej pe paginile de Facebook și de Instagram.

  • Unirea Dej: Moroz – D. Pop, Kereki (cpt.), Chira, Al. Șuteu, Ad. Pop (Al. Dulca 88′), Aur. Ciuciulete (Tud. Telcean 56′), Vic. Stancovici, Hofman, Blaj (Al. Militaru 88′), Bîrnoi (Golda 59′)
    Rezerve: R. Pop – Roș, Pruteanu, Mir. Manole, Călugăr

Victor Stancovici, impresii după ce Unirea Dej s-a apropiat la trei puncte de salvarea de la retrogradare

Militaru preferă să trimită jucătorii la reacții, iar acum a venit rândul lui Stancovici. Fotbalistul a declarat că e mult entuziasm care poate fi folosit pozitiv în partidele următoare de el și de colegii săi, mai ales că Unirea Dej e despărțită de numai trei puncte de prima clasată deasupra, CSC Dumbrăvița.

A fost o victorie muncită, toți am muncit, am pus osul la treabă. Am fost umili, cred că acesta e cuvântul care ne descrie cel mai bine în ultima perioadă. A fost o victorie muncită, dar cred că atitudinea a făcut diferența.

(N.r. – Despre momentul golului) Având în vedere cum s-a simțit tribuna, care a început să cânte, a început să ne susțină… sunt foarte mândru de mine, de băieți, doar noi știm cât am muncit pentru victorie și cred că meritam.

(N.r. – Jucătorii Unirii Dej au aflat în timpul partidei cu CFC Argeș că formația din Dumbrăvița pierduse cu Metaloglobus, scor 0-2) Chiar în timpul meciului ne-a zis Mister că scorul ne avantajează și am început să tragem și mai tare pentru victorie, chiar dacă eram obosiți. Asta ne dă moral, muncim mult la antrenamente și sper să aducem cele trei puncte și la meciul următor.

(N.r. – Despre fani) A fost un moment frumos, mai ales că nu am avut rezultatele dorite, dar acum e bine, ne dă un imbold de la spate susținerea lor”, a spus jucătorul Unirii Dej.

Unirea Dej, deplasare complicată, la Piatra Neamț

În urma celor 23 de puncte acumulate până acum, Unirea Dej se află pe locul 6 în Grupa A a play-out-ului, peste CSM Alexandria, deja retrogradară în Liga 3, dar la trei puncte de locul 5, CSC Dumbrăvița.

Acum, după 1-0 contra CFC Argeș, dejenii pregătiți de Dragoș Militaru vor întâlni, în runda a 6-a a play-out-ului, ACSM Ceahlăul, pe teren advers.

Cu siguranță ne putem salva. Din iarnă am plecat cu acest gând și noi sperăm să reușim, să punem osul la treabă la fiecare antrenament și sunt convins că ne va ieși!

Sper să rămânem la fel, umili, echilibrați, pentru că mai sunt două meciuri și trebuie să luăm cele șase puncte”, a mai spus jucătorul Unirii Dej.

Reacția lui Victor Stancovici, la finalul jocului dintre Unirea Dej – CFC Argeș:

Foto și video: Unirea Dej

Andrei PASCU 28 Apr. 2024, 11:19 Liga 2
Pe aceeași temă