Unirea Dej, primul punct în play-off-ul de Liga 2! Remiza cu Gloria Buzău a adus multe laude din partea lui Dragoș Militaru: ”Mă bucur pentru jucători, își doresc să reușească și să facă ceva cu viața lor”

Răzvan STÎNGĂ 08 Apr. 2023, 17:55 Liga 2
Unirea Dej, primul punct în play-off-ul de Liga 2! Remiza cu Gloria Buzău a adus multe laude din partea lui Dragoș Militaru: ”Mă bucur pentru jucători, își doresc să reușească și să facă ceva cu viața lor”

Unirea Dej a acumulat primul punct în play-off-ul de Liga 2, sâmbătă reușind să scoată o remiză în etapa a 3-a, cu Gloria Buzău, 0-0, în deplasare. Clujenii se mențin, însă, pe ultimul loc în clasament, după ce au început grupa cu două înfrângeri la rând.

Unirea Dej, remiză cu Gloria Buzău și primul punct în play-off-ul de Liga 2

Unirea Dej putea da lovitura cu puțin noroc pe final la Buzău, dacă ar fi fost mai inspirată la două faze importante. În minutele adiționale, formația lui Dragoș Militaru putea marca în urma unui șut de la mare distanță, care l-a surprins ieșit pe portarul Relu Stoian, iar apoi Florin Blaj a ratat inexplicabil, după ce trecuse de Stoian.

Antrenorul formației din județul Cluj nu a avut ce să le reproșeze jucătorilor, părând chiar împăcat cu ideea că etapele trec și Unirea Dej nu va face surpriza până la capăt, să joace și cel puțin un baraj pentru promovare, după ce a reușit calificarea în play-off.

Dragoș Militaru, deloc supărat după ce Unirea Dej a ratat două ocazii mari în finalul partidei cu Gloria Buzău

E convins că experiența de acum, din cele 10 etape din grupa pentru accederea în prima divizie, va avea un impact mare pozitiv asupra carierelor jucătorilor. În plus, a remarcat faptul că mai mulți fotbaliști de la Unirea Dej s-au întors după accidentări relativ recent și încep să își revină și moral cu aceste jocuri foarte importante, cu cele mai puternice cluburi din Liga 2.

Cred că am făcut un joc bun în deplasare și am obținut un punct care ne dă moral și încredere pentru meciurile viitoare din play-off. Fiecare punct pe care îl acumulăm în play-off ne bucură foarte mult, dar cel mai mult mă bucur pentru băieți, pentru că nu le-a fost ușor.

Mă refer aici la Cătinean, care vine după un 2022 foarte greu pentru el din cauza accidentării, Chira care azi a jucat pe o poziție nouă pentru el, Roș s-a aflat la primul meci din 2023, Matiș a venit după o perioadă nu tocmai ușoară în care a fost ușor accidentat și de asemenea azi a evoluat pe o poziție nouă pentru el, iar Călugăr s-a aflat la primul lui joc ca titular în Liga 2.

Nu doar ei sunt de remarcat, ci toți jucătorii, pentru felul cum au arătat din punct de vedere fizic, mental și tactic în această confruntare. Echipa este foarte unită și o să luptăm până la final pentru orice punct pus în joc.

Este un egal echitabil, cred eu, ținând cont că și ei avut două ocazii foarte bune. Pe final, Florin Blaj a ratat o șansă mare, dar i se putea întâmpla oricui. E un jucător important pentru noi care a contribuit cu goluri, penalty-uri obținute și pase de gol la accederea echipei în play-off.

Sunt sigur că o să dea gol sau o să ia decizia cea mai bună atunci când o să avem cea mai mare nevoie. Am încredere la fel de mare în toți jucătorii mei pentru că știu cât de mult își doresc să reușească și să facă ceva cu viața lor”, a declarat Dragoș Militaru, conform Unirea Dej.

  • Unirea Dej: Railean – Gîț, D. Pop, Chira, Roș – Cătinean (Burdeț 75′), Ad. Pop (Buta 89′), Al. Militaru, Călugăr (Fulga 71′) – Al. Pop (cpt.), Matiș (Blaj 75′)
    Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș, Checicheș – Vl. Bogdan, Dav. Maftei, Andr. Pop

Unirea Dej rămâne pe locul 6 în play-off-ul de Liga 2 

Unirea Dej a ajuns la 33 de puncte după a treia rundă din play-off și este pe ultimul loc, 6, fiind depășită, în primul rând, de Gloria Buzău și Dinamo. Buzoienii au 34 de puncte, iar Dinamo acumulează 38 de puncte.

În runda a 4-a a play-off-ului, Unirea Dej va avea un meci în deplasare, cu Politehnica Iași. Înainte de remiza cu Gloria Buzău, a cedat în confruntările cu Steaua și Dinamo, cu același scor, 0-3.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1230-ambele-echipe-au-nevoie-de-victorie-pentru-a-tine-pasul-cu-dinamo-si-a-mai-spera-la-al-doilea-loc-direct-promovabil-19265911

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-victorie-cu-csc-dumbravita-19266019

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-3-din-play-out-cele-sase-meciuri-in-care-se-vor-clarifica-si-mai-mult-echipele-care-vor-retrograda-sau-merge-la-baraj-incep-de-la-ora-1100-19265897

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristi-munteanu-vrea-sa-uite-partida-dinamo-sc-otelul-19265993

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lamine-ghezali-omul-partidei-dinamo-sc-otelul-19265966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-finalul-meciului-de-pe-arcul-de-triumf-jucatorii-otelului-certati-de-galerie-dupa-esecul-cu-dinamo-cel-mai-vocal-dintre-elevii-lui-dorinel-munteanu-19265901

Răzvan STÎNGĂ 08 Apr. 2023, 17:55 Liga 2
Pe aceeași temă