Unirea Dej pregătește primele transferuri. Jucători cu nume pot ajunge sub comanda lui Dragoș Militaru, dar e posibil să fie vânduți câțiva fotbaliști. Gabriel Magdaș: ”M-au sunat impresari”

Răzvan STÎNGĂ 14 May. 2022, 15:01 Liga 2
Unirea Dej pregătește primele transferuri. Jucători cu nume pot ajunge sub comanda lui Dragoș Militaru, dar e posibil să fie vânduți câțiva fotbaliști. Gabriel Magdaș: ”M-au sunat impresari”

Unirea Dej va face pasul în față în sezonul următor, din perspectiva transferurilor, dar și a bugetului cu care va începe noul campionat. Președintele Gabriel Magdaș a oferit informații în privința acestor două aspecte, iar în perioada următoare vor fi făcute și primele precizări clare.

Unirea Dej pregătește cinci-șase veniri. Reacția lui Gabriel Magdaș

Cert este că la Unirea Dej nu va fi vreo schimbare semnificativă de lot, lucru intuit date fiind rezultatele din primul sezon de după promovare. Sub comanda lui Dragoș Militaru vor ajunge în jur de șase fotbaliști, însă rămâne de văzut dacă vor fi cu experiență, cu nume sau se va merge tot pe mâna jucătorilor tineri.

Cert este că lista e deja făcută la Unirea Dej, iar Gabriel Magdaș și Dragoș Militaru vor decide pe cine vor aduce. Vor și pleca, în același timp, câteva nume din lotul actual.

Finalizăm conturarea lotului cu care am terminat această stagiune, după care ne vom concentra pe eventuale noi sosiri la echipă, în funcție de buget. Pe latura financiară, suntem în discuții cu mai mulți sponsori. Discutăm cu domnul primar pentru o mică reconfigurare a bugetului, încercăm să pregătim sezonul care vine.

Nu pot să spun dacă jucătorii care vor veni sunt maturi, dar categoric vor veni cel puțin cinci-șase. Nu pot să spun dacă aceștia vor fi din rândul jucătorilor cu experiență, cu nume. Avem o listă mai mare și împreună cu Dragoș o analizăm, vedem exact ce se mulează pe proiectul nostru, pe vestiarul nostru, ținând cont că mulți jucători din lotul actual au semnat prelungirile și vom continua cel puțin un an”, a declarat Gabriel Magdaș pentru Sport Total FM.

Unirea Dej, pregătită să și vândă jucători dacă va primi oferte cinstite

În ceea ce privește vânzarea a cel puțin un jucător, președintele Unirii Dej a declarat că deocamdată clubul nu a fost contactat în mod direct pentru întrebări, ci doar anumiți impresari s-au interesat de posibilitatea ca anumiți fotbaliști să ajungă la alte echipe.

Unirea Dej nu se va opune plecărilor și nu se va gândi la bani dacă jucătorul / jucătorii pot face pasul în față:

Momentan nu am vreo ofertă concretă pentru jucători. Au mai sunat impresari că ar fi discuții cu echipe, dar suntem un club care nu vom opri un jucător să evolueze, să prindă un transfer bun. Asta, în anumite condiții, dar noi vom găsi soluția ideală pentru ca jucătorul să facă pasul în față”.

Pe locul 2 a terminat Unirea Dej play-out-ul Grupei B a Ligii a 2-a

Unirea Dej a terminat play-out-ul Ligii a 2-a, Grupa B, cu cinci victorii și un eșec. Singura înfrângere a venit în partida cu Viitorul Pandurii, scor 1-2. Dacă dejenii au terminat la un punct sub liderul FC Buzău, au avut un avans de nouă puncte peste poziția a 3-a, Viitorul Pandurii.

În ultima rundă din play-out, Unirea Dej a trecut cu 3-0 de FC Buzău.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

 

 

Răzvan STÎNGĂ 14 May. 2022, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă