Unirea Dej n-a reușit surpriza cu Unirea Slobozia, dar Dragoș Militaru promite că echipa va crește: ”Obiectivul nostru e să evoluăm de la meci la meci.” Suporterii l-au încântat pe antrenor

Răzvan STÎNGĂ 01 Aug. 2021, 15:11 Liga 2

În ciuda entuziasmului conturat la nivelul clubului, dar și cu ajutorul fanilor, Unirea Dej nu a reușit să scoată punct în prima etapă a Ligii a 2-a. Unirea Slobozia a învins-o cu 2-0, dar spiritul pozitiv e încă prezent la nivelul echipei nou-promovate, la nivelul jucătorilor.

Antrenorul Dragoș Militaru a fost supărat pe rezultat, dar a ținut să își felicite jucătorii pentru faptul că au făcut o partidă, în anumite momente, destul de bună. A scos în evidență faptul că mulți dintre fotbaliști s-au aflat pentru prima dată într-un meci de Liga 2, iar acest lucru s-a simțit.

Dragoș Militaru: ”Îi felicit pe băieți, pentru că sunt debutanți în Liga 2, marea majoritate”

Obiectivul nou-promovatei este să crească de la meci la meci, potrivit antrenorului, iar în rundele care urmează să fie un oponent care să pună multe probleme oricărei echipe.

Militaru a transmis un mesaj de mulțumire fanilor, care au venit la confruntarea cu Unirea Slobozia într-un număr important.

A fost un joc echilibrat până la un anumit moment, până într-un moment, până în repriza a doua când am făcut o greșeală pesonală și s-a făcut 2-0. Cred că la 1-0, dacă egalam, după cele șase-șapte cornere la rând plus bara, finalul de joc, ultimele 20 de minute, era diferit. Dar până una-alta, îi felicit pe băieți, pentru că sunt debutanți în Liga 2, marea majoritate.

Am avut doar patru jucători care au mai jucat în Liga 2, ceilalți nu au jucat niciodată în Liga 2, plus că sunt foarte tineri. Media de vârstă a echipei e undeva la 21 de ani. Cred că suntem într-un proces în care putem să creștem de la meci la meci. Acesta e și obiectivul nostru, să creștem de la meci la meci în evoluții, atât individual cât și colectiv. E alt nivel, nu e Liga 3, dar pentru noi e ceva bun.

(N.r. – Despre fani) Foarte frumos, mulțumim celor care au fost alături de noi, mulțumim galeriei, mulțumim tuturor celor care și-au rupt din timpul lor două ore să vină să ne susțină. Ne pare rău că nu am putut să îi facem fericiți, dar cred că băieții au dat tot ce au avut mai bun. Din păcate atât s-a putut, o să corectăm și o să facem lucrurile mai bine, de la meci la meci, a afirmat Dragoș Militaru după debutul Unirii Dej în Liga 2.

Echipa utilizată de Dragoș Militaru cu Unirea Slobozia: Răilean – Al. Rus, Burdeț, Kereki, D. Roș – Al. Militaru (Vl. Bogdan 69′), Cătinean (cpt.), Ad. Pop (Chira 46′) – D. Blaj (M. Manole 72′), Andr. Pop (Al. Pop 46′), Frăsineanu (Al. Papp 87′). Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – Meszaros, Al. Blaj, D. Pop.

Marius Cătinean: ”Capul sus, mergem înainte și o să aducem victorii la Dej” 

Marius Cătinean, căpitanul Unirii Dej, a scos și el în evidență lipsa de experiență din lotul echipei și le-a promis fanilor că la partida următoare, cu Ripensia, din deplasare, el și colegii săi se vor întoarce cu cel puțin un punct:

”A fost un meci greu. Nu mai greu decât ne așteptam, pentru că ne așteptam să fie un joc greu la Liga 2, mai ales că mai mult de jumătate din echipă era debutantă. Mergem la Timișoara, sperăm să venim de acolo cu punct sau puncte. Capul sus! Mergem înainte, nu s-a întâmplat nimic.

A fost o presiune. Au fost și suporterii alături de noi, le mulțumim pe această cale și sperăm să aducem ceva din deplasare. Suporterii au fost senzaționali, ca întotdeauna, așa au fost și la meciurile de baraj. Sper să fie alături de noi și să le aducem numai bucurii de acum înainte.

Nu s-a întâmplat nimic, a fost doar un meci, prima etapă. Mai avem 18 meciuri, capul sus, mergem înainte și o să aducem victorii la Dej.”

Unirea Dej va juca, așadar, în etapa a 2-a din Liga 2 cu Ripensia, la Timișoara. Unirea Slobozia va disputa prima confruntare pe teren propriu, cu CS Comunal Șelimbăr.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/obiectiv-indeplinit-adrian-mihalcea-incantat-de-jocul-si-victoria-unirii-slobozia-cu-unirea-dej-nu-se-supara-nimeni-daca-era-6-1-jos-palaria-pentru-atitudine-pentru-joc-cum-i-a-19193696

https://liga2.prosport.ro/seria-1/incepe-noul-sezon-de-liga-2-petrolul-poli-iasi-primul-derby-alte-cinci-partide-au-loc-de-la-ora-1100-19193601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-editia-2021-2022-de-liga-2-20-de-cluburi-dintre-care-mai-mult-de-o-treime-cu-nume-noi-dupa-o-vara-agitata-se-lupta-pentru-play-off-cu-cat-si-catre-cine-s-au-vandut-drepturile-tv-pentru-urma-19193599

Răzvan STÎNGĂ 01 Aug. 2021, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă