Unirea Dej, fără amical în pauza competițională. Cum a pregătit Dragoș Militaru ultimele runde din 2022 și anunț categoric în privința plecării

Răzvan STÎNGĂ 22 Nov. 2022, 14:22 Liga 2
Unirea Dej, fără amical în pauza competițională. Cum a pregătit Dragoș Militaru ultimele runde din 2022 și anunț categoric în privința plecării

Unirea Dej s-a numărat printre echipele din Liga 2 care nu au luat meci amical în această pauză competițională, dar nu pentru că nu ar fi dorit să dispute vreun test, ci pentru că nu a găsit variante disponibile.

Dragoș Militaru, antrenorul formației din Cluj, a recunoscut faptul că a dorit să joace o partidă amicală, dar ar fi vrut ca aceasta să fie în apropiere și adversara să evolueze cel puțin la nivelul Ligii 2. Acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că Unirea Dej s-a rezumat doar la antrenamente.

Dragoș Militaru, fără amical cu Unirea Dej în pauză competițională. Nu a găsit adversar și a comentat convocările jucătorilor săi 

În plus, Dragoș Militaru nu a avut tot lotul la dispoziție pentru perioada de pregătire din ultimele zile, pentru că anumiți jucători au fost convocați la loturile naționalelor. Cu toate acestea, ”principalul” a fost mulțumit de modul în care au decurs pregătirile, mai ales că nimeni nu s-a accidentat și Unirea Dej poate aborda ultimele runde din acest an cu tot ce are mai bun.

Oarecum, a fost o pauză bună, pentru că în ultimele etape rezultatele nu au fost extraordinare, chiar dacă nu am jucat slab. Sunt puncte pierdute pe alte greșeli, pe ale nostre, că am luat goluri, dar cred că meritam mai mult din ultimele trei meciuri.

Am avut câteva zile libere, toată lumea e în regulă, nu avem problemă medicală, a fost o perioadă atipică, pentru că nu am avut toți jucătorii la dispoziție, au fost la loturile naționalelor. Cumva, am fost mai puțini numeric, dar a fost o săptămână bună, era bine să luam și un amical.

Nu am avut vreun posibil amical în zonă, mă interesa un adversar măcar de Liga 2, dar nu s-a putut. Am făcut doar antrenament, dar important e că lumea e sănătoasă și privim încrezători la meciurile din Liga 2.

Am avut mereu jucători la loturile naționale, am avut cinci-șase jucători convocați constant anul trecut, dar și în acest an. Au fost aprecieri, telefoanele care vin din altă parte ne bucură, dar vreau ca toată lumea să fie conectată pentru ultimele două etape, să vedem ce putem scoate din aceste două meciuri, iar apoi să facem o analiză, să vedem ce avem de făcut mai departe”, a spus Dragoș Militaru pentru Sport Total FM.

Dragoș Militaru nu se gândește, momentan, la plecarea de la Unirea Dej. Speră ca jucătorii să facă la fel

În ultimele zile s-a tot vorbit despre faptul că Dragoș Militaru este în atenția anumitor cluburi, chiar și din SuperLiga României, în atenția Botoșaniului, dar antrenorul a afirmat că nu se gândește la aceste detalii în acest moment, dorind să termine cu bine ultimele două partide din Liga 2, din 2022.

În plus, Militaru are încredere că nici jucătorii nu se vor gândi la altceva, pentru că și pentru ei există interes de la anumite cluburi, însă până la pauza de transferuri din iarnă orice discuție e închisă din start.

Am apreciat mereu că lumea e interesată de noi, de staff, dar și de jucători, dar din punctul meu de vedere nu a fost nimic concret și lucrurile sunt ca până acum. Dacă va fi ceva sută la sută, nu ar fi doar zvonuri, ar aflat și clubul nostru, ar afla mai multă lume. Nu știu cum trebuie să decurgă astfel de discuții, dar pentru mine acest subiect e închis până la finalul acestei părți a sezonului.

Eu nu mă grăbesc, dar nu îmi e frică de alt pas și nu o să-mi fie, dar lucrurile trebuie să vină la momentul potrivit, așa văd. Nu îmi e frică de nimic, nici de alt pas, nici de nimic. Dar, acum trebuie să ne vedem de ultimele meciuri din Liga 2, iar apoi vedem ce o să fie”, a mai afirmat Dragoș Militaru.

Unirea Dej, aproape să iasă din primele șase echipe ale Ligii 2. E la egalitate de puncte cu locul 7

În ultimele trei etape din Liga 2, Unirea Dej nu a mai reușit să câștige. A luat doar un punct, fiind privată de patru lovituri de pedeapsă (două cu Concordia Chiajna, un penalty cu Steaua și un penalty cu Gloria Buzău) și riscă să cadă sub locurile de play-off, acum fiind pe locul 6, cu 25 de puncte, la egalitate cu trei echipe de deasupra ei, Gloria Buzău, Poli Iași și FK Miercurea Ciuc, și cea de sub ea, SC Oțelul.

Clujenii au ocazia să bifeze un nou succes, care să le dea moral, în etapa a 15-a, cu Unirea Slobozia, în deplasare.

Foto: Unirea Dej și Justinel Stăvaru (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/nationale/gabriel-buta-a-inscris-pentru-romania-u20-in-amicalul-cu-polonia-si-se-intoarce-cu-un-imbold-la-unirea-dej-ce-i-a-spus-gica-hagi-in-momentul-in-care-l-a-imprumutat-in-liga-2-19254369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u20-victorie-la-zero-cu-polonia-u20-gabriel-buta-de-la-unirea-dej-printre-marcatorii-jocului-de-la-arad-19254353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/romania-u19-a-pierdut-si-al-doilea-amical-contra-sloveniei-pelici-a-inceput-cu-9-jucatori-din-liga-2-in-primul-11-19254172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-unirea-dej-in-atentia-unor-investitori-implicati-la-flamengo-si-midtjylland-sper-din-suflet-sa-aleaga-un-club-din-romania-stiu-cum-muncesc-acolo-19253995

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Nov. 2022, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă