Unirea Dej are șansa revenirii! Clujenii trebuie să învingă Unirea Slobozia pentru a rămâne în top șase. Dragoș Militaru i-a lăudat pe adversari, pe care îi vede calificați în play-off

Răzvan STÎNGĂ 23 Nov. 2022, 18:41 Liga 2
Unirea Dej are șansa revenirii! Clujenii trebuie să învingă Unirea Slobozia pentru a rămâne în top șase. Dragoș Militaru i-a lăudat pe adversari, pe care îi vede calificați în play-off

Unul dintre cele mai interesante meciuri din etapa a 15-a a Ligii 2 este cel dintre Unirea Slobozia și Unirea Dej, două formații care se luptă pentru accederea în play-off-ul campionatului. Echipele sunt în situații diametral opuse, plusul fiind de partea trupei lui Constantin Enache.

Unirea Dej, șansa revenirii cu Unirea Slobozia. Analiza lui Dragoș Militaru

Unirea Slobozia are șase meciuri la rând fără înfrângere în Liga 2, cu patru victorii și două egaluri, pe când Unirea Dej a luat un punct în ultimele trei partide. Dragoș Militaru a prefațat confruntarea de la Slobozia și așteaptă o victorie și de moral pentru jucătorii săi, care și-ar păstra locul din top șase în cazul unui succes.

Militaru a avut cuvinte de laudă pentru adversarii de sâmbătă, despre care a spus că sunt bine organizați, fiind, poate, cea mai bună echipă din Liga 2 la acest capitol. Se așteaptă la un joc dificil, mai ales că, mai mult ca sigur, ceea ce s-a întâmplat în ultimele partide a afectat moral jucătorii săi.

Dragoș Militaru, înainte de Unirea Slobozia – Unirea Dej: ”Nu va fi deloc ușor”

Antrenorul clujenilor a făcut analiza ultimelor meciuri jucate de Unirea Slobozia și va încerca să profite de minusurile remarcate. Oricum, o altă laudă față de adversarii din runda a 15-a se leagă de șansele pe care aceștia le au cu privire la prezența în play-off. Dragoș Militaru e convins că formația lui Constantin Enache va fi acolo la finalul întrecerii regulare.

Am urmărit ultimele patru meciuri ale lor, cu excepția celui cu Viitorul Pandurii, pentru că nu a fost filmat, nu l-am văzut. Am văzut meciurile Unirii Slobozia și mi se pare și cred că este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2. Cea mai bine organizată, cea mai bună pentru Liga 2 sau printre cele mai bune din Liga 2 la acest capitol.

Îmi place, acolo sunt jucători cu calitate, mai ales în față, majoritatea. Pare și o echipă sudată, sunt jucători care au rămas de anul trecut, mi se pare că e o echipă care merită locul și cred că sută la sută va fi în play-off.

Nu va fi deloc ușor pentru noi, e și o deplasare lungă, dar nu mai e ceva nou pentru noi. O să ne pregătim bine, probabil o să plecăm cu două zile înainte.

Nu avem nimic de pierdut. Respectăm fiecare adversar, dar ne vom lupta până la final pentru ceea ce ne dorim”, a spus Dragoș Militaru la Metropola TV.

Unirea Slobozia și Unirea Dej, despărțite de trei puncte

În ultimele trei etape din Liga 2, Unirea Dej nu a mai reușit să câștige. A luat doar un punct și riscă să cadă sub locurile de play-off după etapa a 15-a, acum fiind pe locul 6, cu 25 de puncte, la egalitate cu trei echipe de deasupra ei, Gloria Buzău, Poli Iași și FK Miercurea Ciuc, și cea de sub ea, SC Oțelul.

Unirea Slobozia ocupă locul 2 în Liga 2, cu 28 de puncte, la patru puncte în spatele liderului Steaua. Runda trecută, Unirea Slobozia a câștigat cu 4-0 pe terenul Viitorului Pandurii, iar Unirea Dej a pierdut cu 2-3 jocul cu Gloria Buzău, de pe teren propriu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Nov. 2022, 18:41 Liga 2
Pe aceeași temă