Unirea Dej, amical puternic. Echipa lui Dragoș Militaru, față în față cu o echipă din play-off-ul primei divizii

Andrei PASCU 22 Mar. 2024, 16:23 Liga 2
Unirea Dej, amical puternic. Echipa lui Dragoș Militaru, față în față cu o echipă din play-off-ul primei divizii

Unirea Dej va disputa și ea un amical puternic, contra unei formații din play-off-ul SuperLigii României. Va întâlni CFR Cluj, sâmbătă, 23 martie, de la ora 11:00, la Cluj-Napoca.

Dejenii se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare în acest sezon de Liga 2, au aflat și țintarul, iar acum vor face ultimele retușuri contra unui adversar puternic, care se luptă la campionat.

Unirea Dej, amical puternic, contra CFR Cluj

Weekendul care urmează este unul activ pentru formațiile din Liga 2, care au programat, multe dintre ele, meciuri amicale. Unirea Dej se numără printre acestea, clubul din divizia secundă anunțând testul cu o zi înainte de programare.

Va merge să își măsoare forțele cu CFR Cluj.

În pauza competițională pricinuită de meciurile echipelor naționale, vom disputa un joc amical contra CFR Cluj. Partida de verificare va avea loc mâine, 23 martie, de la ora 11, la Cluj-Napoca.

Oponenta noastră – de 8 ori campioană a României și de câte 4 ori câștigătoare a Cupei, respectiv Supercupei României – evoluează în Play-off-ul eșalonului de elită, fiind pe locul 4, cu 27 puncte.

Rămâneți alături de noi, pe Instagram și Facebook, pentru informații în timp real din meci!”, a anunțat Unirea Dej.

Unirea Dej se pregătește să debuteze în play-out-ul Ligii 2

În urma celor 13 puncte acumulate, Unirea Dej s-a situat la finalul sezonului regular pe locul 18 în Liga 2, astfel că a fost repartizată în Grupa A a play-out-ului, alături de ACSM Ceahlăul, CSM Reșița, Metaloglobus, Campionii FC Argeș, CSC Dumbrăvița și CSM Alexandria.

Dejenii pregătiți de Dragoș Militaru sunt pe al doilea loc retrogradabil din grupa lor, la nu mai puțin de zece puncte în spatele echipei CSC Dumbrăviță. Primul meci în play-out va fi disputat de Unirea Dej în deplasare, la CSM Reșița, iar în etapa a 2-a va sta.

În runda a 3-a va avea primul meci acasă, contra CSC Dumbrăvița.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-pierdut-amicalul-cu-farul-19303691

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-incearca-sa-vada-partea-buna-dupa-ce-steaua-a-ratat-play-off-ul-19303682

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u20-a-remizat-cu-italia-la-targoviste-19303635

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-fost-in-vizita-la-combinatul-siderurgic-din-hunedoara-19303593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-spera-sa-atraga-cat-mai-repede-un-investitor-19303591

Andrei PASCU 22 Mar. 2024, 16:23 Liga 2
Pe aceeași temă