Unirea Dej a uitat să mai câștige. Alt meci fără victorie pentru clujeni, cu Progresul Spartac, în 10 oameni. Dragoș Militaru: ”În repriza secundă puteam închide jocul”

Răzvan STÎNGĂ 01 Oct. 2022, 17:56 Liga 2

Unirea Dej a înregistrat al treilea rezultat de egalitate la rând în Liga 2. În etapa a 8-a, sâmbătă, a făcut 2-2 cu Progresul Spartac, în deplasare, deși a condus cu 2-1 și a revenit, astfel, de la 0-1 pe tabelă. Din minutul 37 însă, formația lui Dragoș Militaru a evoluat în inferioritate numerică, în 10 oameni.

Unirea Dej a remizat și cu Progresul Spartac, scor 2-2, la Buftea

Partida de la Buftea a început rău pentru Unirea Dej, pentru că Progresul Spartac a marcat repede, încă din minutul 2, prin Stefan Visic. Până la pauză a revenit pe tabelă Unirea Dej, care a făcut 1-1 în minutul 22, prin Florin Blaj. După nu foarte mult timp, în minutul 37, dejenii au rămas în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Denis Roș.

Acesta l-a faultat pe Bardot în preajma careului de 16 metri, din postura ultimului apărător, și a văzut al doilea cartonaș galben, motiv pentru care a fost trimis la cabine. În partea a doua, jucătorii lui Dragoș Militaru au făcut 2-1 în minutul 54, prin Cristian Chira, dar nu au putut ține de rezultat și câștiga duelul.

Progresul Spartac a forțat, mai ales că era și în superioritate numerică, iar golul de 2-2 a venit în minutul 73, prin Ionuț Tudorache.

Dragoș Militaru, la finalul partidei Progresul Spartac – Unirea Dej: ”Am avut două șanse mari în repriza secundă, cred că puteam închide jocul”

La finalul confruntării de la Buftea, antrenorul Dragoș Militaru a contestat eliminarea dictată de arbitrul central Ana Maria Terteleac (Berceni – Ilfov), însă Denis Roș putea vedea foarte bine și cartonașul roșu direct, mai ales că a făcut faultul din poziția ultimului apărător.

Ca un aspect pozitiv, ”principalul” oaspeților a precizat că l-a mulțumit atitudinea jucătorilor, mai ales că au trecut în avantaj în inferioritate numerică.

A fost un meci echilibrat, cu șanse foarte bune de a marca în prima repriză, chiar și în afara golului lui Blaj. Ne-a fost mai greu după ce am rămas în 10 jucători. Consider că decizia eliminării lui Roș a fost luată prea ușor, iar desfășurarea jocului s-a schimbat după minutul 37. Chiar și așa, am avut două șanse mari în repriza secundă, una chiar de a face 3-1 și cred că acolo se putea încheia jocul.

Ținând cont de circumstanțele în care s-a jucat meciul de la Buftea, și aici mă refer la terenul sintetic, jocul în inferioritate numerică mai mult de o repriză, dar și la adversarul bun pe teren propriu, vreau să felicit jucătorii mei pentru că au alergat și au muncit până la ultimul fluier, au avut atitudinea corectă și am mai adăugat un punct muncit în clasament”, a declarat Dragoș Militaru, conform Unirea Dej.

  • Unirea Dej: Railean – Dav. Maftei (Fulga 75′), Burdeț, D. Pop, Roș, Ad. Pop (Chira 46′), Al. Militaru (Buta 39′), Kereki (Greu 75′), Cocian, Al. Pop, Blaj (cpt.) (Gîț 63′)
    Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș –  Vomir, Frăsineanu, Vl. Bogdan

Dragoș Militaru nu se teme de SC Oțelul și vrea victoria pentru Unirea Dej, în etapa următoare

Dragoș Militaru vrea prima victorie după trei egaluri la rând în runda care vine, cu SC Oțelul, nimeni alta decât prima clasată a Ligii 2 înainte de startul etapei a 8-a. Antrenorul are încredere că jucătorii săi pot produce o nouă surpriză, așa cum au mai făcut în actuala stagiune.

Așteptăm cu nerăbdare etapa viitoare, când vom întâlni Oțelul Galați, singura echipă neînvinsă până acum. O să ne pregătim foarte bine și sper ca, împreună cu cât mai multă lume prezentă alături de noi pe Stadionul Municipal Dej, să reușim un meci frumos încununat cu o victorie”, a mai spus antrenorul Dragoș Militaru.

Unirea Dej, 15 puncte după opt meciuri de Liga 2

Unirea Dej are 15 puncte după opt etape de Liga 2. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași.

Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța, pentru ca apoi să remizeze cu CS Comunal Șelimbăr, Poli Timișoara și Progresul Spartac.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-trei-meciuri-incep-de-la-ora-1100-la-iasi-dumbravita-si-buftea-steaua-joaca-la-ramnicu-valcea-de-la-ora-1200-19247554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-victorioasa-in-derby-ul-local-cu-ripensia-cosmin-stan-seful-antrenorilor-timiseni-galant-despre-adversar-19247666

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-in-plin-pentru-dinamo-un-fotbalist-experimentat-are-ruptura-de-ligamente-sezonul-e-ca-si-incheiat-pentru-el-iar-fanii-strang-bani-pentru-operatie-19247672

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristi-pustai-se-teme-de-o-surpriza-neplacuta-cu-unirea-constanta-antrenorul-gloriei-buzau-avertizeaza-mai-ales-ca-trei-fotbalisti-sunt-incerti-e-o-echipa-care-joaca-frumos-19247657

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-a-obtinut-un-succes-just-cu-minaur-baia-mare-dar-nu-fara-emotii-si-a-urcat-pe-primul-loc-in-liga-2-intr-un-clasament-intermediar-19247659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mugurel-buga-front-comun-cu-dan-alexa-pe-tema-arbitrajelor-de-care-a-avut-parte-fc-brasov-e-prea-mult-s-a-ajuns-prea-departe-cum-arata-taietura-de-pe-fata-lui-marc-19247638

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Oct. 2022, 17:56 Liga 2
Pe aceeași temă