Unirea Dej a remizat în ultima deplasare din 2022, pe un teren dificil, la Slobozia, și se menține pe locurile de play-off. Dragoș Militaru: ”Un punct foarte important”

Marius ANGHEL 27 Nov. 2022, 15:39 Liga 2

Unirea Dej a ieșit cu un punct din deplasarea din județul Ialomița, contra echipei clasate pe locul 2, după 1-1 cu Unirea Slobozia, a ajuns la patru partide fără victorie, dar, în ciuda acestui lucru, se menține pe locurile de play-off.

Echipa lui Dragoș Militaru a condus pe stadionul 1 Mai și a fost egalată în partea secundă a jocului.

După meci, Militaru s-a declarat mulțumit cu egalul, chiar dacă echipa sa a avut două situații în care putea să se desprindă pe tabelă și, teoretic, să se apropie de o victorie.

Dragoș Militaru, după remiza de la Slobozia: ”Mă pot declara mulțumit”

Unirea Dej a înscris prima la Slobozia, prin Alexandru Pop, în minutul 34, dintr-un penalty obținut de Florin Blaj în fața portarului Mario Contra.

O bună situație de gol a avut și Cocian, în minutul 59, însă golgheterul dejenilor a trimis din stânga spre colțul lung, pe lângă Contra, dar și pe lângă poartă.

La scurt timp, după o centrare din dreapta careului, Christo Bolohan, nemarcat la 7 metri, a șutat printre picioarele lui Railean, revenit în poartă după șase jocuri în care a fost preferat Claudiu Chindriș, și a egalat în minutul 61.

Finalul de joc a aparținut gazdelor, care au avut mai multe acțiuni prin care ar fi putut marca, dar n-au reușit să bage mingea în plasă. Și Dejul a mai avut o situație bună prin Cocian, tot pe contraatac, în minutul 88, însă Dinu a respins din 4 metri.

”Cum ne așteptam, a fost un meci contra unei echipe foarte bune, care își dorea dorea să termine anul cu victorie pe teren propriu, victorie care le asigura într-un procent foarte mare accederea în play-off. Ne-am luptat pentru fiecare minge și am reușit să dăm gol primii, apoi am mai avut o ocazie unul contra unul cu portarul, în minutul 59, la care puteam închide jocul. Cred că după primirea golului ne-am apărat foarte bine, echipa gazdă neavând ocazii clare sau mari de gol. Dimpotrivă, noi am mai avut două contraatacuri din care au ieșit două situații mari de gol, nefructificate însă.

Una peste alta, mă pot declara mulțumit pentru că este un punct foarte important împotriva unei echipe aflată într-o formă foarte bună, clasată pe loc de play-off. Este totodată un punct de moral după ultimele două meciuri în care, deși jocul nostru a fost bun, nu am reușit să acumulăm puncte, a declarat Dragoș Militaru, citat de site-ul oficial al echipei din Dej.

Unirea Dej în remiza cu Unirea Slobozia: Railean – Roș (Gîț 46′), D. Pop, Kereki, Dav. Maftei (Chira 85′) – Al. Militaru (Buta 46′), Cătinean (cpt.)(Burdeț 64′), Ad. Pop – Blaj (Greu 64′), Al. Pop, Cocian. Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – Vomir, Fulga, Andr. Pop.

Ultimul meci din 2022, acasă cu Minaur Baia Mare

Unirea Dej și-a încheiat, astfel, deplasările din acest sezon cu trei victorii (2-1 la Dumbrăvița, 3-2 la Clinceni cu Dinamo și 2-1 la Târgu Jiu cu Viitorul Pandurii), trei egaluri (1-1 la Râmnicu Vâlcea cu Șelimbăr, 2-2 la Buftea cu Progresul Spartac și 1-1 la Slobozia) și un singur eșec (0-2 la București cu Steaua).

Cu 26 de puncte, echipa clujeană se menține și după această etapă pe locurile de play-off, în ultima rundă din acest an urmând să evolueze pe teren propriu cu Minaur Baia Mare (sâmbătă, ora 11:00), contra unui adversar din partea inferioară a clasamentului.

”Privim cu încredere săptămâna care urmează și așteptăm multă lume la stadion sâmbătă viitoare, la meciul cu Baia Mare, să încheiem împreună un an 2022 foarte bun al echipei”, a mai spus Militaru.

Momentan, Unirea Dej este pe locul 4, cu 26 de puncte, însă poate încheia runda pe locul 6, dacă SC Oțelul câștigă la Ripensia, iar FK Miercurea Ciuc obține cel puțin un egal pe teren propriu cu Șelimbăr.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-ramane-pe-locul-2-in-liga-2-si-dupa-meciul-cu-unirea-dej-costel-enache-laude-pentru-jucatori-si-critici-pentru-arbitraj-se-vedea-ca-sunt-confuzi-au-fost-unul-contra-celuil-19254802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-unirea-dej-se-joaca-de-la-ora-1345-ambele-echipe-sunt-pe-locuri-de-play-off-19254724

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-patru-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-la-baia-mare-slatina-clinceni-si-dumbravita-19254659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-decizie-radicala-luata-de-un-fost-jucator-la-metaloglobus-si-resita-la-doar-22-de-ani-a-renuntat-la-fotbal-si-a-devenit-pompier-la-isu-am-fost-corect-cu-fotbalul-nu-mi-s-a-oferi-19254445

Marius ANGHEL 27 Nov. 2022, 15:39 Liga 2
Pe aceeași temă