Albert Hofman menține speranțele pentru Unirea Dej, după dubla din partida cu Dumbrăvița. A marcat primele goluri și promite că echipa va lupta în continuare: ”Ne-am recăpătat încrederea”

Andrei PASCU 13 Apr. 2024, 17:42 Liga 2
Albert Hofman menține speranțele pentru Unirea Dej, după dubla din partida cu Dumbrăvița. A marcat primele goluri și promite că echipa va lupta în continuare: ”Ne-am recăpătat încrederea”

Unirea Dej continuă să spere că se va salva de la retrogradare în acest sezon, chiar dacă este la nouă puncte de prima echipă clasată deasupra liniei roșii, CSC Dumbrăvița. Sâmbătă, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 2, în Grupa A, dejenii au trecut chiar de formația din Dumbrăvița.

Era capitală victoria pentru formația lui Dragoș Militaru, care a și fost obținută. Cu 2-0 a câștigat Unirea Dej, dar are nevoie de victorii și în următoarele patru meciuri rămase pentru a reuși miracolul, dar și ca dumbrăvițenii să se mai împiedice.

Unirea Dej a învins CSC Dumbrăvița și e la nouă puncte de salvare

Unirea Dej a bifat victoria în urma dublei lui Albert Hofman, care a reușit primele sale goluri în tricoul formației din județul Cluj. A punctat în minutele 64 și 90, primul gol de la 11 metri, iar echipa sa a obținut trei puncte de aur, care o mai fac să spere, cât se mai poate, într-o salvare miraculoasă de la retrogradare.

Primul gol marcat de Hofman contra CSC Dumbrăvița:


Fotbalistul venit de la Universitatea Cluj a declarat la final că este încântat de reușite, dar cel mai important a fost că a adus o victorie capitală pentru Unirea Dej. Speră ca în continuare să își ajute echipa, iar în ultimele etape să contribuie cu goluri sau pase decisive.

Nu e doar meritul meu, e meritul echipei și al staffului tehnic. Am luptat mult pentru victoria aceasta, era singura noastră șansă să rămânem în luptă. Am avut mare încredere în noi, ne-am dăruit total și așteptăm meciul cu Metalobglobus, mergem să facem un meci bun, să luăm punctele.

Cred că diferența s-a făcut la atitudine și în momentele cheie, în care am stat calmi și am făcut diferența.

Primul meu gol a fost din penalty, nu am avut emoții, nu sunt genul care să aibă emoții. Mă bucur că au avut încredere în mine antrenorul și colegii să bat. Cât despre al doilea gol, a fost instinctul meu, așa am simțit să fac, am întors fundașul și am dat gol!

Sper să ajut echipa cât mai mult, prin goluri, prin pase de gol, prin faze”, a declarat Albert Hofman în urma partidei cu CSC Dumbrăvița.

  • Unirea Dej, contra CSC Dumbrăvița: Moroz – Stancovici, Kereki (cpt.), Chira, Roș (Al. Șuteu 46’), Militaru (Manole 57’), Ciuciulete (Telcean 79’), Ad. Pop, Hofman, Fulga (Golda 57’), Bîrnoi (D. Pop 65’).
    Rezerve neutilizate: R. Pop – Pruteanu, Călugăr, Blaj.

Duel complicat pentru Unirea Dej, contra Metaloglobus

În urma celor 17 puncte acumulate până acum, Unirea Dej se află pe locul 6 în Grupa A a play-out-ului, peste CSM Alexandria, deja retrogradară în Liga 3, dar la nouă puncte de locul 5, CSC Dumbrăvița. În plus, formația din Dumbrăvița are și un meci în plus, trei.

Acum, după 2-0 contra CSC Dumbrăvița, dejenii pregătiți de Dragoș Militaru vor întâlni, în runda a 4-a a play-out-ului, Metaloglobus, pe teren advers. În etapa a 3-a, bucureștenii au pierdut întâlnirea de pe terenul CSM Reșița, scor 1-2.

Cred că va fi un meci greu, dar cunoaștem Metaloglobus. Am jucat la ei acasă, am făcut meciuri bune în deplasare și cred că vor fi șanse să câștigăm. Avem încredere în noi și vom lupta, vom vedea!

Atmosfera e bună în vestiar, chiar dacă am venit după un meci mai modest etapa trecută. E bine că ne-am recăpătat încrederea, atmosfera e bună în vestiar, toată lumea e bine!”, a mai spus Hofman.

Reacția lui Albert Hofman de la finalul partidei Unirea Dej – CSC Dumbrăvița, scor 2-0:

 

Foto și video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-invins-metaloglobus-si-s-a-salvat-de-la-retrogradare-19307527

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-condus-la-chiajna-dar-a-pierdut-contra-concordiei-19307525

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dumbravita-a-pierdut-la-dej-si-inca-nu-si-a-asigurat-mentinerea-in-liga-2-19307481

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-trei-echipe-si-au-asigurat-mentinerea-matematica-in-liga-2-19307472

https://liga2.prosport.ro/seria-1/play-out-liga-2-etapa-3-la-finalul-celor-sase-meciuri-care-incep-la-ora-1100-am-putea-cunoaste-si-ultimele-doua-retrogradate-din-acest-sezon-19307402

Andrei PASCU 13 Apr. 2024, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă