Unirea Dej a ajuns la trei victorii la rând! A câștigat la limită cu Unirea Constanța, dar Dragoș Militaru e încântat de perioada prin care trec jucătorii: ”Am făcut un joc bun, asta e cel mai important”

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2022, 15:38 Liga 2
Unirea Dej a ajuns la trei victorii la rând! A câștigat la limită cu Unirea Constanța, dar Dragoș Militaru e încântat de perioada prin care trec jucătorii: ”Am făcut un joc bun, asta e cel mai important”

La trei victorii la rând a ajuns Unirea Dej în urma jocului de sâmbătă, din prima etapă a Grupei B a play-out-ului Ligii 2. Nou-promovata a trecut cu 2-1 de Unirea Constanța, fiind pe locul 2 în clasament, la patru puncte de liderul FC Buzău și la șase lungimi peste locul 3, Ripensia.

Unirea Dej a condus cu 1-0 Unirea Constanța, prin reușita lui Alex Pop din minutul 44, dar apoi echipa lui Leonard Strizu a egalat în partea a doua, prin Andreas Chirițoiu, în minutul 53. Oaspeții au câștigat grație unui gol marcat pe final, în minutul 82, prin Mihai Kereki.

Dragoș Militaru: ”Mă bucur că am reușit să luăm punctele”

Dragoș Militaru a pus victoria la limită și pe seama vântului. La Buftea condițiile meteo nu au fost chiar cele mai bune, dar antrenorul e mulțumit de faptul că echipa sa a câștigat din nou și a ajuns la nouă puncte în ultimele trei partide, două în sezonul regular și una în play-out.

Acum, pentru Unirea Dej va urma o pauză destul de lungă. Pe lângă faptul că urmează acțiunile echipelor naționale, formația lui Militaru va sta în runda a 2-a conform tragerii la sorți. Va juca abia în etapa a 3-a, la începutul lunii aprilie, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii.

Am avut două deplasări consecutive foarte lungi (n.r. – la Brăila și Buftea), din acest punct de vedere a fost puțin mai greu. A fost puțin mai greu și din punctul de vedere al suprafețelor de joc, unde s-au desfășurat meciurile, în special la Brăila. Și gazdele spuneau că arăta destul de rău terenul, nu știu de ce. A fost un vânt năprasnic azi la Buftea, dar mă bucur că am reușit să luăm punctele.

Am făcut un joc destul de bun și asta e cel mai important pentru noi, pentru băieții tineri pe care îi avem, pentru moral. Ne dă încredere pentru meciurile următoare, mai ales că noi avem o pauză de trei săptămâni. Stăm și din cauza meciurilor echipelor naționale, dar și pentru că așa e programul din play-out.

E bine că am încheiat o etapă înaintea meciurilor echipelor naționale cu o victorie. Până acum nu câștigaserăm.

Mihai Kereki a adus golul victoriei, el a fost absent în ultimele două meciuri din cauza cartonașului roșu pe care l-a luat la Miercurea Ciuc. Mă bucur că a marcat, dar și cel care l-a înlocuit, Pop, a făcut și el meciuri foarte bune. Sunt mulțumit de amândoi, dar și de Burdeț”, s spus Dragoș Militaru la Sport Total FM.

Dragoș Militaru anunță veniri la Unirea Dej din vară: ”Avem un lot destul de subțire”

Cu rămânerea în Liga 2 ca și asigurată, Dragoș Militaru începe să se gândească și la conturarea lotului pentru sezonul următor. E de așteptat ca la Dej să ajungă jucători mai mulți decât cei care vor pleca, întrucât lotul e unul și acum destul de subțire. Dragoș Militaru nu are la dispoziție nici măcar numărul de jucători cu care să formeze două echipe.

Ultimele etape din play-out vor fi analizate atent de Militaru. El va analiza evoluțiile fotbaliștilor actuali mai amănunțit.

Trebuie să rămânem modești, să rămânem concentrați și să ne îmbunătățim jocul. Băieții sunt mai buni ca la începutul sezonului, dar nu e suficient, pentru că acest sezon încă nu s-a terminat. Trebuie să ne gândim să vedem și cum putem fi mai buni în sezonul următor.

Noi suntem destul de puțini, am fost 16-17 jucători în permanență, dintre care trei portari. Nu am fost mulți, dar mai avem nevoie de trei-patru jucători care să aducă un plus. Asta o să vedem peste o lună, în meciurile din play-out toți jucătorii vor încerca să își mențină locul în echipă”, a mai spus Militaru.

  • Unirea Dej, cu Unirea Constanța: Railean – I. Rus (Gîț 60’), Kereki, Burdeț, Roș (Chira 60’) Cătinean (cpt.), Cocian (Frăsineanu 60’), Mir. Manole (P. Popescu 76’), Al. Pop, Fl. Blaj, Bg. Vlad (Al. Militaru 70’).
    Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș, R. Papp – D. Todoran, D. Pop.

Foto: Unirea Dej și Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/din-nou-fara-gol-cs-comunal-selimbar-si-poli-iasi-au-remizat-alb-pe-teren-neutru-la-ramnicu-valcea-la-fel-ca-in-sezonul-regular-sibienii-aproape-de-un-tontogol-19223756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/profesorul-a-trecut-la-treaba-fc-buzau-a-umilit-viitorul-pandurii-iar-cristi-pustai-incepe-analiza-avem-nevoie-de-jucatori-cu-experienta-ce-pregateste-in-vara-19223737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-are-cu-40-la-suta-mai-multa-experienta-decat-petrolul-ardelenii-castiga-duelul-jucatorilor-de-liga-1-in-derby-ul-play-off-ului-ligii-2-19223706

https://liga2.prosport.ro/seria-1/planurile-de-derby-ale-lui-nae-constantin-antrenorul-petrolului-e-pregatit-de-orice-pentru-jocul-cu-u-cluj-si-a-subliniat-importanta-victoriei-e-cel-mai-puternic-adversar-19223646

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Mar. 2022, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă