Un tricou retro, replică a primului echipament al clubului UTA, e produsul special lansat de ”Bătrâna Doamnă” la aniversarea a 75 de ani de la înființare. Cum poate fi achiziționat

Marius ANGHEL 18 Apr. 2020, 22:59 Liga 2
Un tricou retro, replică a primului echipament al clubului UTA, e produsul special lansat de ”Bătrâna Doamnă” la aniversarea a 75 de ani de la înființare. Cum poate fi achiziționat

Pe 18 aprilie, UTA a aniversat 75 de ani de la înființare și, cu această ocazie, clubul deținător a șase titluri de campioană a României a lansat prin intermediul fan-shop-ului oficial un cadou pentru suporterii săi. Arădenii au lansat pe piață a tricoul retro al ”Bătrânei Doamne”.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a clubului UTA, unde sunt date toate detaliile despre idee și modalitatea în care puteți achiziționa un astfel de tricou.

  • 150 de lei e prețul tricoului retro lansat de clubul UTA cu ocazia aniversării a 75 de ani de la înființarea. Acesta este disponibil în diverse mărimi.

”Astăzi am sărbătorit împreună 75 de ani în alb și roșu. Au fost 75 de ani de istorie glorioasă, de clipe incredibile, goluri memorabile și de sentimente unice! Rămân în urmă, tocmai precum o comoară lăsată moștenire din generație în generație, poveștile și amintirile fascinante din trecutul atât de colorat al echipei noastre mult iubite.

Pentru a aduce în zilele noastre puțin din farmecul vremurilor în care UTA cucerea trofeu după trofeu cu multă ambiție și curaj, dar și cu eleganță, avem onoarea să vă prezentăm astăzi primul tricou retro de colecție, creat special pentru suporterii utiști! Este un produs pe care știm că mulți dintre voi îl așteptați de mult, iar această aniversare este prilejul cel mai potrivit pentru a vă face această bucurie!

Acest tricou special pe care vi l-am pregătit este o replică a primului echipament al clubului UTA care a fost fotografiat vreodată. A fost conceput prin tehnici moderne, dar inspiră frumusețea și rafinamentul fotbalului romantic de odinioară. Materialul are o calitate excepțională!

Oricine dorește să achiziționeze tricoul, poate face acest lucru accesând acest link: https://www.1945.ro/tricouri-/tricou-retro-aniversar-uta-arad-75.html

Procedura de comandă este la fel ca la orice alt produs de pe site-ul nostru. Nu uitați că plata se poate face doar cu cardul în această perioadă deoarece încercăm să ne protejăm sănătatea! De asemenea, tot din motive de protecție, absolut toate comenzile vor fi onorate prin curier, fie că vorbim de comenzi din țară sau din Arad!

IMPORTANT: Tricoul retro poate fi deja comandat de pe site-ul nostru, dar livrarile încep de JOI, 23 APRILIE!”, sună anunțul clubului arădean lider detașat în Liga 2 după 24 de etape și cu prima șansă la promovarea în Liga 1 după o pauză de 12 ani.

Mesaje adresate clubului UTA la aniversarea a 75 de ani din partea gloriilor echipei, personalităților și suporterilor:



Marius ANGHEL 18 Apr. 2020, 22:59 Liga 2
Pe aceeași temă