Un sezon peste așteptări și promisiunea unei stagiuni următoare și mai bune. Gabriel Magdaș a făcut analiza evoluțiilor Unirii Dej după terminarea play-out-ului: ”Au fost multe momente frumoase, dar meciul cu Steaua a fost special”

Andrei PASCU 10 May. 2022, 14:38 Liga 2
Un sezon peste așteptări și promisiunea unei stagiuni următoare și mai bune. Gabriel Magdaș a făcut analiza evoluțiilor Unirii Dej după terminarea play-out-ului: ”Au fost multe momente frumoase, dar meciul cu Steaua a fost special”

Unirea Dej a terminat pe locul 2 Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 43 de puncte, la un punct de liderul FC Buzău, pe care l-a și învins în ultima etapă a campionatului, scor 3-0. Președintele Gabriel Magdaș a făcut analizat acestui prim sezon pentru Unirea Dej după promovare.

Conducătorul este mulțumit de tot ce s-a întâmplat în această stagiune, rezultatele înregistrate și modul în care s-a terminat campionatul, unul poate peste așteptări. Sezonul care vine va fi unul cu o presiune și mai mare pe Unirea Dej, dar care vrea să aibă rezultate și mai bune.

Gabriel Magdaș: ”A fost un sezon foarte reușit, chiar dacă l-am început cu teamă”

O parte din merite o are și Consiliul Local, potrivit lui Gabriel Magdaș, care a asigurat o parte importantă din bugetul pe această stagiune.

A fost un sezon foarte reușit, chiar dacă l-am început cu teamă și Liga 2 era o necunoscută. La final, trăgând linie, am avut un sezon foarte bun, în care am reușit relativ repede să scăpăm de emoțiile retrogradării. Am crescut de la etapă la etapă și am arătat ca o echipă de Liga 2.

S-a continuat pe aceeași linie, de seriozitate, de modestie, de muncă, atât în zona administrativă cât și în zona sportivă, iar toată această abordare generală a clubului a dus la rezultatele obținute.

(N.r. – Despre implicarea Consiliului Local) Au fost factorul principal, principalul finanțator al clubului. A dat un echilibru în ceea ce înseamnă zona financiară și vreau să mulțumesc primarului și tuturor celor care au avut încredere în proiect. Am reușit să creăm un spectru financiar, care s-a văzut în liniștea avută de jucători, de toți cei care sunt implicați.

(N.r. – Despre suporteri) Vreau să îi felicit în special pe cei de la Brigada Someșană, au venit și au însemnat mult pentru noi. A fost un factor psihologic pentru noi, îi auzeam minut de minut, secundă de secundă și lucrul acesta nu putea fi trecut cu vederea. Sper ca și anul următor să fie și mai mult alături de noi.

Sper să aibă încredere în noi, pentru că facem multe pentru ei, câștigăm pentru ei. Sper să vină cu număr mare în continuare și le spun că povestea continuă”, a spus conducătorul dejenilor.

Gabriel Magdaș: ”Au fost multe momente frumoase, dar parcă meciul cu Steaua a fost special”

Pentru anul fotbalistic următor Unirea Dej va încerca să aibă din nou stabilitate financiară, acest detaliu fiind unul important și în precedenții ani pentru echipă, chiar și în anul în care s-a reușit promovarea în Liga 2.

Fiecare ediție de campionat, fie că a fost Liga 3, fie că a fost Liga 2, încercăm să dezvoltăm această echipă. Vă pot spune că Unirea Dej nu se va mulțumi cu ce a făcut până acum și va continua să evolueze. Vom face pașii care să ne facă să reușim. Trebuie să vedem cum ne regăsim echilibrul financiar, iar de acolo să ducem mai departe echipa.

(N.r. – Despre cel mai frumos episod din acest sezon) Au fost multe momente frumoase, dar parcă meciul cu Steaua a fost special. A fost lume în tribună, a fost ceva special”, a mai declarat Gabriel Magdaș.

Unirea Dej a terminat Grupa B a play-out-ul Ligii a 2-a pe locul 2

Unirea Dej a terminat play-out-ul Ligii a 2-a, Grupa B, cu cinci victorii și un eșec. Singura înfrângere a venit în partida cu Viitorul Pandurii, scor 1-2. Dacă dejenii au terminat la un punct sub liderul FC Buzău, au avut un avans de nouă puncte peste poziția a 3-a, Viitorul Pandurii.

Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-umilit-fc-buzau-la-incheierea-play-out-ului-demonstrand-inca-o-data-ca-este-marea-surpriza-a-acestui-sezon-de-liga-2-dragos-militaru-sunt-fericit-si-mandru-de-ceea-ce-au-reali-19230406

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-play-out-in-liga-2-rezultatele-ultimei-etape-cum-arata-clasamentele-grupelor-a-si-b-cine-sunt-cele-patru-retrogradate-in-liga-3-si-ceel-doua-echipe-care-vor-juca-barajul-de-mentinere-19230314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolae-croitoru-recunoaste-ca-si-ar-fi-dorit-sa-joace-returul-barajului-cu-fc-brasov-la-timisoara-ne-dorim-ca-prin-rezultat-si-maniera-si-joc-sa-stergem-din-amaraciunea-pe-care-am-provoca-19230847

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-si-video-cum-s-a-sarbatorit-la-ploiesti-promovarea-petrolului-in-liga-1-spectatorii-au-invadat-terenul-de-joc-jucatorii-au-facut-baie-cu-apa-si-bere-19230776

 

Andrei PASCU 10 May. 2022, 14:38 Liga 2
Pe aceeași temă