CSM Slatina, veste cumplită despre un tânăr jucător al clubului! Fotbalistul a murit înecat în râul Olt după ce s-a răsturnat cu skijet-ul

Marius ANGHEL 02 Jun. 2024, 13:34 Liga 2
CSM Slatina, veste cumplită despre un tânăr jucător al clubului! Fotbalistul a murit înecat în râul Olt după ce s-a răsturnat cu skijet-ul

Veste tragică în fotbalul românesc! CSM Slatina a anunțat, duminică, 2 iunie 2024, moartea jucătorului său Flavius Magraon, la vârsta de 19 ani!

Magraon, atacant pe care clubul din județul Olt l-a avut împrumutat în Liga 3, la Petrolul Potcoava, unde a fost golgheter în sezonul 2023-2024, a încetat din viață după ce s-a înecat în râul Olt!

Fotbalistul Flavius Magraon a murit înecat în râul Olt

Flavius Magraon a avut parte de un sfârșit tragic, la o vârstă mult prea fragedă, la numai 19 ani.

Fotbalistul originar din Slatina, legitimat la CSM Slatina și elev în clasa a XII-a a Liceului cu Program Sportiv din municipiul reședință al județului Olt, s-a înecat în râul Olt, după ce s-a răsturnat cu skijetul. Nefericitul eveniment s-a petrecut în zona comunei Verguleasa, sâmbătă, 1 iunie, iar trupul neînsufleţit al lui Flavius a fost găsit de către scafandrii ISU Olt la 100 de metri în larg, duminică, în jurul prânzului.

Flavius Magraon a evoluat în sezonul recent încheiat sub formă de împrumut de la CSM Slatina la Petrolul Potcoava, în Liga 3.

CSM Slatina a transmis un mesaj de condoleanţe:

”Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.
Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt. Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie.
Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”

Magraon s-a răsturnat cu skijet-ul împreună cu un alt tânăr! Celălalt a reușit să se salveze

Tragicul eveniment în care a fost implicat Flavius Magraon a avut loc de 1 iunie, de Ziua Copilului, după-amiaza, pe râul Olt, unde fotbalistul de 19 ani legitimat la CSM Slatina, împrumutat în sezonul recent încheiat la Petrolul Potcoava, se plimba cu skijet-ul, împreună cu un alt băiat, în vârstă de 17 ani. Aceștia au căzut în apă, iar despre Magraon se spune că nu știa să înoate și nu a reușit să se salveze. Pe al doilea tânăr, pompierii l-au găsit la mal atunci când au venit la fața locului după ce s-a apelat la ei prin intermediul apelului efectuat la 112.

”Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și materiale la locul intervenției, acționează în comuna Verguleasa, pentru căutarea unui bărbat, în vârstă de 19 ani, posibil înecat în râul Olt. Misiunea este în desfășurare”, a transmis, inițial, printr-un comunicat, ISU Olt.

Căutările tânărului au continuat toată noaptea. ”Căutările tânărului posibil înecat în Olt au continuat pe tot parcursul nopții. În sprijinul scafandrilor de la ISU Olt au venit trei scafandri de la ISU Mehedinți (2) și ISU Teleorman (1). Până în acest moment bărbatul nu a fost găsit, misiunea de căutare fiind în desfășurare”, anunța ISU Olt duminică dimineață, care transmitea și că scafandrii veniți de la ISU Mehedinți și ISU Teleorman și-au încheiat misiunea, fără rezultat. Căutările au continuat cu scafandrii din cadrul ISU Olt.

Ulterior, potrivit ISU Olt, trupul neînsuflețit al tânărului înecat în râul Olt a fost identificat de scafandri la aproximativ 100 de metri în larg și a fost adus la mal. Decesul său a fost constatat de medicul Serviciului Județean de Ambulanță.

Marius ANGHEL 02 Jun. 2024, 13:34 Liga 2
Pe aceeași temă