Ultimatum pentru Adrian Mihalcea și conducătorii Dunării! Ce s-ar putea întâmpla la finalul turului dacă echipa nu se află între primele 6 în Liga 2

Marius ANGHEL 12 Oct. 2016, 16:31 Liga 2
Ultimatum pentru Adrian Mihalcea și conducătorii Dunării!** Ce s-ar putea întâmpla la finalul turului dacă echipa nu se află între primele 6 în Liga 2

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, le mai dă o șansă conducătorilor echipei Dunărea Călărași pentru a redresa situația clubului în campionatul Ligii 2. Omul politic a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că actuala conducere a Dunării „mai are timp să redreseze situația de față doar până la terminarea turului”.

Dunărea Călărași se află la două puncte de zona retrogradării în Liga a 2-a. Actualul lot făcut în vară de Adrian Mihalcea și șefii săi direcți nu are rezultatele așteptate. Obiectivul promovării s-a schimbat între timp cu unul de evitare a retrogradării. „Atât putem în acest moment”, a spus la un moment dat Mihalcea.

Pentru că echipa nu merge bine în campionat, au apărut discuții legate de o oarecare demisie în grup a celor care conduc Dunărea. Astfel, Costică Ștefan, Ion Runcu, dar și cei care coordonează activitatea la clubul călărășean, Viorel Ivanciu și Marian Dinulescu, și-au anunțat intenția de a părăsi gruparea.

Iliuță știe faptul că actuala conducere a avut marea performanță de a readuce echipa în Liga a 2-a, după 20 de ani de absență, și că sezonul trecut echipa s-a bătut la Liga 1. Președintele CJ vine acum cu „o nouă ofertă” și le-a transmis celor menționați mai sus că pot să redreseze situația. „Încercăm să îmbunătățim performanțele clubului și am luat o decizie în acest sens. Echipa trebuie să meargă mai departe în Liga a 2-a, nu să retrogradeze. Dacă la finalul sezonului termină în primele șase din clasament, atunci vor avea sprijinul meu, dacă nu, cei care conduc trebuie să-și asume rezultatele slabe și să plece. Am purtat anumite discuții pe criterii de performanță cu oamenii care sunt acum în fruntea Dunării și am stabilit ca la iarnă să facem schimbări dacă lucrurile nu merg bine. Pot să vă mai spun că la club are loc și un control, iar când acesta se va finaliza îl vom face public”, a spus președintele CJ, Vasile Iliuță.

Referitor la faptul că Ionel Ganea s-ar întoarce la Călărași, Iliuță a confirmat că Dunărea are un antrenor și nu se pune problema înlocuirii lui Adrian Mihalcea, momentan.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 12 Oct. 2016, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă