”U” Cluj și-a mai asigurat un portar tânăr! Ardelenii i-au oferit contractul lui Dragoș Jișa: ”Aș vrea să debutez pe Cluj Arena, iar stadionul să fie plin”

Răzvan STÎNGĂ 20 Oct. 2021, 19:26 Liga 2
”U” Cluj și-a mai asigurat un portar tânăr! Ardelenii i-au oferit contractul lui Dragoș Jișa: ”Aș vrea să debutez pe Cluj Arena, iar stadionul să fie plin”

Universitatea Cluj a fost printre cele mai active echipe din Liga 2 pe piața transferurilor, dar continuă să facă îmbunătățiri de lot. Chiar dacă fereastra de achiziții s-a închis de ceva timp, ardelenii au anunțat că i-a fost oferit un contract portarului Dragoș Jișa (18 ani), care se pregătea cu echipa de ceva timp.

”U” Cluj i-a oferit contractul portarului Dragoș Jișa

De câteva luni era la antrenamentele lui Erik Lincar fotbalistul de 18 ani, iar acum șeful băncii tehnice a ”studenților” a decis că merită să-i fie propusă o înțelegere. Dragoș Jișa este născut la Turda, dar a făcut junioratul și la FCSB.

Universitatea Cluj mizează pe portari tineri în acest sezon. Acum, în lot îi mai are pe George Micle (19 ani), Andrei Gorcea (20 de ani), Alexandru Bledea (17 ani), Patrik Kis (16 ani).

FC Universitatea Cluj a perfectat transferul goalkeeperului Dragoș Jișa (18 ani). Portarul originar din Turda, ce se antrenează de câteva luni alături de lotul condus de Erik Lincar, este nerăbdător să debuteze în poarta lui U”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Cluj.

Dragoș Jișa: ”Aș vrea să debutez pe Cluj Arena, iar stadionul să fie plin” 

Dragoș Jișa a oferit și o scurtă declarație după ce ”U” Cluj i-a propus contractul:

(N.r. – Te antrenezi de ceva timp alături de băieți. Cum te simți tu alături de acest grup de jucători?) ”Chiar mă simt foarte bine. E un grup foarte unit, care m-a primit foarte bine. Am avut momente frumoase alături de ei, chiar dacă nu am fost oficializat și mi-am dorit foarte mult să rămân aici.

(N.r. – Cu cine te înțelegi cel mai bine din vestiar?) Mă înțeleg foarte bine cu toată lumea, dar pot să zic așa, cu Micle, cu Moraru, pe care l-am avut coleg la Turda cam cinci ani și cu Hofman.

(N.r. – Ce sfaturi ai primit de la băieți?) Mă încurajează toată lumea și la antrenamente și mă felicită.

(N.r. – Începe un nou capitol în cariera ta. Cum îți imaginezi tu debutul pentru U?) Aș vrea să debutez pe Cluj Arena, iar stadionul să fie plin, într-un meci cu o încărcătură puțin mai mare.

(N.r. – Ce mesaj ai pentru suporterii Universității Cluj?) Să fie alături de noi, să ne încurajeze în continuare, să ne susțină necondiționat și eu sunt foarte încrezător că la final vom duce obiectivul la bun sfârșit”.

”U” Cluj, pe locul 2 în Liga 2 

Înainte de startul etapei a 11-a, ”U” Cluj ocupă locul 2 în Liga 2, cu 24 de puncte, cu un punct peste locul 3, Concordia Chiajna. Următoarea partidă pentru ardeleni este programată duminică, acasă, cu Unirea Dej. Dejenii sunt pe locul 11, cu 12 puncte.

Confruntarea va fi una extrem de interesantă, în condițiile în care în iulie cele două au jucat două partide de verificare. Ambele au fost câștigate de Unirea Dej, cu 4-1 și 2-0.

Foto și video: U Cluj 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/certificatul-verde-devine-obligatoriu-in-fotbal-noii-termeni-pe-care-cluburile-trebuie-sa-ii-respecte-dupa-explozia-de-cazuri-de-covid-19-in-romania-19206111

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-analiza-derby-ului-dintre-petrolul-si-steaua-orice-meci-astept-cu-nerabdare-dar-acum-e-diferit-plusul-echipei-sale-si-plusul-ploiestenilor-19206105

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ploiestiul-fierbe-in-asteptarea-derby-ului-cu-steaua-nae-constantin-e-zen-pentru-mine-e-un-meci-de-trei-puncte-dar-dam-totul-pentru-fani-anal-19206098

https://liga2.prosport.ro/seria-1/din-tribuna-in-fruntea-clubului-un-suporter-a-ajuns-presedinte-la-u-cluj-19206077

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Oct. 2021, 19:26 Liga 2
Pe aceeași temă