”U” Cluj, prima echipă pe care Fotbal Comuna Recea vrea să o învingă în 2021. Florin Fabian are încredere în jucătorii săi: ”Oricine poate bate pe oricine”

Răzvan STÎNGĂ 06 Mar. 2021, 16:51 Liga 2
”U” Cluj, prima echipă pe care Fotbal Comuna Recea vrea să o învingă în 2021. Florin Fabian are încredere în jucătorii săi: ”Oricine poate bate pe oricine”

Fotbal Comuna Recea și Universitatea Cluj se înfruntă luni, în etapa a 18-a din Liga 2, de la ora 15:30. Maramureșenii au un plus la capitolul moral, comparativ cu finalul anului trecut, după începutul bun de 2021, în care au scos egaluri cu Concordia Chiajna și CS Mioveni.

Florin Fabian: ”Avem șansa noastră în meciul cu Universitatea Cluj” 

Antrenorul Florin Fabian, venit la Fotbal Comuna Recea la începutul acestui an, e încrezător că, în ciudat adversarului pe care îl întâlnesc jucătorii săi, pot face din nou un meci solid, la capătul căruia să iasă de pe teren cu rezultat pozitiv.

Florin Fabian a remarcat, înaintea jocului cu ardelenii, și echilibrul care se menține și acum în Liga 2, în special în partea de sus a clasamentului, acolo unde sunt foarte multe echipe care se bat cu șanse reale pe locurile de play-off, deși mai sunt puține etape până la finalul sezonului regular.

Este un campionat echilibrat, în care oricine poate bate pe oricine, așa că am încredere în băieții mei. Pe mine nu mă sperie numele adversarului. Echipa noastră are potențial. Avem jucători tineri, dornici de afirmare, și avem șansa noastră în meciul cu Universitatea Cluj”, a declarat Florin Fabian pentru Glasul Maramureșului.

Fotbal Comuna Recea, pe 16 în Liga 2, ”U” Cluj pe 7 

Universitatea Cluj are și ea un parcurs bun în 2021, câștigând confruntările programate și disputate până acum, 2-1 cu Viitorul Pandurii și 2-1 cu CSM Slatina. Înaintea partidei directe, Fotbal Comuna Recea e pe locul 16 în Liga 2, cu 16 puncte în 15 partide. ”U” Cluj e pe 7, cu 26 de puncte în 15 meciuri.

Ulterior jocului cu formația din Ardeal, Fotbal Comuna Recea le va mai întâlni pe Farul (deplasare), CSM Reșița (acasă) și Ripenisa (deplasare).

Foto: ACSF Maramureș Recea

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Mar. 2021, 16:51 Liga 2
Pe aceeași temă