”U” Cluj pleacă la Slobozia cu gândul la victorie! Robert Panduru: ”Unirea e o echipă puternică, dar trebuie să continuăm parcursul spre Liga 1”. Situația medicală a jucătorilor ardelenilor

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2022, 12:47 Liga 2
”U” Cluj pleacă la Slobozia cu gândul la victorie! Robert Panduru: ”Unirea e o echipă puternică, dar trebuie să continuăm parcursul spre Liga 1”. Situația medicală a jucătorilor ardelenilor

Universitatea Cluj va merge pe terenul Unirii Slobozia, duminică, de la ora 13:30, în etapa a 2-a a play-off-ului din Liga 2. Ardelenii vor victoria în partida care va fi în format live-text pe Liga2.ro, pentru a ține aproape de FC Hermannstadt, dar și pentru a păstra distanța față de liderul Petrolul.

Robert Panduru: ”Unirea Slobozia merită să fie în play-off”

Înaintea deplasării la Slobozia, Universitatea Cluj a organizat conferința de presă, dar la care nu a fost prezent antrenorul Erik Lincar, așa cum s-a mai întâmplat în acest sezon, ci preparatorul fizic Robert Panduru. Chiar dacă Universitatea Cluj pornește cu prima șansă, Panduru a declarat că se așteaptă la o partidă dificilă.

A remarcat faptul că Unirea Slobozia e o echipă puternică pe teren propriu, care a pierdut în acest sezon doar de două ori acasă, cu primele două clasate, Petrolul și FC Hermannstadt.

”U” Cluj nu are probleme medicale

Partea bună pentru Universitatea Cluj este că în acest moment nu are probleme de ordin medical. Dacă în zilele trecute ardelenii s-au confruntat cu anumite accidentări, acestea s-au reglat în pauza competițională.

Referitor la meciul de duminică, întâlnim un adversar puternic, un adversar care își merită locul pe care îl are și merită să fie în play-off, cu un antrenor foarte bun, cu niște jucători destul de interesanți. Cred că vom avea un joc destul de greu. Să nu uităm că a pierdut doar cu Hermannstadt și Petrolul pe teren propriu.

Este o echipă foarte puternică, dar mergem să câștigăm, să luăm cele trei puncte și să ne continuăm parcursul spre Liga 1. Nu trebuie să ne încurce nimic, suntem focusați pe acest meci.

Din fericire suntem bine toți. Am avut ceva probleme, au fost doi jucători mai răciți, dar acum suntem toți bine. Sper ca după pauza asta să avem același ritm și să jucăm ce am jucat până acum”, a spus Robert Panduru la conferința de presă.

”U” Cluj nu se gândește la celelalte rezultate

”U” Cluj are nevoie și de jocul rezultatelor pentru a reveni pe locul 2 în play-off-ul Ligii 2, dar Robert Panduru a preluat din discursul lui Erik Lincar și a declarat că e important doar ca echipa lui să câștige:

Trebuie să ținem pasul cu ei. Nu prea ne interesează ce fac alții. Este important ce facem noi. Eu cred și am convingerea că acești jucători minunați la finalul lunii mai vor face fericit un oraș întreg. U” Cluj speră la locul 1 și eu sper că vom lua primul loc la final”.

Romario Pires: ”Trebuie tratate toate meciurile la fel, la sută la sută. Noi ne putem face meciurile grele”

Căpitanul Romario Pires a fost și el la conferința de presă și a prefațat duelul cu Unirea Slobozia. Și el a evidențiat faptul că Unirea Slobozia va fi un adversar puternic, care va încerca să învingă ”U” Cluj, pentru primul succes în play-off.

Eu cred că fiecare joc și fiecare echipă are obiectiv. Jucătorii au obiectiv. Dacă nu au obiectivul barajului sau de a promova, eu sunt sigur că jucătorii care sunt acolo vor un loc mai bun, o echipă mai bună poate și fiecare meci are un grad de importanță. Nu cred că există meci mai greu sau mai ușor. Trebuie tratate toate meciurile la fel, la sută la sută. Noi ne putem face meciurile grele. Dacă suntem sută la sută concentrați, putem face orice rezultat ne dorim.

Avem încredere în ceea ce avem în vestiar. Dacă batem toate meciurile până la sfârșit nu vom depinde de nimeni. Nu trebuie să ne gândim la alții. Da, e important să ne uităm la meciuri, să analizăm, să vedem cum joacă alții, dar nu să vrem un rezultat sau altul (n.r. – în celelalte partide).

Am venit la o echipă mare. Altfel nu cred că acceptam această provocare de a veni la Liga 2, dacă nu era într-o asemenea echipă. Se dorește promovarea de foarte mult timp. Toată lumea știe că locul Clujului e în prima ligă. Au încercat, nu au reușit alții, iar acum sunt sigur că vom face acest lucru”, a spus căpitanul Universității Cluj, Romario Pires.

”U” Cluj, la patru puncte de FC Hermannstadt

Universitatea Cluj este pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, cu 43 de puncte, la patru lungimi de locul 2, FC Hermannstadt, care a jucat însă meciul din această etapă, cu Concordia Chiajna, pe care l-a câștigat la limită, cu 2-1.

Unirea Slobozia e pe locul 6, ultimul în grupa pentru promovare, cu 33 de puncte, la patru puncte de locul 5, Concordia Chiajna.

Imagini de la antrenamentele Universității Cluj, înaintea partidei cu Unirea Slobozia

Foto și video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-aprinde-iar-subiectul-delicat-insa-il-stinge-repede-am-auzit-zvonuri-dar-nu-intru-in-detalii-ii-motivez-pe-fotbalisti-sa-joace-impotriva-unui-adversar-vazut-sau-nevazut-19225009

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-introduce-si-ea-bilete-de-acces-la-meciurile-de-pe-teren-propriu-primul-joc-cu-noile-conditii-cu-universitatea-cluj-19225125

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-vrea-mai-mult-unirea-slobozia-va-incerca-sa-dea-lovitura-in-fata-universitatii-cluj-dar-antrenorul-recunoaste-va-fi-o-partida-foarte-grea-detaliul-la-care-a-lucra-19225070

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suma-pe-care-u-cluj-o-poate-lua-in-2022-de-la-bugetul-local-cati-bani-i-au-fost-propusi-din-partea-comisiei-de-analiza-si-selectie-si-care-e-situatia-echipelor-viitorul-cluj-si-sana-19224972

 

 

Răzvan STÎNGĂ 02 Apr. 2022, 12:47 Liga 2
Pe aceeași temă