”U” Cluj, convinsă că va câștiga cu Ripensia. Erik Lincar a absentat de la conferință, iar înlocuitorul Cristian Panduru a făcut declarații extrem de îndrăznețe: ”Nu concep să nu luăm toate punctele”. Revenirea pe Cluj Arena, amânată iar

Răzvan STÎNGĂ 13 Oct. 2021, 19:16 Liga 2
”U” Cluj, convinsă că va câștiga cu Ripensia. Erik Lincar a absentat de la conferință, iar înlocuitorul Cristian Panduru a făcut declarații extrem de îndrăznețe: ”Nu concep să nu luăm toate punctele”. Revenirea pe Cluj Arena, amânată iar

Universitatea Cluj are o nouă deplasare în etapa a 10-a a Ligii a 2-a, la Timișoara, cu Ripensia. Partida este programată pentru vineri, de la ora 17:30, iar la conferința de presă organizată de ardeleni nu a participat antrenorul Erik Lincar. Locul său a fost ținut de preparatorul fizic Cristian Panduru.

Cristian Panduru: ”Respectăm adversarul, dar eu unul nu concep să nu luăm cele trei puncte de acolo” 

Panduru a prefațat partida cu Ripensia și a afișat un discurs pozitiv și încrezător, destul de apăsat în această direcție. Ajutorul lui Erik Lincar este convins că Universitatea Cluj nu se va întoarce de pe ”Bega” cu un alt rezultat decât victoria, argumentul său principal fiind evoluțiile bune ale echipei.

Date fiind rezultatele bune pe care le-a avut ”U” Cluj în ultimul timp, Panduru e sigur că e un alt plus important de care jucătorii profită, pentru că vor da și mai mult și vor vrea să mențină trendul ascendent.

Ardelenii au trei victorii la rând în Liga 2, 1-0 cu Viitorul Pandurii, 3-0 cu Dacia Unirea Brăila și 2-0 cu Unirea Slobozia.

Referitor la meciul următor, suntem încrezători. Venim după o perioadă foarte bună, în care nu am luat gol și am înscris șase goluri. Cred că suntem pe un drum bun, întotdeauna am fost pe un drum bun, chiar dacă s-a crezut în noi, chiar dacă nu. Întâlnim o echipă bună, am urmărit-o în ultimul timp, știm ce joacă, dar noi, stafful, avem încredere în jucători și cred că vom face o partidă bună și vom lua cele trei puncte.

Avem un mare plus, că nu mai jucăm pe Electrica, jucăm pe Dan Păltinișanu, și aici eu cred că e bine. Jucătorii sunt foarte importanți, iar, după cum a spus Erik încă de la primele conferințe, ținem foarte mult la ei. Avem un lot care e o adevărată familie, nu cred că trebuie să mai venim cu ceva, să le spunem ceva jucătorilor, pentru că sunt foarte conectați.

Jucătorii fac sută la sută, cred că nu-i sperie nimic. Nu contează cu cine jucăm, contează ca noi să ne facem jocul, să fim bucuroși că jucăm fotbal. Nu trebuie să le spunem ceva anume să îi motivăm pe jucători. Suntem la un club mare și cred că e un lucru motivator.

Respectăm adversarul, dar eu unul nu concep să nu luăm cele trei puncte de acolo”, a declarat Cristian Panduru la conferința de presă.

Următoarele etape ar putea garanta calificarea în play-off-ul Ligii 2 pentru ”U” Cluj

În ceea ce privește lupta la play-off, și aici preparatorul fizic al Universității Cluj a părut extrem de încrezător, considerând că echipa își poate asigura în următoarele etape prezența în primele șase echipe, la finalul sezonului regular.

Eu zic că promovarea se va juca până în ultima etapă. Am vorbit cu stafful și avem meciuri foarte importante acum, în care dacă suntem băieți deștepți, și suntem, putem să cam tranșăm până în iarnă ce înseamnă lupta aceasta. Nu neapărat că ne dorim să fim pe locul 1; dacă ne va duce Dumnezeu acolo, sută la sută ne vom bucura, dar dacă în următoarele patru etape vom lua toate punctele, stăm liniștiți la iarnă.

Putem să abordăm apoi meciurile cu și mai multă încredere. Cred că Petrolul e un adversar foarte puternic. Am studiat echipa destul de mult, are și jucători cu experiență, și tineri, cred că are un lot foarte bun”, a mai declarat Panduru.

”U” Cluj amână, din nou, revenirea pe Cluj Arena 

Revenirea Universității Cluj pe Cluj Arena a primit o nouă amânare. Din pricina faptului că gazonul nu se prezintă, momentan, în cele mai bune condiții, deși abia a fost înlocuit, s-a decis ca echipa să joace și în etapa a 11-a, cu Unirea Dej, tot la Bistrița.

Noua dată la care ”U” Cluj poate să revină pe Cluj Arena este cea care coincide cu partida din etapa a 13-a, cu FC Brașov, din primul weekend al lunii noiembrie.

Din câte știu, cred că vom juca aici cu Brașov. Jucătorii au decis să jucăm la Bistrița și meciul cu Dej. Terenul nu este încă în cele mai bune condiții și nu vrem să îl rupem, să avem probleme pe mai departe. Am considerat că ne-a mers bine la Bistrița și continuăm acolo. Cred că meciul cu Brașov îl vom juca pe Cluj Arena”, a mai punctat preparatorul fizic al Universității Cluj.

Albert Hofman: ”Alături de echipa mare, personal, mă simt foarte bine” 

La conferința de presă a ardelenilor a luat parte și tânărul Albert Hofman. Impresiile sale despre partida cu Ripensia:

”E un meci care nu trebuie neglijat. Mergem acolo să luăm cele trei puncte, să facem un meci bun și să ne întoarcem acasă. Alături de echipa mare, personal, mă simt foarte bine. Mă bucur că am reușit să mă integrez în echipă. Nu mă așteptam să fie așa bine, mă simt bine când joc și să fiu printre acești băieți minunați.

Dacă mă uit la jucători, pot să învăț ceva de la fiecare. Avem jucători cu experiență, care m-au ajutat destul de mult, mi-au explicat multe lucruri și cu timpul cred că o să cresc la nivelul experiență”.

”U” Cluj stă mai bine în clasamentul Ligii 2, dar a pierdut ultimul meci direct cu Ripensia 

Înainte de startul etapei a 10-a, ”U” Cluj ocupă locul 4 în Liga 2, cu 21 de puncte, la egalitate cu locul 3, FC Hermannstadt. Ripensia e pe locul 12, cu numai 10 puncte.

Ultima partidă directă dintre cele două s-a jucat la Timișoara, în play-out-ul sezonului trecut de Liga 2, iar Ripensia s-a impus în fața Universității Cluj cu scorul de 2-1.

Foto și video: Universitatea Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ape-tulburi-la-u-cluj-presedintele-constantin-raduta-spune-ca-e-pe-punctul-de-a-demisiona-probabil-ca-e-nevoie-de-cineva-mai-tanar-19205085

https://liga2.prosport.ro/seria-1/politehnica-joaca-la-miercurea-ciuc-intr-o-zi-speciala-pentru-orasul-iasi-costel-enache-inainte-de-meciul-cu-fk-csikszereda-mergem-sa-recuperam-punctele-pierdute-acasa-mihalache-19205136

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-santa-noul-antrenor-principal-de-la-fc-brasov-pregatit-sa-redea-placerea-jucatorilor-sa-joace-fotbal-unii-trebuie-biciuiti-altii-mangaiati-buga-si-forik-19205121

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciul-minaur-u-craiova-din-optimile-cupei-romaniei-se-disputa-la-baia-mare-maramuresenii-inchiriaza-nocturna-mobila-de-ce-nu-s-ar-fi-putut-juca-in-banie-exclusiv-19205119

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Oct. 2021, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă