Trandu a impresionat la Rapid, la prima sa experiență în afara Timișului: „Am avut o primă parte de campionat bună, atât individual, cât și cu echipa. Se putea și mai bine”

Marius ANGHEL 26 Dec. 2015, 13:49 Liga 2

Revenirea în Liga 1 cu ACS Poli, în 2015, nu i-a fost benefică mijlocașului Răzvan Trandu (24 ani). După ce a pus serios umărul la promovare, tânărul jucătorul originar din Timișoara nu a mai apucat să joace din nou pentru gruparea bănățeană în primul eșalon, ci a fost îndepărtat din lot de Dan Alexa. Oferta primită din partea celor de la FC Rapid l-a readus pe mijlocaș în Liga 2, însă niciodată nu s-ar fi gândit că va apuca să fie antrenat într-o așa scurtă perioadă de tehnicianul care renunța atât de ușor la el. Alexa nu a mai prins mult banca lui Poli, din cauza rezultatelor proaste, și a ajuns și el în Giulești.

Soarta a făcut ca Dan Alexa și Răzvan Trandu să colaboreze din nou, iar acest lucru l-a făcut pe mijlocaș să se acomodeze și mai repede în Giulești. În cele 16 meciuri desfășurate în prima parte a sezonului de Rapid, Trandu a bifat 14 apariții și a înscris de patru ori. Evoluțiile sale l-au transformat rapid într-unul dintre cei mai iubiți jucători alb-vișinii. „A fost bine, de la început am întâlnit oameni foarte cumsecade și m-am acomodat foarte repede și cu grupul și cu oamenii din staff. După aceea a venit și mutarea lui Dan, care m-a ajutat foarte mult și pe mine, deoarece știam cum e el și el știa ceea ce pot eu. Și domnul președinte Ovidiu Burcă m-a susținut și încrederea lui a contat foarte mult pentru mine. Am fost surprins că Dan e schimbat de la Timișoara și vine, am tot vorbit, și el m-a întrebat cum sunt lucrurile la Rapid”, a declarat Trandu pentru pressalert.ro.

Transferul la Rapid a fost primul pentru Răzvan Trandu la o echipă din afara județului Timiș, dar acest lucru nu l-a intimidat deloc, ci l-a maturizat. „Într-adevăr, m-am schimbat și eu foarte mult, am prins o oarecare experiență mai mare pentru că nu jucasem în altă parte decât în zona Timișoarei și m-am maturizat mai mult. Am reușit să marchez patru goluri, mă bucur, am făcut tot ceea ce am putut să-mi ajut echipa”, a spus fiul fostului polist Orlando Trandu, crescut la UMT și care în cariera sa mai evoluase la Fortuna Covaci, ACS Recaș și ACS Poli.

Votat jucătorul lunii septembrie și premiat cu un portret

Evoluțiile sale la Rapid nu au fost neobservate de suporteri, în septembrie fiind votat jucătorul lunii. Cadoul pe care l-a primit pentru această realizare a fost un portret realizat de fani. „Am avut o primă parte de campionat bună, atât individual, cât și cu echipa. Se putea și mai bine. Am avut unele meciuri în care puteam să câștigăm și să avem un avantaj mai mare, suntem la egalitate de puncte… Sperăm ca anul viitor să ne îndeplinim obiectivul și să promovăm în Liga 1”, a concluzionat Răzvan Trandu pentru pressalert.ro.

„Financiar avem de primit două luni de salar și mai sunt ceva prime. Sunt promisiuni că până pe data de 20 vom primi ceva bani. Rămâne de văzut. Noi sperăm pentru că vin sărbătorile și avem nevoie de bani. Normal, de la început acesta a fost obiectivul, Rapidul e o echipă cu tradiție și merită să fie în Liga 1. Îmi doresc foarte mult să promovăm și dacă voi mai fi dorit acolo, eu mă simt foarte bine, voi continua în Liga 1”, a adăugat machidonul din Timișoara.

2 este locul ocupat de Rapid în clasamentul Seriei I a Ligii 2, la finalul anului 2015. Cu cele 36 de puncte acumulate în primele 18 etape, gruparea giuleșteană este la egalitate de puncte cu liderului Dunărea Călărași, are un golaveraj mai slab, dar un meci mai puțin disputat.

4 goluri și 14 meciuri sunt cifrele lui Răzvan Trandu în tricoul lui FC Rapid în prima parte a sezonului din Liga 2

Foto principal: Dan DUȚĂ‚ (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 26 Dec. 2015, 13:49 Liga 2
Pe aceeași temă