Totul sau nimic la Mioveni! Alexandru Pelici e categoric când vine vorba de play-off-ul Ligii 2, iar partida cu CSM Slatina o consideră capitală, deși nu e: ”Singurul gând care ne ține în cursă”

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2021, 10:09 Liga 2
Totul sau nimic la Mioveni! Alexandru Pelici e categoric când vine vorba de play-off-ul Ligii 2, iar partida cu CSM Slatina o consideră capitală, deși nu e: ”Singurul gând care ne ține în cursă”

CS Mioveni începe anul cu o partidă în deplasare, la Slatina, cu echipa locală. Antrenorul Alexandru Pelici a făcut o scurtă analiză meciului, în care, după cum a precizat, speră ca echipa lui să câștige, pentru a mai păstra șanse la play-off.

În cazul unui alt rezultat, antrenorul Mioveniului consideră că prinderea unuia din primele șase locuri va fi dificilă. El va încerca în timpul rămas la dispoziție să îi motiveze pe jucători și să îi aducă la un moral foarte bun. Să conștientizeze că partida cu Slatina contează foarte mult în traiectoria ultimei părți a sezonului regular. Însă nu e decisivă, fiindcă diferența față de ultimele clasate pe pozițiile de play-off este mică.

Alexandru Pelici: ”E singurul gând care ne ține în cursa pentru play-off”

Alexandru Pelici ar vrea ca CS Mioveni să se exprime ca în amicalul cu Rapid (scor 1-2). Chiar dacă echipa lui a pierdut, antrenorul a fost extrem de mulțumit de atitudinea jucătorilor.

”Vom vedea la meciul cu Slatina cât de pregătiți suntem pentru meciurile rămase. Vor fi partide de foc pentru noi. Sperăm să menținem jocul bun făcut cu Rapid și să luăm punctele puse în joc cu Slatina. Mergem acolo cu gândul la victorie, e singurul gând care ne ține în cursa pentru play-off. E important pentru noi să conștientizăm acest lucru și să mergem acolo să câștigăm. La fel de bine, Slatina e o echipă care datorită sau din cauza faptului că s-a retras din campionat Turris, a avut de suferit din prisma poziției și cu siguranță și cei de acolo vor dori să ia cele trei puncte puse în joc.

Nu au o situație prea bună în clasament. Sperăm să fie un meci frumos în primul rând, pentru că până la urmă fotbalul este important și din punctul de vedere al aspectului, nu doar al rezultatelor. La final, să ne bucurăm împreună”, a declarat Alexandru Pelici.

CSM Slatina și CS Mioveni se întâlnesc sâmbătă de la ora 11:00, în etapa a 16-a a Ligii 2, când, în același interval orar, mai sunt programate alte trei partide, Aerostar Bacău – Unirea Slobozia, Fotbal Comuna Recea – Concordia Chiajna și FK Csikszereda – CSM Reșița.

CS Mioveni, la numai un punct de locul 6, ultimul care duce în play-off

În noul clasament al Ligii 2, după anularea rezultatelor obținute de Turris Oltul, echipă care a abandonat competiția în această iarnă, CS Mioveni a urcat o poziție, fiind pe locul 10, cu 20 de puncte acumulate în 14 meciuri. În schimb, CSM Slatina, adversara argeșenilor din acest weekend, ocupă locul 17, în cădere o poziție, cu 13 puncte strânse în 13 jocuri.

CS Mioveni a pierdut un punct în urma retragerii teleormănenilor, fiindcă remizaseră în jocul direct (scor 0-0), iar oltenii au rămas fără trei puncte, duce ce li s-a anulat victoria cu 2-1.

CS Mioveni e la un punct de ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off-ul de promovare la finalul sezonului regular. Această poziție e ocupată acum de Petrolul, cu 21 de puncte, același număr de puncte pe care îl mai au și Metaloglobus, SCM Gloria Buzău și FK Csikszereda.

În acest an, până la finalul sezonului regular, CS Mioveni mai are două meciuri acasă, cu Fotbal Comuna Recea și Aerostar Bacău, și trei în deplasare, cu CSM Slatina, U Craiova 1948 SA și Petrolul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-a-prezentat-noile-achizitii-dar-si-lotul-cu-care-incearca-sa-se-califice-in-play-off-ul-ligii-2-19169844

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-frf-a-anulat-rezultatele-echipei-turris-oltul-cum-arata-noul-clasament-al-ligii-2-si-echipele-avantajate-si-dezavantajate-de-abandonul-teleormanenilor-19169800

https://liga2.prosport.ro/seria-1/davide-massaro-nu-mai-vrea-inca-o-promovare-ratata-cu-cs-mioveni-desi-lupta-e-aprinsa-suntem-o-echipa-buna-cu-un-antrenor-bun-dar-sunt-multe-cluburi-apropiate-ca-punctaj-19169752

Răzvan STÎNGĂ 18 Feb. 2021, 10:09 Liga 2
Pe aceeași temă