Țintarul Ligii 2, pe placul Unirii Dej. Antrenorul Dragoș Militaru, nerăbdător de partidele cu echipele importante: ”Vom juca acasă și cu Steaua, și cu Petrolul, și cu Hermannstadt. Abia așteptăm!

Andrei PASCU 20 Jul. 2021, 14:14 Liga 2
Țintarul Ligii 2, pe placul Unirii Dej. Antrenorul Dragoș Militaru, nerăbdător de partidele cu echipele importante: ”Vom juca acasă și cu Steaua, și cu Petrolul, și cu Hermannstadt. Abia așteptăm!

Dragoș Militaru, antrenorul echipei Unirea Dej, a comentat tragerea la sorți pentru noul sezon al Ligii a 2-a, primul pentru formația pe care o pregătește, după promovarea din Liga 3. ”Principalul” este mulțumit de țintarul cu care a ieșit Unirea Dej și crede că se pot obține rezultate bune.

Dragoș Militaru: ”Ținând cont că vom avea 10 meciuri acasă și nouă în deplasare, e bună tragerea” 

În primele etape, nou-promovata va avea meciuri mai multe pe teren propriu, ceea ce îl face pe Dragoș Militaru să spere la rezultate bune, mai ales că fanii vor fi, în opinia sa, într-un număr destul de important lângă echipă. Antrenorul a scos însă în evidență și un minus, anume că în lotul pe care îl are la dispoziție doar câțiva jucători se pot lăuda cu meciuri în Liga 2.

În foarte mare măsură, Unirea Dej are fotbaliști care au evoluat cel mult în Liga 3, astfel că primele meciuri, cel puțin, ar putea să fie cu o presiune suplimentară.

”Cred că a fost o tragere destul de bună pentru noi, ținând cont că avem patru meciuri acasă în primele șase etape. Oricum, pentru noi orice meci o să fie dificil, pentru că suntem la prima experiență de genul acesta în Liga 2. În afară de trei-patru băieți care au mai evoluat în Liga 2, restul e debutant.

Nu știu dacă aveam neapărat o preferință, cu cine să jucăm. Oricum trebuia să jucăm cu toate cândva. Chiar dacă jucăm acasă sau în deplasare… nu evoluăm cu fiecare echipă și acasă și în deplasare, dar cred că a fost o tragere ok. Ținând cont că vom avea 10 meciuri acasă și nouă în deplasare, e bună tragerea”, a declarat Dragoș Militaru pentru FC Unirea Dej oficial

Dragoș Militaru: ”Vom juca acasă și cu Steaua, și cu Petrolul, și cu Hermannstadt. Abia așteptăm!” 

Unirea Dej va debuta în Liga 2 cu Unirea Slobozia. Dragoș Militaru a recunoscut că a urmărit, cât de cât, echipa lui Adrian Mihalcea. O va face cu mai mare atenție în partidele amicale pe care aceasta le mai are, până la ora primului joc oficial.

(N.r. – Despre Unirea Slobozia) ”Am urmărit-o puțin în vara asta. Chiar am urmărit toate echipele în vara asta, cum s-au prezentat, în eventualitatea unei prime etape sau a doua etapă cu o anumită adversară. Le-am urmărit să fim cât de cât pregătiți. E o echipă care s-a întărit mult vara asta, a adus mulți jucători noi, dar o să vedem. Știu că mai are amicale, ca și noi.

Nu știm foarte, foarte multe despre Slobozia, doar lucruri generale.

(N.r. – Despre meciurile de acasă) Cred că o să fie frumos. Sper ca lumea să vină în număr cât mai mare. Sper ca și noi să fim într-o pasă foarte bună, să fim bine și în clasament. Știu că meciul cu Steaua o să fie după o pauză de două săptămâni. O să ne prindă bine. Cred că vor fi meciuri frumoase. Vom juca acasă și cu Steaua, și cu Petrolul, și cu Hermannstadt. Abia așteptăm!”, a mai spus Dragoș Militaru.

Unirea Dej, patru meciuri acasă în primele șase etape 

Referitor la țintarul cu care s-a ales Unirea Dej în urma tragerii la sorți, în primele șase etape va disputa, după cum a precizat și Dragoș Militaru, patru jocuri acasă, cu Unirea Slobozia (etapa 1), Dunărea Călărași (etapa 3), CS Comunal Șelimbăr (etapa 4) și Steaua (etapa 6). Meciurile din deplasare vor fi cu Ripensia (etapa 2) și FC Brașov Steagul Renaște (etapa 5).

Întreg PROGRAMUL Unirii Dej îl poți vedea AICI.

Foto text: Aghi Face Poze
Video: FC Unirea Dej oficial

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-e-nemultumita-de-programul-noului-sezon-din-liga-2-zoltan-szondy-in-primele-sase-runde-vom-avea-meciuri-dificile-in-mod-constant-ciucanii-se-tem-de-prima-partida-c-19192506

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-daniel-oprita-dupa-ce-steaua-a-aflat-programul-ligii-a-2-a-pe-cine-vede-favorita-la-promovare-si-mesajul-pentru-suporteri-vom-avea-parte-de-sprijin-neconditionat-din-partea-fan-19192490

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-incepe-noul-sezon-de-liga-2-cu-doua-jocuri-acasa-cosmin-petruescu-avem-un-program-acceptabil-clubul-timisorean-a-devenit-societate-pe-actiuni-pe-ascuns-19192472

Andrei PASCU 20 Jul. 2021, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă