„TAS a repus lucrurile în ordinea firească!” Iancu spune că meciul dintre Steaua și Rapid se poate juca

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Aug. 2013, 18:51 Actualizat: 02 Aug. 2013, 18:52 Liga 2
„TAS a repus lucrurile în ordinea firească!”  Iancu spune că meciul dintre Steaua și Rapid se poate juca

Decizie șoc în Liga 1. TAS a decis ca cei de la Concordia să fie reprimiți de urgență în Liga 1, iar Rapidul să fie retrogradată. Afectați sunt și cei de la Steaua, care aveau programat derby-ul cu Rapid sâmbătă, de la 21:00. Steliștii nu știu dacă meciul va mai avea sau nu loc. Cunoscut ca rapidist, Marian Iancu spune că TAS a repus lucrurile în ordinea firească. Iancu declară însă că meciul dintre Steaua și Rapid poate avea loc la data stabilită.

„TAS a repus lucrurile în ordinea lor firească și regulamentară. Rapidul și-a însușit hotărârea, atâta timp cât nu a apelat la TAS. Nu au apelat hotărârea rămasă definitivă. Nu aveau nicio șansă să rămână în Liga 1 fără licență. Rapidul nu depinde de acești bani, ci de voința creditorilor. Ei trebuie să producă un plan de reorganizare. Nu se merge niciodată din prima pe lichidare. În 99 la sută din cazuri, există un program de reorganizare. Sigur se va găsi un plan, asta dacă nu se va hotărâ din interior lichidarea”, a declarat Iancu la Sport.ro.

Iancu: „În lipsa unei hotărâri, meciul de sâmbătă este în vigoare”

„Eu cred că majoritatea rapidiștilor înțeleg că e mai bine să o luăm de jos și să nu ne facem de râs. Meciul de sâmbătă se poate juca. Ori în afara competiției, ori să se joace și apoi se va anula. În lipsa unei hotărâri, meciul de mâine este încă în vigoare”, a mai spus Marian Iancu.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Aug. 2013, 18:51 Actualizat: 02 Aug. 2013, 18:52 Liga 2
Pe aceeași temă