„Țânțarul”, duel cu „Țăranul” la Brașov! Ce spune Țălnar despre fostul elev Mihalcea și despre meciul cu Dunărea

Marius ANGHEL 25 Aug. 2016, 11:23 Liga 2

Cu șapte puncte acumulate după primele trei meciuri, „stegarii” au un moral bun înaintea meciului de duminică, atunci când Grigorie și compania se vor duela cu Dunărea Călărași. Antrenorul Cornel Țălnar spune că meciul cu Dunărea Călărași va fi unul dificil, însă elevii săi nu au altă variantă decât victoria.

„Pregătim cu atenție meciul cu Dunărea Călărași, un adversar care nu trebuie subestimat. Avem ceva probleme de lot, însă duminică trebuie să ne continuăm parcursul bun din acest start de campionat. Va fi un meci dificil, însă nu avem voie să facem pași greșiți”, a spus Țălnar.

„Eu l-am debutat pe Mihalcea la Dinamo”

Cu ocazia acestui meci, tehnicianul brașovenilor se va reîntâlni cu fostul său elev de la Dinamo, Adrian Mihalcea, cel care este antrenorul călărășenilor. „Îl cunosc foarte bine ca jucător pe Mihalcea pentru că eu l-am debutat la Dinamo pe când avea doar 20 de ani. Este un antrenor tânăr, care promite foarte mult în această meserie. Doru-Ioan Tărăcilă, fostul ministru de Interne, a fost cel care l-a adus pe Mihalcea la Dinamo. Îmi amintesc că atunci am renunțat la mai mulți grei din echipă și am dat credit tinerilor, printre care și Mihalcea”, a spus Țălnar.

„Știu cum lucrează Țălnar”

De partea cealaltă, Mihalcea, cel poreclit „Țăranul” din perioada în care juca la Dinamo, spune că Țălnar este unul dintre mentorii săi. „Îl cunosc pe Cornel Țălnar, este unul dintre mentorii mei, am avut ocazia să lucrez cu el, știu cum lucrează, știu ce cere și din pricina acestui fapt cred că va fi un meci foarte dificil”, declara Mihalcea, pentru site-ul oficial al clubului.

Mihalcea cere atitudine

Antrenorul Dunării Călărași își avertizează jucătorii că nu vor avea nicio șansă la Brașov dacă vor trata cu superficialitate meciul. „Întâlnim o pretendentă la promovare. Va fi un meci extraordinar de greu, va fi un meci pe care noi dacă îl vom trata la fel de lejer sau fără un pic de orgoliu ca și acest meci, o parte din el, că nu pot să spun că în totalitate, nu vom avea nicio șansă. Îmi fac extraordinar de multe probleme, vreau doar să-i readuc pe băieții mei pe drumul cel bun, vreau să îi fac să înțeleagă că alta este atitudinea pe care eu o doresc și atunci eu zic că vom face și noi un meci bun împotriva, repet, unei echipe bune”, a prefațat Mihalcea jocul de pe Stadionul Tineretului.

Cu doar 4 puncte acumulate dintr-un total de 9, Dunărea Călărași se situează pe locul 10 în clasamentul Ligii 2. În etapa următoare, echipa lui Mihalcea joacă în deplasare, duminică, de la ora 12:30, cu FC Brașov, echipă care se află pe locul 3 cu 7 puncte.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 25 Aug. 2016, 11:23 Liga 2
Pe aceeași temă