Suporterii rapidiști au fost amendați la Bacău

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 11:02 Liga 2
Suporterii rapidiști** au fost amendați la Bacău

Rapid a jucat primul meci oficial din 2014 la Bacău (1-2), unde au fost însoțiți de aproximativ 500 de fani.

Aceștia au făcut deplasarea cu trenul și au ajuns în dimineața de sâmbătă la Bacău. La sosirea acestora în orașul moldovean, se pare că ar fi izbucnit un conflict între suporterii rapidiști, iar jandarmeria a intervenit pentru a liniști atmosfera.

Astfel, aproximativ 50 de ultrași „alb-vișinii” au ajuns la secția de Poliție, acolo unde au primit amenzi în total de 10.000 de lei. Forțele de ordine și-au motivat decizia prin faptul că ultrașii rapidiști au tulburat liniștea și ordinea publică în orașul lui Bacovia. Totuși, după ce au fost amendați, rapidiștii au fost lăsați să meargă la meciul formației lui Viorel Moldovan.

Tribunalul a respins contestațiile creditorilor

Tribunalul București a respins ieri contestațiile depuse de jucătorii Ovidiu Burcă, Dani Coman, Ionuț Stancu, Marius Bilașco, Paul Codrea și Călin Albuț, împotriva procedurii de vot a planului de reorganizare al Rapidului, aprobat de Adunarea Creditorilor pe 18 noiembrie 2013.

De asemenea, tot ieri, judecătorul sindic a respins și contestațiile depuse de Sport Evolution Advertising Group (condusă de Roberto Verdeș) și MT Property (controlată de Fathi Taher).

În acest moment, sunt șanse mari ca, pe 28 martie 2014, judecătorul sindic să aprobe planul de reorganizare și Rapid să poată primi licența pentru Liga I.

Articol scris de Victor STOICESCU

Foto: Dan DUȚĂ‚

Marius ANGHEL 04 Mar. 2014, 11:02 Liga 2
Pe aceeași temă